.
Отговор в тема
Страница 2 от 7 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 155
    Цитирай Първоначално написано от D*Rose Виж мнението
    Браво! +1.

Кво са успели? Да откраднат някой телефон, чанта, телевизор?

Софи Маринова и Устата... те затова си пеят в комплект ахаха А, естествено и вашият любим Иван Костов! АХахаха

bitch please!
    Не защитавам ромите, но както има роми който крадът, така има и българи който го правят. Това си е строго индивидуално, и както не всички българи сме под един знаменател, така и ромите не трябва да бъдат поставяни под такъв.

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Да се сбием (party)
    Schhh! Hear the silence...

Супер фен Аватара на D*Rose
    Цитирай Първоначално написано от Kirkataaa Виж мнението
    Не защитавам ромите, но както има роми който крадът, така има и българи който го правят. Това си е строго индивидуално, и както не всички българи сме под един знаменател, така и ромите не трябва да бъдат поставяни под такъв.
    Ама виж, когато ромите не си плащат ток никой не им го спира.
    Когато българин не си плати тока на 2ия ден идват от ЧЕЗ и му го режат.

Цитирай Първоначално написано от D*Rose Виж мнението
    Ама виж, когато ромите не си плащат ток никой не им го спира.
    Когато българин не си плати тока на 2ия ден идват от ЧЕЗ и му го режат.
    Тия пък как си ги измисляте простоооо ..

Изобщо не си измислям, гледам и чета новини, смешка.

Дори смешка ми вика .. смятай DDDDDDDDDDDDD

Ти пък много на сериозно се взе, щом започна и да се обиждаш. Да не въпросният приятел на авторката?

Нормално, какво да иска човек от "swag" axaxa

Град
    София
    Леко да не ти крадне верижката на тела и да я претопи
    Нещо такова бих казал на мой приятел/приятелка, но едва ли ще го/я ебавам повече
    Много обичам,когато хората казват:
    "Живота ми е тежък."
    И аз да ги попитам:
    "Сравнение с какво?"

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Kirkataaa Виж мнението
    моля ? само че колкото е процента българи,които крадат толкова е цигани,които НЕ крадат.. има разлика болшинството да НЕ краде и да има няколко изключения има разлика и да е обратното нали така ?! ....

Голям фен Аватара на Kaena Smith
    Защо трябва едно и също да се пише във всяка тема.Все се хващаме за кражбите,"повечето" права,липсата на ценности и т.н.Първо,защо краде един човек?!За да изхранва себе си и семейството си,например.Защо?!
    1)Не е образован,
    2)възпитан е по този начин,
    3)трудно някой ще го вземе на работа,заради 1) ,останалите предразсъдъци и бездруго голямата безработица.

И какво остава - да работи на някой строеж и да живее честно или да се възползва от българското "правосъдие",да се остави на инстинктите и да краде.Как мислите кое ще избере?

И всичкото това е причина да ги мразим ли?Някой опитва ли се да промени нещо?Да промени мисленето им?Условията?Да промени общественото отношение към тях?Не,тогава не очаквайте и те да се променят заради вас!

И преди да повторите,че свестни и образовани роми няма :

http://bnr.bg/sites/radiobulgaria/Li...es/Denica.aspx

Цитирай Първоначално написано от Kaena Smith Виж мнението
    Защо трябва едно и също да се пише във всяка тема.Все се хващаме за кражбите,"повечето" права,липсата на ценности и т.н.Първо,защо краде един човек?!За да изхранва себе си и семейството си,например.Защо?!
    1)Не е образован,
    3)трудно някой ще го вземе на работа,заради 1) ,останалите предразсъдъци и бездруго голямата безработица.

И какво остава - да работи на някой строеж и да живее честно или да се възползва от българското "правосъдие",да се остави на инстинктите и да краде.Как мислите кое ще избере?

И всичкото това е причина да ги мразим ли?Някой опитва ли се да промени нещо?Да промени мисленето им?Условията?Да промени общественото отношение към тях?Не,тогава не очаквайте и те да се променят заради вас!
    Ама му се дава възможност да учи нали?! Това, че са прости не е наш проблем - да са учили, за да работят, не е нужно да крадат от хора, които са си изградили дома с честен труд.

Това, че избират да крадат ТРЯБВА да се наказва от държавата. И не само мангалите, всички, които крадат - затвор, бой и тн.

