.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 155
    Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Честно казано, ако приятелка ми каже, че излиза с циганин - ще я попитам ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ?! Сякаш няма свествни българи. Много ще я критикувам, признавам си. И хич няма да ме интересува дали е образован или не, дали казва "хасфалт" или "асфалт" и т.н.
    Циганина си е циганин! Между другото бях се запознала с един ром преди време, който имаше стабилна работа и добро образование, ама както казах - все си е циганин.
    Също знам за българка, омъжена за ром, дори дете имат, но според мен момичето можеше да си хване свестен българин(тя иначе е хубавичка). В крайна сметка нейна си работа, но можеше повече от това да е майка на мелез.
    И все пак - това е случай, който ясно ти показва, че мнението на обществото не е от никакво значение, ако толкова си сигурна в твоето!

Супер фен Аватара на scrooper
    Връзка с уиски
    always late but worth the wait!

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Kaena Smith Виж мнението
    А защо мислиш,че няма ?
    виж множественото число.... не говорим за единици

Голям фен Аватара на shaunaa
    Ако не живея в някоя махала, няма много братя и сестри, не е глупав, говори хубаво български, не се държи както циганите, които виждаме по телевизията и родителите му имат хубава прилична работа, а не да крадат не виждам защо да е проблем. Щом си го харесала значи е имало защо ) Ако те е срам да те виждат с него просто скъсайте, защото връзката ви няма никакво бъдеще
    Вярвай в мечтите си !

Супер фен Аватара на D*Rose
    Цитирай Първоначално написано от shaunaa Виж мнението
    Ако не живея в някоя махала, няма много братя и сестри, не е глупав, говори хубаво български, не се държи както циганите, които виждаме по телевизията и родителите му имат хубава прилична работа, а не да крадат не виждам защо да е проблем.
    Ако не смърдеше и беше бял, викаш то чудесна работа, а?

Мега фен Аватара на tori
    Ами защо да не го приемат ако ти си щастлива?! От всяко правило си има и изключения, така че ако ти излизаш с изключение, защо да не го приемат?! Важен е човека, не народността.

Голям фен Аватара на stambelan
    Аре у лЕво.
    C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!

Цитирай Първоначално написано от D*Rose Виж мнението
    Ти пък много на сериозно се взе, щом започна и да се обиждаш. Да не въпросният приятел на авторката?

Нормално, какво да иска човек от "swag" axaxa
    Кво съм се обидил е .. смешен си ми просто с тия твърдения

Повече от фен Аватара на Hidayet
    ОМГ.. ако са ти истински приятели трябва да те разберат, а ако не те разберат значи не са ти истински приятели. Плащаш ли данък обществено мнение?! Тогава к'во ти пука?!

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Цитирай Първоначално написано от Kaena Smith Виж мнението
    Като е циганин не е човек ли?!!

Не не е човек!!Крадливи боклуци са мангалите

BuBy

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Честно казано, ако приятелка ми каже, че излиза с циганин - ще я попитам ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ?! Сякаш няма свествни българи. Много ще я критикувам, признавам си. И хич няма да ме интересува дали е образован или не, дали казва "хасфалт" или "асфалт" и т.н.
    Циганина си е циганин! Между другото бях се запознала с един ром преди време, който имаше стабилна работа и добро образование, ама както казах - все си е циганин.
    Също знам за българка, омъжена за ром, дори дете имат, но според мен момичето можеше да си хване свестен българин(тя иначе е хубавичка). В крайна сметка нейна си работа, но можеше повече от това да е майка на мелез.
    И все пак - това е случай, който ясно ти показва, че мнението на обществото не е от никакво значение, ако толкова си сигурна в твоето!
    Е тва беше е*ахти расисткия пост,честно.Сякаш нямало свестни българи.И да има,тя кто си е харесала небългарин,да си бъде с него.И с други думи според тебе ако ще и президент на ЕС да стане и да спечели Нобелова награда за мир,щом е циганин,не е стока?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от malkataliglaVE Виж мнението
    и опитен за разлика от предишните ми гаджета българи.
    Е не бате, нормално като натега братовчедките си от 10 годишна възраст

