Привет! : ) Имам едно.."малко" проблемче. Става дума за мен, приятелите ми и гаджето ми. С него се познаваме от около година.. започнахме да излизаме преди 9 месеца иначе официално сме заедно от 3 месеца. Проблеми имаше много, постоянно се карахме за всякакви дреболии. Въпреки всичките караници, сълзи и изхабени нерви аз е влюбих и го заобичах (силни думи, но съм убедена в тях). Преди нова година се скарахме много, в последствие разбрах, че той се е натискал с едно момиче, много се ядосах и се разделихме. Беше ми много трудно, той прекъсна всякаква връзка с мен. Аз не можех да си го избия от главата и започнах да го търся..беше трудно, но ето, че дори излязохме да поговорим. Говорихме дълго време.. почти се сдобрихме, когато най-добрия ми приятел се появи изневиделица, видя ни и побягна при което приятелят ми (гаджето ми) го последва. Скоро ги видях да си говорят и най-добрият ми приятел плачеше. Разбрах, че той е влюбен в мен. (интересен факт е това че преди 2 години с най-добрият ми приятел се харесвахме, но беше временно. След това нещата се уталожиха и станахме най-добри приятели. Дори той бе танцовата ми половинка).. Та след разговора им гаджето ми пак спря да ме търси, аз бях много наранена, ядосана и се развиках на най-добрият си приятел. Той от своя страна ме извика навън, доведе и гаджето ми и ни остави да говорим. В крайна сметка, се събрах с гаджето ми, но той държеше да прекъсна всякаква връзка с най-добрият си приятел и аз се съгласих. Но не е никак лесно.. говорих с приятеля си, да възобновя отношенията с най-добрият ми приятел, но той ми се развика каза, че пак ще разваля всичко и аз се съгласих.. но мисля, че греша. Въпроса ми е да следвам сърцето си и да остана с него или да последвам разума и да си върна най-добрия приятел?..