Ще видим когато не дай си боже цигани ти пребият детето или ти откраднат дома или не го пожелавам на никого, да го изнасилят 5 циганина.

Град
    София
    1)Не е образован,

Циганина е гаден по рождение! Не случайно са кастия на индийците, които са най-долната нация на целия свят и си представи какви са мазутите, че да са изгонени от Индия. Не ми говори, че средата ги е направила такава, защото англичаните в България не са такива, но пак са чужденци, турците не са такива, макар и да също да се мразени от болшинството. Мангала си е мангал - не случайно има толкова нарицателни за циганите и все лоши. Приемер: Мангал - повечето като им кажат мангал си представят крадящ желязо индивид. Както знаем, това всъщност е отоплително средство, а до колкото знам е имало и мангали за готвене. Мангала отдавна не е в употреба, което е показателно за времето когато е възникнало значението на думата.
    "Живота ми е тежък."
    И аз да ги попитам:
    "Сравнение с какво?"

Banned Мега фен
    И преди да повторите,че свестни и образовани роми няма :

http://bnr.bg/sites/radiobulgaria/Li...es/Denica.aspx
    никой не е казал че няма.. а че са 1 на 1000

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Цитирай Първоначално написано от swag style mdfkz. Виж мнението
    Не е циганин ма глупавата
    Абе,пикльо,не си ми на годините и на нивото да ми говориш така.
    Ня'я се занимавам с теб.Тц-тц.Сополи , малки.

Относно темата,вярно е ,че циганите сами ни изграждат мнение за тях.Рядко се виждат,нормални и честни цигани!И все пак,има.
    Темата вече разрасна в расов спор.
    Създателката на темата,да не се притеснява,ако и е добре с него и му вярва.Запознай го с приятелките ти,за да опровергаеш мнението им.

Banned Мега фен
    1)Не е образован,

говориш пълни глупости... първо - безплатно средно образование - никой не го спира да се образова
    второ - възпитан е по този начин - пак ли ние сме виновни ?
    3 - и все пак може да опита.. за българите също важи голямата безработица ама не са тръгнали да крадат всички нали ?
    4то - сама го каза .. инстинктите.. след това изречение не виждам смисъл да спориш след като сама го каза ... и да.. нали искат да се приемат добре от всички,защо да не работи на строеж ? нима няма българи,които работят на строежи в дъжд и сняг ?
    5то - ами виж какво ти написах.. те самите не правят нищо,за да НЕ бъдат мразени ... чакай малко бе,защо ние да опитваме да променим нещо? болния търси лекаря,а не обратното .... ако те искат могат да го променят.. що ние да се мъчим ? .. условията ? условията са им предоставени,те не ги искат и минават по тънкия път ... защо отново ние да го променяме ? те са си спечелили отрицателното отношение,ми нека си спечелят и положителното ... не искаме те да се променят заради нас ама не и да мрънкат че не ги приемаме ... да си стоят такива,но да не очакват от българския народ червен килим

Град
    София
    Само за инфо на всички защитници на циганите - бивш учител по психология отива като част от група на БЧК във филиповци за да поставят спирали на ромските жени. След 2-3 дена правят контролни прегледи. И к'во да видят - масово пациентките страдат от вагинално кръвотечение. Защо? Ами защото тапанарките разбрали, че има метал в цялтата работа и ги изкарали от едното място, заради това. Питам ви, това нормално ли е?
    "Живота ми е тежък."
    И аз да ги попитам:
    "Сравнение с какво?"

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Цитирай Първоначално написано от pipoto Виж мнението
    Само за инфо на всички защитници на циганите - бивш учител по психология отива като част от група на БЧК във филиповци за да поставят спирали на ромските жени. След 2-3 дена правят контролни прегледи. И к'во да видят - масово пациентките страдат от вагинално кръвотечение. Защо? Ами защото тапанарките разбрали, че има метал в цялтата работа и ги изкарали от едното място, заради това. Питам ви, това нормално ли е?
    Пхахахахах,т'ва е пълна глупост,колко ст. ше вземат за метала в спиралата?OMG,аре по - спокойно с глупостите.
    Има такива хора и такива,няма значение българи,цигани,турци и т.н.
    И аз не харесвам циганите,но това не значи ,че не вярвам да има нормални.Имала съм приятелка циганка(от сръбските цигани,дето ги продават) и беше много готино момиче!
    Последно редактирано от BamBamBo : 01-26-2013 на 17:58

