- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- фитнессс..
Здравейте ,утре ще ходя за първи път на фитнес и искам да ви попитам с какво мога да започна , кои са най- подходящите уреди и... Аз съм момиче на 15 години , 160 , 50 кг. и искам малко да се стегна
щом ти е за първи път, ще е добре инструктора да ти покаже какво да правиш и по-важно, как да го правиш ...
трябва да се запознаеш с упражненията и не се страхувай от тежестите
и не се притесняваш да го питаш, той получава заплата за тази работа!
ще е добре да се запознаеш и с "храненето", правилното и здравословно хранене е задължително, за твоите цели.
но това ще го учиш в движение![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Благодаря , преди малко се прибирам и останах много доволна , консултирах се с инструктора![]()
Очи пълни,ръце празни.После се оплаквате,че нямате резултати.Точно в клинчетата е проблема![]()
Абе, мани! Ей сега ще отивам на тренировка с една приятелка...ама и тя така - клинче, гол кръст, има преса...а и е супер сладурана на всичкото отгоре, да му се невиди
Надявам се като си заредя един лост за тягичка, да се фокусирам върху други работи![]()
Какво лошо има да ходиш с клин?И аз ходя с клин.По-удобно е.Да няма да ходя с дънки или шалвари.![]()
![]()
Напълно нормално е да си с клин...със спортно бюстие също.
![]()
Във фитнеса на село залата за крака и кардио е в отделно помещение и пичовете като видят няква яка мацка (те нали само кардио правят) и изведнъж всички отиват да правят крака![]()
maistorluk, през цялото време съм те мислила за момиче.![]()
![]()
![]()
Или като почнат да си изказват намеренията.Романтични изрази от рода на ''ух котьо,ща скъсам'' или ''ако знаеш кво ти мисля,ше родиш близнаци''![]()
Хахахахахха или ''щъ клатя...щъ поря'' някакви такива селски идиотски изрази.:X
Да, и аз ги мразя тези изрази.И, добре, изяснихме това недоразумение.
![]()