.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Мега фен Аватара на TheBeliever
    А ти опита ли веднъж да вземеш нещата в свои ръце или чакаш момчетата да правят всичко?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Опитах една приятелка каза,че едното момче нищо не казало за мен тя го била питала..На едно от другите момчета писах смс отговори ми даже целувка ми прати и после не ме потърси са като не иска няма да търча по него на сила хубост не става.Една фр каза,че едно др момче ще ме потърси те са фр ама само ме лъже от 1 месец чакам...Това всичко става с течение на времето опитвала съм не съм ги чакала всичките и се не вървеж...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от maria.nikolova.3154 Виж мнението
    Опитах една приятелка каза,че едното момче нищо не казало за мен тя го била питала..На едно от другите момчета писах смс отговори ми даже целувка ми прати и после не ме потърси са като не иска няма да търча по него на сила хубост не става.Една фр каза,че едно др момче ще ме потърси те са фр ама само ме лъже от 1 месец чакам...Това всичко става с течение на времето опитвала съм не съм ги чакала всичките и се не вървеж...
    ко рече ?!
    е тука не виждам къде ти е опита.. една приятелка,друга приятелка.. а ти къде си в ситуацията ? хем не ти се получава,хем не се опитваш да походиш към някое момче камо ли да тичаш.. с това мислене и надуване - щото точно това правиш до никъде няма да стигнеш.. и да.. явно нещо правиш не както трябва като излизате.. или си прекалено сериозна/разлигавена или изглеждаш несериозна или има нещо във външния ти вид... смисъл все такива качества отблъскват хората...питай момчето с което си била що сте скъсали и какво не ти е наред ... с ''няма аз нищо да правя,той ще ми тича след задника (с извинение) '' няма да ти се получи.. моето момиче отдавна никой няма да ти търпи исканията за принц на бял кон и ''той да те търси'' .. когато харесваш някой и ти правиш нещо.. вярно,че момчетата е добре да правят 1вата крачка,но защо не я направите заедно ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си