- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Buying shit you don't need
Това е някакво болестно състояние. Въобще не се усещаме, колко сме разглезени.
Grumpy old madman
Преди няколко месеца си купих изтисквачка за пъпки от ибей
Guilty![]()
Според теб от кого взех идеята за този уред?![]()
всъщност от твоя аск го научих
stalk stalk
Купувал съм си всякакви джаджи от разни сайтове, взех си и едно лазерче да гоня котките с него, вземал съм си зарядни за телефони, дето не съм ги ползвал нито веднъж, вземал съм си писалки за телефона и кви ли не други глупости.. Повечето ми вършат работа, обаче![]()
Болна работа е това. Супер отвратителни са тия видеота.
Grumpy old madman
Колко много обеци съм си купувал с магнит или такива обеци за език с вакумсега ги имам и 2 те неща само че истински ...
^ вляза ли в магазин за дрънкулки задължително излизам с 2-3 чифта :Д
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Да, имам сумати боклуци, който винаги си ги харесвам тогава и после стоят по рафтове и шкафове, и събират прах.
Последната година обаче не харча толкова много за такива неща.
Гледам да пестя, че имам няколко неща в предвид, които искам да си купя тази година, без да муфтя нашите за пари.
Въпреки, че пак от тях са тия пари де, ама.. все пак са си спестени. Fuckin' logic.![]()
*сън*
Виновен, на всяка заплата отделям определена сума за дрехи и обувки, нищо, че имам повече, отколкото някога бих облякъл![]()
Постоянно.Най-много обичам да си купувам дрехи, които не са за всекидневието и обикновено ги обличам по два пъти в годината, понеже за следващия път си купувам нова такава дреха. Равносметката е като си отворя гардероба. xD
dgdg
Лол, аз винаги си подбирам нещата и си ги ползвам след това.
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Всичко друго освен вода да се измиеш, храна да се нахраниш и покрив над главата ти е глезотия, която реално не ти е нужна.
Искам само да кажа, че гледах въпросното клипче с пъпките, и ми се повдгина. Всякакви гнусотии съм гледала в нета и НИКОГА не ми се е повдигало, а сега... бля. :Д
Не залитайте към темата "squeezing pimples you don't need"
моят гардероб се огъва буквално от товар.
Grumpy old madman