- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Шанс за промяна
Мислите ли, че след края на една връзка има шанс за прераждането й? Ако наново всеки един опита да спечели другия, сякаш никога не са се познавали? Идеята ми е да опитам да се боря, но не като натрапвам любовта от миналото, а да си я спечеля отново. Мислите ли, че има шанс това да се случи или живея в някакъв филм?
Благодаря![]()
Наскоро пробвах..не ставатова беше първия и последен път,в който пробвам такива глупости...чувствах се все супер странно като знам,че преди това сме скъсали,а сега пак сме заедно,все едно съм длъжен да поправя тази връзка..НЕ,мерси
![]()
Бих ти казала, че зависи.
Зависи защо сте приключили, как сте приключили преди, имало ли е чувства, все още има ли, много неща.
Два пъти съм пробвала - първият път беше Абсолютен провал, в момента е вторият и върви супер за момента.
Така, че ако имаш желание - опитай, но бъди готова и за лош завършек.
Зависи колко време е минало. Не може да сте скъсали преди седмица и още има неразсеяни емоции, изобщо не може да се говори за ново начало. Ако е минало време, нещата са се поуталожили - има някакъв шанс.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Защо не?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
зависи заради какво сте се разделили и по какъв начин...
година и нещо не е малко,но зависи какви са ви били отношенията един към друг..
ако сте се разделили ,защото той или ти с времето сте станали различни.. не очаквай сега да се е променил и изведнъж да отговаря на очакванията ти. Не можеш да промениш един човек. Той си е такъв какъвто е.
Незнам вече кой да мразя и кой да обичам.
В кого да се вричам и приятел да наричам.
Дори аз самата не знам причината. Хиляди пъти съм искала да си обясня защо съм взела това толкова тъпо решение, а именно да напусна човекът, с когото съм била истински щастлива, но...бяхме деца. Обичахме се, и двамата бяхме наранени след раздялата. Сега сме приятели доколкото е възможно..
Та, идеята ми е да го зарадвам на Св. Валентин. Нищо подобно на любовни обяснения, просто нещо, което знам, че ще го накара да се усмихне.
Живота е свързан с времето , времето с промяната , защо да се бориш за нещо което вече веднъж е било изгубено? Но винаги има едно "но" ....