.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 64

Hybrid View

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    То само с мрънкане и искане няма да стане.
    Гладуването няма да ти помогне. Спортът и правилното хранене, придружени от постоянство, са изходът. А ако си започнала да пълнееш без да променяш драстично количеството и качеството на храната, с която се храниш, то задължително е редно да си направиш изследвания.
    Като се справиш с проблема килограми, самочувствието ти ще се вдигне и нещата лека по лека ще си дойдат на мястото. Просто приеми, че сега е моментът да се бориш и да не се отказваш. После ще ти е още по-трудно.

Ето, надъхвай се: http://gettingahealthybody.tumblr.com/

Цитирай Първоначално написано от BamBamBo Виж мнението
    Т'ва,че никой няма да я хареса дебела е шибан български манталитет,ако някое момче я хареса ще го крие за да не му се смеят,че харесва "дебелана".
    Цяло лято работя на морето,англичанките в 70% от случаите са по - дебели(ама дебели) от гаджетата си,дори се учудвам когато понякога момчето е страшно красиво,но си ходят за ръце,целуват се и личи,че се харесват.Т'ва в България е много рядко срещано,а би трябвало да е нормално.
    Според мен проблемът не се състои в това дали някой ще я хареса докато е дебела, а в това, че тя самата не се харесва такава. Не виждаш ли как говори за себе си? Самочувствието й хич го няма. Това не е нормално.
    И е неадекватно да сравняваш вкуса на англичаните с този на българите. Аз съм виждала доста такива двойки и в България, както и съм виждала кльощаво момче, придружено от някаква 5 пъти, колкото него. Има ги всякакви, но пак казвам, проблема е друг. Докато тя сама не започне да се харесва, ще се чувства зле.
    Последно редактирано от Naive : 01-27-2013 на 10:01

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си