Добре,да учат!Но все пак е по-лесно да се краде,било то честно или не.И колко български ученици ходят просто ей така на училище,защо ромите да имат желание да учат?Всичко тръгва от начина им на мислене.Но смятате ли,че ако наистина законите ни бяха по-строги и кражби,изнасилвания,побои и .т.н,се наказваха по-сериозно,броят на ромите,извършващи споменатите,нямаше да намалее?Ако ученето,за разлика от раждането на пет,шест деца,се стимулираше по някакъв начин,нима нищо нямаше да се промени?!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от BamBamBo Виж мнението
    Пхахахахах,т'ва е пълна глупост,колко ст. ше вземат за метала в спиралата?OMG,аре по - спокойно с глупостите.
    И аз не харесвам циганите,но това не значи ,че не вярвам да има нормални.Имала съм приятелка циганка(от сръбските цигани,дето ги продават) и беше много готино момиче!
    абе никой не е казал че няма,а че са изключителна рядкост

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    В България хората не сме се спекли.
    Хората си имат предразсъдъци, които им пречат да приемат фактите, че не всички представители на даден народ са си такива, каквато е голяма част от тях. Да, ромите са си изградили сами това мнение, но нека не забравяме, че всяко правило си има изключения. По-добре спрете да поставяте всичко под общ знаменател и гледайте на нещата обективно.
    Нямало човек, който като чуел циганин* не се е сещал за нищо добро - дрън дрън. Аз пък познавам поне един такъв, който по нищо не прилича на голяма част от представителите си. Умен, чистоплътен, нормално говорещ българския език.
    Та, авторке, без да изпадам в излишни подробности: бъди си с него, щом се чувстваш добре. Сама можеш да преценяваш що за човек е и искаш ли да си с него. Мнението на другите да не те засяга.

Banned Мега фен
    Добре,да учат!Но все пак е по-лесно да се краде,било то честно или не.И колко български ученици ходят просто ей така на училище,защо ромите да имат желание да учат?Всичко тръгва от начина им на мислене.Но смятате ли,че ако наистина законите ни бяха по-строги и кражби,изнасилвания,побои и .т.н,се наказваха по-сериозно,броят на ромите,извършващи споменатите,нямаше да намалее?Ако ученето,за разлика от раждането на пет,шест деца,се стимулираше по някакъв начин,нима нищо нямаше да се промени?!
    не ме интересува кое е по лесно.. то по лесното важи за цял свят ама не сме се изпокрали ... българите поне ходят на училище ... и начина им на мислене.. стига с тоя начин на мислене да не сме ги раждали ние .. за законите до някъде съм съгласна ама не и за ученето.. извинявай,отличната стипендия в университетите знаеш ли колко е ? да,не е 500лв,но е доста ... защо няма цигани в университети с отличен успех да си вземат 100лв. ако не и повече ?

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    В България хората не сме се спекли.
    Хората си имат предразсъдъци, които им пречат да приемат фактите, че не всички представители на даден народ са си такива, каквато е голяма част от тях. Да, ромите са си изградили сами това мнение, но нека не забравяме, че всяко правило си има изключения. По-добре спрете да поставяте всичко под общ знаменател и гледайте на нещата обективно.
    Нямало човек, който като чуел циганин* не се е сещал за нищо добро - дрън дрън. Аз пък познавам поне един такъв, който по нищо не прилича на голяма част от представителите си. Умен, чистоплътен, нормално говорещ българския език.
    Та, авторке, без да изпадам в излишни подробности: бъди си с него, щом се чувстваш добре. Сама можеш да преценяваш що за човек е и искаш ли да си с него. Мнението на другите да не те засяга.
    и заради този един като ти кажат нещо такова той ли ти излиза в съзнанието или всички останали ? не ми отговаряй,знам отговора,който ще напишеш тук и този,които е верния

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BamBamBo Виж мнението
    Именно в това е пиниза - ще вземат няколко стотинки за метала, но го правят! Има и свестни да, но не са 1 на 1000 както казаха, а 1 на 100 000
    "Живота ми е тежък."
    И аз да ги попитам:
    "Сравнение с какво?"

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    защо няма цигани в университети с отличен успех да си вземат 100лв. ако не и повече ?
    А защо мислиш,че няма ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си