Цитирай Първоначално написано от Delvecchio Виж мнението
Не е лесна твоята.Нещото,което трябва да направиш е много просто и същевременно много трудно.Събери сили и кажи на момичето за всичко,което изпитваш към нея.След това нещата доста ще се променят,но това не е непременно нещо лошо,защото сегашното ти положение те измъчва.След като се разкриеш има два възможни сценария.Тя да ти отвърне и да е с тебе(въпреки,че вероятността е малка,не е нулева),или точно обратното,да се отдръпне от теб и да не сте вече приятели.И в двата варианта ще има положителна промяна за теб.Вторият може да ти изглежда ужасен,но се запитай,ако няма възможност да сте заедно,няма ли така да е по-добре за теб.Нещастен си,потърси промяната,дори да ти донесе още болка,това е от което имаш нужда.
+1 По-добре не бих го казала, макар че искам да вмъкна следното: Има и 3-ти сценарий: да може и да не отвърне на чувствата си, но това не означава непременно да се отдръпне от теб, може и да иска да запази вашето приятелство(все пак аз съм идеалистка, така че може и да не съм права)
П.П действай смело, защото иначе винаги ще си задаваш въпроса: Ами ако й бях казал, какво щеше да стане?