Цитирай Първоначално написано от Tsukuda_Hiroshi Виж мнението
Вече те боли! Вече ти е гадно! Извлечи полза от това - не се предавай! Диетолог + фитенс-инструктор+ постоянство и силна воля = след 1 година пак ще си говорим каква си

Освен това не се впрягай толкова за това дали имаш гадже или не. Това не е най-важното! Аз сЪм слаба самотна издЪнка и ми е много добре така! Единственото, което има значение е ти самата да се харесваш - себе си, характера си, тялото си! След цялото време, прекарано без гадже, мога да кажа, че ми е много по-добре да сЪм сам, отколкото да имам приятелка. ДостатЪчен сЪм си и се харесвам.
БТВ - Този пост... (макар непрочетен от мен) изглежда бомба поне в голямата си част.

Използвай емоционалния лост!!

О, и още нещо - в 95% от случаите по света диетолозите са к@вали.
Намери истински човек с ИСТИНСКИ резултати. Не фитнес инструктор или дебел диетолог.
В България са още по-малко. Ако си от София: Livetolift.com или Ефтим Илиев или Залата на Юли са твоите хора.

НИКОЙ от тях няма да те направи вейка за 1-2 месеца - това е социален манталитет на слабите.
Трябва да си смениш ЛАЙФСТАЙЛА.

Т.е. каквато и диета да предприемеш тя трябва да бъде ЧАСТ от живота ти занапред.
Просто е - ядеш малко и слабееш... но аз се хващам на бас, че ти ядеш ТВЪРДЕ малко и всъщност дебелееш. Възможно ли е? Да - пиците и солетите НЕ са калории. Пилешкото, ядките, авокадото, кафевия ориз, плодовете (дивите), зеленчуците, зехтина, маслото, рибата, яйцата... ТЕЗИ са калориите. И без захар, без подсладители или бульончета маги дори.

Виж аз вмомента само говоря. Докато не предприемеш ДЕЙСТВИЕ всичко не струва.
Но ти вече знаеш това.

Повечето хора имат проблеми при успеха с теглото/спорта заради: Липса на знание или Липса на Умение/Постоянство/Воля/Изпълнение.... т.е. или не знаят какво или не го правят.

Ако имаш волята ПАК МОЖЕШ да не успееш...
Защото сме заляти от компаний, които печелят бизнеса им чрез това.

Но каквато и програма да фанеш... не ми пука дали я е написал най-великият щангист - ако не си стегнеш гъза, слабо да стигнеш значителни резултати. А ти искаш това - ЗНАЧИТЕЛНИ резултати.

Как да намериш експерт?? От моя опит винаги съм бил скептичен над авторитарните мнения... само защото някой има диплома не значи нищо повече, освен, че може да си избърше гъза с нея!!
Аз имам много добър по математика и съм последния човек да питаш за това!!

Но виж... като видя резултати, характер и манталитен на успешен човек... който си пасва с моите ценности - ето там гледам.

Аре, успех. Той идва с труд! Правилен труд!