.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Ами да ви кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ!Значи започнах да му се противопоставям,затапвах го на няколко пъти,един път даже се стигна до там,че нямаше какво да каже.Ако може да дам пример-Беше закъснял за час и вече си сяда на мястото,вика ми ''К'во ста е,умрял" и аз какво да му кажа викам "Нищо е грозен",млъкна като котка през зимата.По-принцип е някаква хърба(7 клас сме 40 кг)страх го е да удари,ама на приказки е много устат.Ако може да ми кажете съвет,макар и не точно по темата,как да се науча да казвам това,което мисля,даже да ме е "страх"

Повече от фен Аватара на antineutral
    Цитирай Първоначално написано от Bathala Виж мнението
    .Ако може да ми кажете съвет,макар и не точно по темата,как да се науча да казвам това,което мисля,даже да ме е "страх"
    Невинаги можеш да кажеш това, което мислиш, защото често се случва в ежедневието да се действа импулсивно, или пък да е необходимо известно време, докато откриеш кое е подходящото нещо, което да изречеш(както в примера ти). Да кажеш какво мислиш е нещо, което се владее не от всеки, типичен пример са юристите, които с това си изкарват хляба. Хората са ти дали различни варианти - пробвай ги един по един, сменяй ги, не се старай на всяка цена да не станеш за смях, просто следи да видиш кое има повече успех Пък и понякога просто проблемът се решава когато пътищата ви се разделят - има хора, които не са родени да бъдат приятели

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си