- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тяло-форма :?
Здравейте ! Искам да попитам момичетата, които имат ето такива две като леки вдлъбнатки на кръста , горе-долу към колко килограма са и колко са високи : https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...70469929_n.png? Почти съм сигурна, че няма такава тема, ще чакам мнения
![]()
!
/ мисълта ми като цяло е, че искам да ги постигна. Чакам всякакви мнения/
Не мисля, че вдлъбнатините на кръста имат общо с формата на тялото, килограмите и височината.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Няма как да ги постигнеш, или ги имаш по рождение или ги нямаш. Както каза MaLkaTa_LaDy това не зависи от ръст и тегло. При по-слаби момичета са по-ясно изразени, при по-пълни - обратното. Аз имам такива. Интересно ми е защо искаш да имаш и ти такива...
Последно редактирано от girl91 : 01-26-2013 на 15:54
Винаги съм мислела, че имам такива, защото ми е малка талията. Не тренирам, така че няма от къде да са се появили.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
аз имам такива вдлъбнатини в кръста както и казваш и съм 1.69 и 47 кг
Вярвай в мечтите си !
Аз пък винаги съм си мислела, че всички трябва да ги имат. При мен не са много ясно изразени обаче.
Аз съм момче, и мога да ти кажа, че това зависи от типа на тялото тази на снимката е ектоморф (слабичка).. но каквато и да си с тренировки всичко се постига ако правиш упражнения за паласки редовно ще имаш успех![]()
не че нещо ама нямат общо с килограмите или ръста... или ги имаш или ги нямаш.... аз имам такива и на едно момиче от моя клас сестра му много искаше и тя такива.. та тя е висока 175 някъде ( абе високо момиче) и като кг беше нормална.. т.е. златната среда и беше с много хубаво тяло.. мислеше,че ако отслабне ще стане,отслабна и нищо... аз ги имам.. вярно винаги съм била слаба,но познавам и леко пухкави момичета,които също ги имат .. иначе 152-3 38 кг.
Everybody has been through some shit,
whether it's drastic or not so drastic.
Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".
е,аз съм нискатрябва да съм още 3-4 кг. отгоре,но те не си личат кой знае колко.. смисъл слаба съм,но не прекалено слаба или като скелет
... а и не знам защо отслабнах - мъча се да кача още 2 кг. .. може би от стрес,защото напоследък мн проблеми,но иначе определено не ми личи
Казвам, че не може да се разглеждат ръста и килограмите поотделно. На 152 няма как да не личат 3-4 килограма по-малко или повече.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
ами не ми личатсмисъл абсолютно всяка година зимата свалям 2 или 3 кг. лятото си ги качвам обаче не ми личи... по структура си стоя една и съща .. ще ти дам пример.. имам една рокля дето зимата като я меря ми е леко тясна ( зимата съм с - 2/3 кг.) обаче си я обличам,лятото също ми става като съм + тези 2/3 кг. .... има как защото на всеки различно му личи.. някой примерно качват в бедрата и дупето и само малко да качат и веднага си личи
Аз имам много ясно изразена талия,както казаха по-горе това не се постига или го имаш ,или го нямаш.Лично моята е прекалено ясно изразена и мога да си обгърна кръста свободно с ръце (дланите имам предвид) иначе съм 170 52 кг![]()
Това,според мен, не е правилно,4е или имаш изразена талия или я нямаш.Раз6ира се,зависи от структурата на тялото,но при правилни упражнения за тънка талия пак можеш да полу4иш същият ефект..
И аз имам такива.Абе не става ли с един уред за паласки...възможно ли е или?
То не е уред за паласкитрябва освен уреда да правиш упражнения и с диск или дъмбел ако ме разбираш - http://www.prikachi.com/images/422/5792422g.jpg , между другото на тая снимка го прави грешно трябва да има тежест само от едната страна.. после сменяш тежестта от другата страна
^ ндам..