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Hidayet Виж мнението
    ОМГ.. ако са ти истински приятели трябва да те разберат, а ако не те разберат значи не са ти истински приятели. Плащаш ли данък обществено мнение?! Тогава к'во ти пука?!
    не съм съгласна.. могат пак да са си приятели,но те да не одобряват гаджето и... хора,не живейте в крайности

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от skok Виж мнението
    Е не бате, нормално като натега братовчедките си от 10 годишна възраст
    и на мен това ми направи впечатление

Това си е моето мнение, ако става въпрос за приятелките ми. Ако са непознати да правят каквото си искат. И да - за мен няма значение какво е постигнал, ако ще да е преуспял. Пак повтарям и подчертавам - ЗА МЕН!

Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    не съм съгласна.. могат пак да са си приятели,но те да не одобряват гаджето и... хора,не живейте в крайности
    Нямах предвид това смисъл те трябва да я подкрепят и да са до нея дори и да не са съгласни. Не трябва да я упрекват, а да показват, че няма да я оставят сама. А и в крайна сметка тя си решава с кой да бъде.. неин си е живота.

Цитирай Първоначално написано от D*Rose Виж мнението
    То няма други, затова.

Нямах предвид това смисъл те трябва да я подкрепят и да са до нея дори и да не са съгласни. Не трябва да я упрекват, а да показват, че няма да я оставят сама. А и в крайна сметка тя си решава с кой да бъде.. неин си е живота.
    Истинските приятели не винаги те подкрепят в решенията ти, но и ти казват реалната си преценка, посочват ти грешките ти и евентуално ти наливат акъл в главата, за да не допуснеш грешки. Не биха те изоставили заради лично твое решение, но биха се опитали да те предпазят, ако смятат че е грешно!

Истинските приятели не винаги те подкрепят в решенията ти, но и ти казват реалната си преценка, посочват ти грешките ти и евентуално ти наливат акъл в главата, за да не допуснеш грешки. Не биха те изоставили заради лично твое решение, но биха се опитали да те предпазят, ако смятат че е грешно!
    Точно това имах предвид. Не да я подкрепят в решенията, за които не са съгласни, а да я подкрепят в живота, да я напътстват и да не я оставят.

Супер фен Аватара на shmatarok
    По принцип не ги одобрявам тези връзки.
    Но една моя близка приятелка имаше връзка с един, който се оказа, че има някаква циганска жилка - баби, дядовци нещо такова. Само че на въпросния младеж изобщо не му личи това, даже е симпатяга. Много забавен и много интелигентен и се поддържа повече от някои българи, ако става въпрос за хигиената и съм останала с впечатление, че е и свястно момче. Въпреки това приятелката ми срещна големи критики, когато повечето ѝ познати и родителите ѝ разбраха с кого ходи.
    Само че това е единственото изключение (и то не пълно изключение, ами със смесена кръв :Д), което познавам. Знам и за някои други двойки, които започваха така, после приключваха с някакви големи драми и филми.
    И като заключение, ще повторя, че не одобрявам събирането на двата манталитета, рано или късно лошото избива.

Точно това имах предвид. Не да я подкрепят в решенията, за които не са съгласни, а да я подкрепят в живота, да я напътстват и да не я оставят.
    А, извинявам се. Грешно съм те разбрала.

А, извинявам се. Грешно съм те разбрала.
    Няма проблем. Често не се изказвам ясно

Фен Аватара на EffinSick
    Град
    Кофата.
    Щом те прави щастлива, останалото няма значение.

Супер фен Аватара на D*Rose
    По улиците ще ти викат "гаджето на циганина".

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Които каквото иска да говори, циганина си е циганин, смърди дори след прясна баня! Това е!

А иначе връзките с "ром" са си супер, особено ако е с кола, но предпочитам уиски.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си