.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Натурален шоколад

Мога ли да вмъкна в диетата си натурален,черен шоколад? По едно редче на ден. Ако може да си хапвам.. на Своге натуралния шоколад става ли?

Можеш. На Своге е минал покрай черния шоколад (както и този на Милка).

П.П. Не ти ли писна да пускаш нова тема за всяко отделно нещо от дневното ти меню?

Голям фен Аватара на EternalDream
    Да, разбира се, че можеш да включиш. Едно редче е 20 грама = около 120 калории. Ако шоколадът е над 70 %, здравословно е да се консумира до 50 грама на ден. Така че, намери си някой шоколад около 74 %. Малко горчи, но пък е вкусен.

Цитирай Първоначално написано от Schtefito Виж мнението

П.П. Не ти ли писна да пускаш нова тема за всяко отделно нещо от дневното ти меню?

Нали този форум е да попиташ каквото те вълнува, искам да съм сигурна просто..
    Последно редактирано от AneLLiqq : 01-25-2013 на 15:15

Предложете ми някакъв, ако не е проблем

На Lindt са хубави.

Голям фен Аватара на EternalDream
    Lindt са най-хубави, да, но са и скъпи. Ако цената те притеснява - в Кауфланд и Карфур има някакви по-евтини, които също са вкусни. Последно си взех един 90 % от Карфур, мнооого е горчив :3

Супер фен Аватара на tonssy
    Цитирай Първоначално написано от Schtefito Виж мнението

Това.

Мега фен Аватара на FuckingFreak
    Като толкова искаш здравословно - прави си сама. Не излиза евтино, но е суров и всички качества на какаото, какаовата паста или масло (зависи какво ползваш), както и ако слагаш мед/меласа и тнт се запазват и това наистина може да се нарече здравословно, а не това, което продават по щандовете на магазините. И със сигурност няма да слагаш захар и маргарин в него, каквото има в съдържанието на 99% от шоколадите на пазара, като и Линдт не е изключение.
    Аз ще пробвам другата седмица.

Мега фен Аватара на koshtramba
    ^ Можеш ли да кажеш как се прави този черен шоколад? За пръв път чувам.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Какаово масло, (мисля, че и с какаова паста би трябвало да стане) кокосово масло, какао и подсладител какъвто искаш. Можеш да добавиш портокалови корички, ванилия, мака на прах, ядки, сушени плодове.... Скоро ще пробвам.

Всичко се обърква, а после не е ли някакво ... меко ?! В хладилник ли се втвърдява?Изглежда яко, пиши ми на лично като го пробваш, или в някоя тема, да споделиш как е станало. Ама звучи сууупер яко.
    Пази моториста !!!

Моля те, не карай кола, ако ти е трудно и не забравяй, че огледалата не са аксесоар. Ние сме на пътя и не сме невидими. Благодаря ти.

Как ще е меко? Ако у вас е 50 градуса, може и да е меко. На стайна температура въпросните масла са твърди.

Може...
    И пак искам да си задам въпроса, който поставих още преди време в една от многобройните ти теми - имаш ли проблем с теглото, имаш ли наднормено тегло, на колко години си и колко килограма си?
    Вманиачена си на тема отслабване, а това няма да доведе до нищо хубаво.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от FuckingFreak Виж мнението
    Как ще е меко? Ако у вас е 50 градуса, може и да е меко. На стайна температура въпросните масла са твърди.
    Не знам, не съм запозната, аз си го представям, че ще стане нещо като течен шоколад.
    Пази моториста !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си