.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Как да спра да я обичам?

Здравейте! Не знам как точно да започна, но ето.....

На 16 съм! Познавам я от почти 10 години(от I клас)...... До VII клас не бяхме кой знае колко близки! Дойде времето за гимназията и се озовахме в същата паралелка. Ново училище, нови хора и приятелството ни стана доста по-силно! Тогава не изпитвах нищо към нея.... С течение на времето обаче усещах, че се влюбвам в нея! Мислех си, че ще отмине, но не стана така..... Започвах да я обичам повече и повече и повече! В момента...... не знам как да опиша! Мисля за нея всеки ден, всеки час! Обичам я ИЗКЛЮЧИТЕЛНО силно! Често се събуждам през нощта мислейки за нея, сънувам я почти винаги..... И така вече 3 години!

Какъв е проблемът? Ние сме МНОГО, МНОГО различни! По-общителна е, докато аз не чак толкова и т.н. Единственото, което ни свързва е стилът музика, който слушаме.... Нищо друго! Тя, как да го кажа... харесва се на момчетата. Имала е доста връзки, докато аз 0.... ПРЕДЕЛНО ми е ясно, че между нас няма и не може да има нищо, поради изброените и някои други причини и за нещастие съм се примирил с това! Именно затова съм "заключил" тези чувства дълбоко в себе си, но усещам, че те постепенно ме изяждат отвътре! Както казах, мисля за нея непрекъснато и постоянно ме боли, но в нейно присъствие ВИНАГИ се сдържам едва-едва, но успявам..... Виждам съм я в прегрътките на други непрекъснато и не ми е било приятно, но НИКОГА не съм го показвал! Понякога ми се е искало да спра да чувствам каквото и да било, но няма как..... Всичко това ме "убива"!

Ако не сте го разбрали, то аз не съм й казвал какво се случва с цел да запазя приятелството ни и от страха, че не знам какво ще се случи! Именно затова ви питам как да спра да я обичам? Как да я избия от главата си!? Пробвах да се опитам да я забравя, но както можете да си представите завърши с епичен провал и отново съм в начална позиция! Все пак я виждам всеки ден..... Не мога и да си помисля да погледна друго момиче!

Не съм много сигурен, че разбирате в каква точно ситуация съм и колко МНОГО я обичам и че ми се иска да умра, но..... Не знам какво да правя, отчаян съм!

режи вените пич

Любовта не се забравя и аз съм си го мислила много пъти това нещо просто никога не се получава на нея какво и е отношението към теб само приятелски или ?

Цитирай Първоначално написано от Mimolinka Виж мнението
    Любовта не се забравя и аз съм си го мислила много пъти това нещо просто никога не се получава на нея какво и е отношението към теб само приятелски или ?
    Отношението и е приятелско....

Повече от фен Аватара на Delvecchio
    Не е лесна твоята.Нещото,което трябва да направиш е много просто и същевременно много трудно.Събери сили и кажи на момичето за всичко,което изпитваш към нея.След това нещата доста ще се променят,но това не е непременно нещо лошо,защото сегашното ти положение те измъчва.След като се разкриеш има два възможни сценария.Тя да ти отвърне и да е с тебе(въпреки,че вероятността е малка,не е нулева),или точно обратното,да се отдръпне от теб и да не сте вече приятели.И в двата варианта ще има положителна промяна за теб.Вторият може да ти изглежда ужасен,но се запитай,ако няма възможност да сте заедно,няма ли така да е по-добре за теб.Нещастен си,потърси промяната,дори да ти донесе още болка,това е от което имаш нужда.

Цитирай Първоначално написано от Delvecchio Виж мнението
    Не е лесна твоята.Нещото,което трябва да направиш е много просто и същевременно много трудно.Събери сили и кажи на момичето за всичко,което изпитваш към нея.След това нещата доста ще се променят,но това не е непременно нещо лошо,защото сегашното ти положение те измъчва.След като се разкриеш има два възможни сценария.Тя да ти отвърне и да е с тебе(въпреки,че вероятността е малка,не е нулева),или точно обратното,да се отдръпне от теб и да не сте вече приятели.И в двата варианта ще има положителна промяна за теб.Вторият може да ти изглежда ужасен,но се запитай,ако няма възможност да сте заедно,няма ли така да е по-добре за теб.Нещастен си,потърси промяната,дори да ти донесе още болка,това е от което имаш нужда.
    Не бях се замислял за това.... Ще трябва да го обмисля, то се видя.... Благодаря!

Delvecchio е прав УСПЕХ

Просто и кажи всичко, което написа тук.Както казаха по-нагоре или ще ти отвърне и ще бъдете заедно, или отношенията ви ще охладнеят.Но каквото и да стане ти ще знаеш, че си опитал.Винаги съм казвала че е по-добре да съжаляваш за нещо което си направил, отколкото за нещо, което не си.Най-малкото ще знаеш нейната позиция.Успех и каквото и да стане, главата горе - живота продължава.

Супер фен Аватара на Tsukuda_Hiroshi
    Цитирай Първоначално написано от Your Dream Виж мнението
    Просто и кажи всичко, което написа тук.Както казаха по-нагоре или ще ти отвърне и ще бъдете заедно, или отношенията ви ще охладнеят.Но каквото и да стане ти ще знаеш, че си опитал.Винаги съм казвала че е по-добре да съжаляваш за нещо което си направил, отколкото за нещо, което не си.Най-малкото ще знаеш нейната позиция.Успех и каквото и да стане, главата горе - живота продължава.
    +1!

