.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Mммм:)

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време

Mммм:)

Всичкиии задачи за днес са изпълнени, остава само да седна и да пиша и уча за следващия изпит.
    А как ме мързииии, от 1 час съм си у дома и не мога да се наканя да отворя учебника или поне да си напиша протоколите.
    Няма ли някъв клуб "На борба с мързела" в който да се запиша :Д Бахти!
    Вие как сте днееееес

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    На мен последният изпит за цялото следване ми е след около 10 дена, материалът е огромен и не знам как ще го взема трябва да стане някво чудо

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    И моя материал е голям..
    20 теми по 10 листа всяка + 2 презентации,няколко протокола,няколко план конспекта, няколко реферата и няколко задачи, които трябва да предам на изпита...а и есе и един проект
    Чак сега си вдигам главата и пускам химикала - 5 часа съм писала, направо очи не ми останах и си дадох 15минути почивка.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Ми аз тряа да чета пак Под Игото, щот тая ни кара, ма ме мързииииииииии адски -.-
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Цитирай Първоначално написано от LovEsIckk Виж мнението
    И моя материал е голям..
    20 теми по 10 листа всяка + 2 презентации,няколко протокола,няколко план конспекта, няколко реферата и няколко задачи, които трябва да предам на изпита...а и есе и един проект
    Чак сега си вдигам главата и пускам химикала - 5 часа съм писала, направо очи не ми останах и си дадох 15минути почивка.
    о колко си ученолюбива

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Аз съм изключително мързелива днес. Нищо не правя, освен да обикалям леглата и диваните, и да се чудя какво да ям. В общи линии бездействам цял ден, но след последните ми дни, очакваше се да не правя нищо днес. Единственото ми излизане беше влизането в едно такси, после в един магазин, а след това в нас.
    А, да, мисля да спя след малко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си