- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Връзка с ром
Честно казано, ако приятелка ми каже, че излиза с циганин - ще я попитам ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ?! Сякаш няма свествни българи. Много ще я критикувам, признавам си. И хич няма да ме интересува дали е образован или не, дали казва "хасфалт" или "асфалт" и т.н.
Циганина си е циганин! Между другото бях се запознала с един ром преди време, който имаше стабилна работа и добро образование, ама както казах - все си е циганин.
Също знам за българка, омъжена за ром, дори дете имат, но според мен момичето можеше да си хване свестен българин(тя иначе е хубавичка). В крайна сметка нейна си работа, но можеше повече от това да е майка на мелез.
И все пак - това е случай, който ясно ти показва, че мнението на обществото не е от никакво значение, ако толкова си сигурна в твоето!
Ако не живея в някоя махала, няма много братя и сестри, не е глупав, говори хубаво български, не се държи както циганите, които виждаме по телевизията и родителите му имат хубава прилична работа, а не да крадат не виждам защо да е проблем. Щом си го харесала значи е имало защо) Ако те е срам да те виждат с него просто скъсайте, защото връзката ви няма никакво бъдеще
Вярвай в мечтите си !
Ами защо да не го приемат ако ти си щастлива?! От всяко правило си има и изключения, така че ако ти излизаш с изключение, защо да не го приемат?! Важен е човека, не народността.
Аре у лЕво.
C изпънати напред ръце облято в кръв едно сърце пулсира и крещи без глас България жива в нас!
ОМГ.. ако са ти истински приятели трябва да те разберат, а ако не те разберат значи не са ти истински приятели. Плащаш ли данък обществено мнение?! Тогава к'во ти пука?!
Това си е моето мнение, ако става въпрос за приятелките ми. Ако са непознати да правят каквото си искат. И да - за мен няма значение какво е постигнал, ако ще да е преуспял. Пак повтарям и подчертавам - ЗА МЕН!
Истинските приятели не винаги те подкрепят в решенията ти, но и ти казват реалната си преценка, посочват ти грешките ти и евентуално ти наливат акъл в главата, за да не допуснеш грешки. Не биха те изоставили заради лично твое решение, но биха се опитали да те предпазят, ако смятат че е грешно!
По принцип не ги одобрявам тези връзки.
Но една моя близка приятелка имаше връзка с един, който се оказа, че има някаква циганска жилка - баби, дядовци нещо такова. Само че на въпросния младеж изобщо не му личи това, даже е симпатяга. Много забавен и много интелигентен и се поддържа повече от някои българи, ако става въпрос за хигиената и съм останала с впечатление, че е и свястно момче. Въпреки това приятелката ми срещна големи критики, когато повечето ѝ познати и родителите ѝ разбраха с кого ходи.
Само че това е единственото изключение (и то не пълно изключение, ами със смесена кръв :Д), което познавам. Знам и за някои други двойки, които започваха така, после приключваха с някакви големи драми и филми.
И като заключение, ще повторя, че не одобрявам събирането на двата манталитета, рано или късно лошото избива.
Щом те прави щастлива, останалото няма значение.![]()
Които каквото иска да говори, циганина си е циганин, смърди дори след прясна баня! Това е!
А иначе връзките с "ром" са си супер, особено ако е с кола, но предпочитам уиски.![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.