Мега фен
    . или точно обратното,да се отдръпне от теб и да не сте вече приятели.И в двата варианта ще има положителна промяна за теб.Вторият може да ти изглежда ужасен,но се запитай,ако няма възможност да сте заедно,няма ли така да е по-добре за теб.Нещастен си,потърси промяната,дори да ти донесе още болка,това е от което имаш нужда.
    dori da mu otkaje na nego shte mu olekne malko v nachaloto no nqma da q zabravi shtom sa ot edin klas..

Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    dori da mu otkaje na nego shte mu olekne malko v nachaloto no nqma da q zabravi shtom sa ot edin klas..
    Да,но всичко вече ще е ясно и момчето ще може да се съсредоточи върху това да я забрави,вместо да се тормози с напразни надежди.
    Най-добрия начин да забравиш някой е като се отдадеш на друг.Намери си момиче,което да те обича и и дай всичко,което можеш.

Мега фен
    Taka e no ponqkoga ostava edna iliuziq ili sumneniq che tq moje i da te zaobicha
    ne znam kogato ti pred ochite vseki den ne e lesno

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Напълно подкрепям мнението на Delvecchio.
    Ако й признаеш чувствата си по някакъв начин, най-лошия вариант е да те отреже и да прекратите приятелските си отношения. Което пак е много по-добре от положението ти в момента, защото докато сте близки няма как да я преодолееш!
    Може пък да я поканиш на кафе, на кино, да я "ухажваш" - просто да й покажеш, че имаш чувства към нея, без думи, защото разговорите тип "Влюбен съм в теб" не са ми много любими, пък и са по-трудни.
    И не разбирам едно нещо - осъзнаваш, че сте различни, но я харесваш(обичаш), а използваш различията ви като оправдание, дори да не направиш опит! Щом ти твърдиш, че я обичаш, въпреки че сте противоположности, то защо не вярваш, че може и тя да бъде с човек като теб? Ето виждаш ли, различията не са толкова фатални.

НЕ казвай на момичето как се чувстваш. След като си сигурен че няма да се получи, това е напълно излишно и само ще я отблъсне от теб, защото и ти знаеш че едно такова признание до някаква степен би отчуждило приятелството ви. Това не е единственият начин да спреш да я обичаш. По-удачният и може би по-труден начин е да се пребориш с чувствата си и да покажеш самоконтрол. Успееш ли, ще си наистина щастлив както със себе си така и с факта че си успял наистина да я запазиш като приятел.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Приятелство между тях не съществува от тогава, от когато той има чувства към нея.
    Когато се появят въпросните чувства - приятелството е спряло да съществува отдавна, то се е превърнало в нещо друго.

Иначе и аз съм на мнение да й признаеш - по един или друг начин.
    Когато опиташ и видиш резултата - ще ти е по-добре. Вярно, може да ти е гадно,ако стане така, че те отблъсне. Но поне ще ти олекне, защото именно си опитал и си видял резултата. ОПИТАЛ СИ! Не си стоял така - хленчейки и съжалявайки се.

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Всичко, което трябва да знаеш, е че всичко ще бъде наред. Независимо какво се случи. Горе главата, животът е пред теб !

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не става с щракване на пръсти.
    Време ти трябва.
    maDamn

Казах й по един или друг начин.... Дори не ме погледна в очите.... Цял ден ме ингорира все едно ме няма.... В момента се чувствам ужасно! Все едно някой е взел голям нож и го е забил до дръжката право в сърцето.... Загубих воля за абсолютно всичко! Не искам да виждам и говоря с когото и да било.... Искам да изчезна!

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    +1 По-добре не бих го казала, макар че искам да вмъкна следното: Има и 3-ти сценарий: да може и да не отвърне на чувствата си, но това не означава непременно да се отдръпне от теб, може и да иска да запази вашето приятелство(все пак аз съм идеалистка, така че може и да не съм права)
    П.П действай смело, защото иначе винаги ще си задаваш въпроса: Ами ако й бях казал, какво щеше да стане?
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от supazuba Виж мнението
    Казах й по един или друг начин.... Дори не ме погледна в очите.... Цял ден ме ингорира все едно ме няма.... В момента се чувствам ужасно! Все едно някой е взел голям нож и го е забил до дръжката право в сърцето.... Загубих воля за абсолютно всичко! Не искам да виждам и говоря с когото и да било.... Искам да изчезна!
    Ей, ама я по-ведро, бе момче! Животът е пред теб, не прави глупости само, накрая всичко ще е наред, ще видиш. Поне знаеш, че опита, от тук нататък тя решава, това е нейният избор, защо се измъчваш и тормозиш заради избора на други хора? Не бива!
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен
    shte ti mine
    trqbva ti malko vreme
    ne pravi gluposti
    znai che shte se opravish
    kakvoto i da ti kaja znam che nqma da me i chuesh no budi silen

Мина ми! Чувствам се свободен! Дори ме избива на простотия! Дано се задържи така.... Не разбрах как стана, но вече не ми пука.... Излязохме, видяхме се с едно аверче, полафихме.... Съжалявам само, че приятелството ни с нея отиде по дяволите.... Е, какво да се прави! Благодаря на всички за оказаната помощ!

Мина ми! Чувствам се свободен! Дори ме избива на простотия! Дано се задържи така.... Не разбрах как стана, но вече не ми пука.... Излязохме, видяхме се с едно аверче, полафихме.... Съжалявам само, че приятелството ни с нея отиде по дяволите.... Е, какво да се прави! Благодаря на всички за оказаната помощ!
    Много ясно,айде да ходим сега на дискотека

Много ясно,айде да ходим сега на дискотека
    Айде, че темата стана drama queen!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си