.
Отговор в тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 155
    malkataliglaVE
    Guest

Smile Връзка с ром

Привет. От един месец излизам с един ром, с който се запознах сулчайно. От както излизам с него се чувствам божествено, защото той е много мил и адски надарен и опитен за разлика от предишните ми гаджета българи. Тъпото е обаче, че се срамувам да призная на приятелките и приятелите си за него, защото не знам как ще реагират. Вие как бихте реагирали, ако ваш приятел или приятелка излиза в ромка или ром. Смятате ли че ще ме разберат или не?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Не.

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Предполагам не, но щом не е от махленския тип, няма от какво да те е срам.
    Schhh! Hear the silence...

Супер фен Аватара на D*Rose
    Не, няма, аз също не го разбирам, но казват, че за любовта граници нямало. Мислиш ли, че той е признал на 7те си братя и сестри?

И все пак ми е смешно

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Не.
    Дори да е добро момче,както казваш,съмнявам се да те разберат.
    maDamn

malkataliglaVE
    Guest
    Стига бе хора. Тотално ме отчаяхте. Ако някое момиче се забие с англичанин, грък, арабин или извънземен е окей, но когато е ром е проблем. Толкова ли спекли хората в бг???

Ходи питай в английски, гръцки, арабски форум като толкова сме спекли, не виждам какъв ти е проблема. Е, освен, че ходиш с циганин.

Впрочем какво им е на англичаните и гърците?

Мммм ние с рома имаме много силна връзка... с кола особено.. ммм

По темата иначе... не бих се хванала с циганин, да, ще ме е срам с него, не бих имала такова гадже.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на Kaena Smith
    Не виждам проблем,ако са ти истински приятели,ще го приемат!Може би ще им е нужно малко време,но ако е свестен и сте щастливи,какво значение има,че е ром?!

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Ами съмнявам се да ходиш с някой мизерен циганин,не къпан,миризлив...нали???
    Ако е с нормално семейство и е израснал сред нормална среда,не краде,говори нормално български, надявам се без "х" -то. и т.н. не виждам защо трябва да наблягаш на това ,че е ром.
    Ако моя приятелка излиза с подобен(на описаният от мен) тип,аз няма да имам нищо против.
    100 кила също е циганин,ама к'во??

^100 кила не е циганин ..
    Иначе ходи си с пича .. кво като е циганин?

Циганин е.

Град
    Beyond reality
    Ако ти е наистина хубаво - бъди си с него,кво ти пука. Комшиите ми са така,пък са си женени от 15 години,че и дете си имат. Чушка в гъз,че е циганин. Няма да спи в тяхното легло,просто им дай време.
    А тва за англичаните и тн не е вървежно, щото ние имаме нетърпимост към роми, евреи и тн,ама към роми най-вече. Англичаните не ги имаме за подчовеци,докато ромите -да.
    maDamn

Цитирай Първоначално написано от BamBamBo Виж мнението
    Циганин е.
    Е и ?!

100 кила също е циганин,ама к'во??
    ^
    Е и,е и , е и . К'во е и???
    Тц-тц-тц.

Banned Мега фен
    Циганин е.
    всъщност не е .. виждала съм как го питат директно и той обясни защо всички го мислят за циганин

и не,няма да те разберат... не бих тръгнала с циганин.. и не ние сме спеклите ... ако си направят собствена държава и си живуркат там нямам нищо против тях,но така имам,а камо ли да си хвана гадже циганин

Град
    Beyond reality
    циганин или не...слушат му се песните.
    maDamn

Ако е добро момче,както казваш невиждам да има пречка. Ти като кажеш ром всички си мислят за такива диваци като тези в махлите, има много умни и успели роми. Ако ти е приятно с него, не би тряабвало да ти пука за мнението на околните. Ромите също са хора, като всички нас.

Какви са тези предразсъдъци?!Като е циганин не е човек ли?!И защо,защото цветът на кожата му не е като на болшинството или сме свикнали,че циганите са нечистоплътни,крадци,долни и т.н.Не мога да повярвам,че в България връзката с ром все още е табу.Защо?!Защото има хора,които съдят останалите и делят хората на бели,черни и жълти.За кого по дяволите,това има значение,щом един човек е добър и честен?!Расизмът не води до нищо добро!

Цитирай Първоначално написано от Kirkataaa Виж мнението
    Ти като кажеш ром всички си мислят за такива диваци като тези в махлите
    То няма други, затова.

Не няма да те разберат.Просто хората имат предразсъдъци относно ромите, и дори той да е най-интелигентния, мил, чистоплътен човек, те пак ще виждат в него "мазен циганин" ( извини ме за епитета, но така се изразяват много от познатите ми за ромите).Но това не значи, че ти трябва да спреш да се виждаш с него, ако те прави щастлива/ задоволява те, нека хората мислят каквото пожелаят.

Цитирай Първоначално написано от D*Rose Виж мнението
    То няма други, затова.
    Брейййй, я се замисли малко колко успели роми има. Не всички са такива диваци като тези, който виджате ежедневно.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Kaena Smith Виж мнението
    Какви са тези предразсъдъци?!Като е циганин не е човек ли?!И защо,защото цветът на кожата му не е като на болшинството или сме свикнали,че циганите са нечистоплътни,крадци,долни и т.н.Не мога да повярвам,че в България връзката с ром все още е табу.Защо?!Защото има хора,които съдят останалите и делят хората на бели,черни и жълти.За кого по дяволите,това има значение,щом един човек е добър и честен?!Расизмът не води до нищо добро!
    щото сами са си изградили мнението на останалите.. няма човек,които да чуе циганин и да се сети за нещо хубаво ... сами са си виновни и вместо да се правиш на света вода ненапита си помисли кой ги е карал да крадат и как чрез своите действия са подтикнали хората да ги ненавиждат

^
    Е и,е и , е и . К'во е и???
    Тц-тц-тц.
    Не е циганин ма глупавата

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    щото сами са си изградили мнението на останалите.. няма човек,които да чуе циганин и да се сети за нещо хубаво ... сами са си виновни и вместо да се правиш на света вода ненапита си помисли кой ги е карал да крадат и как чрез своите действия са подтикнали хората да ги ненавиждат
    Браво! +1.

Цитирай Първоначално написано от Kirkataaa Виж мнението
    Брейййй, я се замисли малко колко успели роми има.
    Кво са успели? Да откраднат някой телефон, чанта, телевизор?

Софи Маринова и Устата... те затова си пеят в комплект ахаха А, естествено и вашият любим Иван Костов! АХахаха

bitch please!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си