Здравейте, момичета. Може да ви се стори глупава темата, но реших да пробвам.
Доста се интересувам от мода, дори прекалено много. Тя за мен е страст, удоволствие и хоби. С нея се разтоварвам. За съжаление в момента съм в период, в който нямам време да се занимавам много с мода, освен за собствено удоволствие. Студентка съм, на стаж съм,уча език и единственото ми време е след 10 пред лаптопа.
Винаги съм обичала да помагам на хората около мен да изглеждат добре, да пазаруват и да бъда полезна в това отношение, защото ми създава огромно удоволствие. Като малка си мечтаех да стана стилистка, но за съжаление няма хляб в тази професия в България.
Вече съм на една сериозна възраст от 22г., и съм оставила тази мечта доста назад, но все пак желанието го има. Мисля веднага, след като намеря време да си направя блог. Може би лятото.
Тъй като сега идват балове реших да направя тази тема с цел да бъда полезна.Ще се радвам да помогна на всички момичета, които още не са ориентирани какво искат или не знаят точно как го искат или имат нужда от нещо и не могат да го открият. Знам много сайтове, от които си пазарувам с страхотни неща. Знам много магазини - къде, какво има и цените. Мога да ви ориентирам и да помогна.
Не само, мога да помогна на всеки,който иска нещо и не знае къде да го отрие и как да го съчетае. Също така и вие може да си помагате и да помагате на мен.По този начин ще ми помогнете за началото на моя блог, като се ориентирам какво се харесва и се котира.
Държа да кажа, че не претендирам за нищо. Просто една любителска тема за нещо, което ми е на сърцето.
Благодаря Ви!