.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Question Тяло-форма :?

Здравейте ! Искам да попитам момичетата, които имат ето такива две като леки вдлъбнатки на кръста , горе-долу към колко килограма са и колко са високи : https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...70469929_n.png ? Почти съм сигурна, че няма такава тема, ще чакам мнения !
    / мисълта ми като цяло е, че искам да ги постигна. Чакам всякакви мнения /

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Не мисля, че вдлъбнатините на кръста имат общо с формата на тялото, килограмите и височината.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен Аватара на girl91
    Няма как да ги постигнеш, или ги имаш по рождение или ги нямаш. Както каза MaLkaTa_LaDy това не зависи от ръст и тегло. При по-слаби момичета са по-ясно изразени, при по-пълни - обратното. Аз имам такива. Интересно ми е защо искаш да имаш и ти такива...
    Последно редактирано от girl91 : 01-26-2013 на 15:54

Винаги съм мислела, че имам такива, защото ми е малка талията. Не тренирам, така че няма от къде да са се появили.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на shaunaa
    аз имам такива вдлъбнатини в кръста както и казваш и съм 1.69 и 47 кг
    Вярвай в мечтите си !

Голям фен Аватара на EternalDream
    Аз пък винаги съм си мислела, че всички трябва да ги имат. При мен не са много ясно изразени обаче.

от вдлъбнатки на кръста имаш предвид ясноизразена талия?

Цитирай Първоначално написано от WPotter Виж мнението
    от вдлъбнатки на кръста имаш предвид ясноизразена талия?
    като се замисля - да

Аз съм момче, и мога да ти кажа, че това зависи от типа на тялото тази на снимката е ектоморф (слабичка).. но каквато и да си с тренировки всичко се постига ако правиш упражнения за паласки редовно ще имаш успех

Banned Мега фен
    не че нещо ама нямат общо с килограмите или ръста... или ги имаш или ги нямаш.... аз имам такива и на едно момиче от моя клас сестра му много искаше и тя такива.. та тя е висока 175 някъде ( абе високо момиче) и като кг беше нормална.. т.е. златната среда и беше с много хубаво тяло.. мислеше,че ако отслабне ще стане,отслабна и нищо... аз ги имам.. вярно винаги съм била слаба,но познавам и леко пухкави момичета,които също ги имат .. иначе 152-3 38 кг.

Супер фен Аватара на BrainDamage
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    иначе 152-3 38 кг.
    38 кг ..Това звучи ужасяващо, чес'но .. ;х
    но ако съдя по снимките, които съм виждала, поне не изглежда така
    имам предвид, че не изглеждаш като скелет ;д
    Everybody has been through some shit,
    whether it's drastic or not so drastic.
    Everybody gets to the point of "I don't give a fuck".

Цитирай Първоначално написано от BrainDamage Виж мнението
    152 също не звучи никак добре. Но 38кг на 152 ми се струват нормално.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Banned Мега фен
    е,аз съм ниска трябва да съм още 3-4 кг. отгоре,но те не си личат кой знае колко.. смисъл слаба съм,но не прекалено слаба или като скелет ... а и не знам защо отслабнах - мъча се да кача още 2 кг. .. може би от стрес,защото напоследък мн проблеми,но иначе определено не ми личи

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    152 също не звучи никак добре. Но 38кг на 152 ми се струват нормално.
    е... аз ли съм виновна,че съм мъничка

Казвам, че не може да се разглеждат ръста и килограмите поотделно. На 152 няма как да не личат 3-4 килограма по-малко или повече.

аз съм 1,62-3 / 42-3 килограма

Banned Мега фен
    Казвам, че не може да се разглеждат ръста и килограмите поотделно. На 152 няма как да не личат 3-4 килограма по-малко или повече.
    ами не ми личат смисъл абсолютно всяка година зимата свалям 2 или 3 кг. лятото си ги качвам обаче не ми личи... по структура си стоя една и съща .. ще ти дам пример.. имам една рокля дето зимата като я меря ми е леко тясна ( зимата съм с - 2/3 кг.) обаче си я обличам,лятото също ми става като съм + тези 2/3 кг. .... има как защото на всеки различно му личи.. някой примерно качват в бедрата и дупето и само малко да качат и веднага си личи

Супер фен Аватара на tonssy
    За нейния ръст са достатъчни.

Цитирай Първоначално написано от Unique2426 Виж мнението
    аз съм 1,62-3 / 42-3 килограма
    И?!

Към FuCKkK13, права си, че зависи дали качваш равномерно, но на миньончетата по принцип няколко качени килограма им личат много повече, логично е да е така. Друг е въпроса вече дали тренираш и дали качените килограми са мускулна маса или мазнина...

Аз имам много ясно изразена талия,както казаха по-горе това не се постига или го имаш ,или го нямаш.Лично моята е прекалено ясно изразена и мога да си обгърна кръста свободно с ръце (дланите имам предвид) иначе съм 170 52 кг

Banned Мега фен
    И?!

Към FuCKkK13, права си, че зависи дали качваш равномерно, но на миньончетата по принцип няколко качени килограма им личат много повече, логично е да е така. Друг е въпроса вече дали тренираш и дали качените килограми са мускулна маса или мазнина...
    съгласна съм,но при мен май много много не си личи .. смисъл повечето хора като ми чуят килограмите,дори на тоя ръст,им се струва,че трябва да съм супер слаба,а аз съм съвсем малко по-слаба от нормалното ( на око) .... и ндам... ходя да тичам/фитнес

Това,според мен, не е правилно,4е или имаш изразена талия или я нямаш.Раз6ира се,зависи от структурата на тялото,но при правилни упражнения за тънка талия пак можеш да полу4иш същият ефект..

Мега фен Аватара на strawberry88
    И аз имам такива. Абе не става ли с един уред за паласки...възможно ли е или?

То не е уред за паласки трябва освен уреда да правиш упражнения и с диск или дъмбел ако ме разбираш - http://www.prikachi.com/images/422/5792422g.jpg , между другото на тая снимка го прави грешно трябва да има тежест само от едната страна.. после сменяш тежестта от другата страна

Banned Мега фен
    ^ ндам..

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си