.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Smile Филми от този жанр...

Здравейте! Моля ви ако сте гледали филми подобни (или с такъв замисъл) на "Now is Good" " The Notebook" "Dear John" "Keith" "The Last Song" моля да ги споделите,че напоследък нещо съм се зарибила по точно такива филми ( с тийнейджъри,романтични и драматични) а не мога да си намеря... Ще съм ви МНОООГО благодарна

Мерси за линка ,но само 2 филма пасваха на описанието което съм дала ( филм с тийнейджъри,подобен на написаните по-горе) и те бяха Тетрадката и "A walk to remember" които обаче съм гледала

It's a kind of a funny story ; Little Manhatan <3 ; Blue lagoon (този от 2012 )
    Последно редактирано от maaarietta : 01-27-2013 на 10:50

Голям фен Аватара на mrankoniiii
    LOL <3
    Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

гледала съм ги ...

Мега фен
    Законът е закон,
    но той врата в полето е
    и луд е оня, който потърси там сърцето си...

Мега фен Аватара на strawberry88
    Step up, Street dance, 10 things I hate about you <3, Footloose, Fired up , Wild child, Tres metros sobre el cielo, Summer catch, Sleepover, She's the man, Sidney White, Prom, Picture this, Love at first hiccup, John Tucker must die, It's a boy girl thing.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си