.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Hybrid View

Ей такива майки със чук да ги биеш ще им е малко. Ако искаш от детето ти да стане нещо трябва да му позволиш само да си прави изборите и да разбере че това което го прави го прави за собствено добро, а не да му го налагаш. С други думи малко повече свобода. Както е казано "насила хубост не става".

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Цитирай Първоначално написано от MoonFlyer Виж мнението
    Ей такива майки със чук да ги биеш ще им е малко. Ако искаш от детето ти да стане нещо трябва да му позволиш само да си прави изборите и да разбере че това което го прави го прави за собствено добро, а не да му го налагаш. С други думи малко повече свобода. Както е казано "насила хубост не става".
    Комплекси брат, комплекси

Цитирай Първоначално написано от MoonFlyer Виж мнението
    То от много свобода дето им се дава на сегашните 12-13 годишни, за това са на това дередже.

Много хубаво прави майка ти, без никакъв контрол, нищо няма да стане. И ми е много интересно, за какво ти е в 7ми клас да стоиш вън след 10ч, сигурна съм, че ако имаш добро обяснение, майка ти ще разбере и ще почне и тя да те пуска

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    То от много свобода дето им се дава на сегашните 12-13 годишни, за това са на това дередже.

Много хубаво прави майка ти, без никакъв контрол, нищо няма да стане. И ми е много интересно, за какво ти е в 7ми клас да стоиш вън след 10ч, сигурна съм, че ако имаш добро обяснение, майка ти ще разбере и ще почне и тя да те пуска
    Айде бе? На мен като ми е давана пълна свобода да не да съм на "това дередже"? Напротив, така позволяваш на детето си да си оформи характера от малко и да разбере че всяко действие носи последствие върху самото него, следователно се учи да поема отговорност.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си