Първоначално написано от RagioL Тихо се сипе белия прах, галено щипе ноздрите пак, всички на двора пушат трева, а аз се нашмърках като свиня! стига сте се гаврили с детските песнички
Първоначално написано от FuCKkK13 стига сте се гаврили с детските песнички Това е стар хит а не нещо ново. Така че не нося вина за което.
абе и аз го знам ама не си го пея/пиша нали
Първоначално написано от FuCKkK13 абе и аз го знам ама не си го пея/пиша нали Мога да пусна и далеч по цветущи произведения но си трая нали.
Първоначално написано от RagioL Мога да пусна и далеч по цветущи произведения но си трая нали. Пиши или не вярваме !
Първоначално написано от TrollFaace Пиши или не вярваме ! ъъ забравих думата ( е такива дето карат другите да правят простотии ) подтикници ама не беше така думата.. все тая не мога да се сетя.. та,думата тихо !
Първоначално написано от TrollFaace Пиши или не вярваме ! Не става ще си разваля имиджа. Първоначално написано от FuCKkK13 ама като можеш за 2 неща да си траеш що си траеш само за едното а ? Ако си трая за всичко и не правя нищо от това, което трябва да правя, някой ден скуката ще ме довърши.
Първоначално написано от RagioL Мога да пусна и далеч по цветущи произведения но си трая нали. ама като можеш за 2 неща да си траеш що си траеш само за едното а ?
Първоначално написано от FuCKkK13 ама като можеш за 2 неща да си траеш що си траеш само за едното а ? Стига се кара !
Правила