- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да кажа край ! :@
Не знам как да започна но с приятелят ми сме заедно от до доста време отначало правеше всичко за да ме зарадва но нещата вече не са така държи се се едно държи да е с мене на 100% опитва се по този начин да е над мен да може да контролира нещата даже понякога като му кажа нещо той нарочно него прави за да не каже после го командвам и такива не знам обичам го много и той уш мене "уш" защото това държание вече ме кара да го мисля това . Не знам дали искам да съм с него не аз искам но мисля че няма смисъл и всичко е обречено но учим заедно и няма как да го забравя или поне така си мисля всеки ден се виждаме ...... не знам :# какво ще кажете вие какво да правя понякога се държи добре ме кара да се влюбвам още повече в него понякога ...... :#
Половината не ти го разбирам,щото пунктуацията ти е трагедия.
Поговори с него, нормално е след известно време да не сте като в началото.
maDamn
говореното не помага
Ми -действай.
Биеш му шута и дотам.
maDamn
щемисе това но много го обичам и не знам дали ще мога да продължа без него
оф ми тогава си стой при него. какво искаш да ти кажем? дават ти съвет - мрънкаш, дават ти друг съвет - пак мрънкаш. Сърби ли те, боли ли те, какво?
И колко още теми ще пуснеш... всяка седмица нова тема.
къф ти е проблема
Никакъв не и е проблема.
Питаш-казваме ти. С думи не ставало - ок. Давай с действия- ама много си го обичала...
Ми тогава стой и си натискай парцалите и чакай да те притиска още повече!
Или го заебаваш или си стоиш при него. Средно положение няма.
maDamn
Момичетата понякога си мислим, че думата ни е закон, обиждаме се лесно, ако не направят нещо, което сме споменали, или дори само леко загатнали.
Е да, ама момчетата имат по-рационална гледна точка и по-рационално мислене. Ако не е направил нещо, може да му е изкочило от ума - те не помнят всичко дума по дума. Не разбират и от намеци. Тотално отхвърлят "молби", ако са изказани със заплашителен тон или като задължителни!
Не схванах много какво се опитваш да кажеш с това, че иска да е с теб 100% - 24/7 ли? Поговорете и толкоз!
Защо трябва да се опитваш да сложиш край, а не да оправиш нещата?!
искам да управа нещата но се оправят за 1-2 седмици и после пак се повтарят нещата
Ей, това правописа го нямате за нищо!
Бтв. Ти хем не искаш да говорите, хем не искаш да действаш, хем искаш при него да си седиш. Като искаш да си с него какво си заревала тука. Както казаха преди мен - или се разбирате, или го зарязваш, или просто търпиш да те мачка. Ти избираш.
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.
Сигурно си много тъпа,като съдя по правописа.
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Според мен, след като говорите и нещата се оправят само временно, тогава няма смисъл да говорите отново и отново. С хубаво си опитала, но не се е получило, тогава вече пробвай с лошо. Все пак ние хората така сме устроени - чак, когато загубим нещо, тогава го оценяваме, може би вашата раздяла ще му отвори очите на господина. Колкото до теб - не, че не можеш да сложиш край, просто не искаш, нямаш волята, страх те е и аз не знам от какво, страхът не е добър съветник. Все пак той не е единственият мъж на земята, я вземи се стегни. Ако пък толкова много те е страх и не можеш - тъпчи на едно място и си остани с него
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Момиче, научи се да пишеш!! Почти нищо не ти се разбира. Прави са хората.
Освен това - казаха ти да го кЪсаш: не щеш. Казаха ти да останеш: пак не щеш. Казаха ти да говорите - не ставало така. Казаха ти - да си налягаш парцалите тогава, пак не става.
Ами гледай сега - кажи му да ми пише на лична тука, аз ще му обясня, че го кЪсаш и готово! Ако не, копирай му тоя целия неграмотно-скалЪпен пост, дето си го писала на нас (пЪрвия демек!) и му го постави на стената вЪВ фейсбук!!
Друго какво да ти кажем повече ние??? Мнение ли искаш или спор? Защото мнения получи 1 камара и то все добри!