.
Отговор в тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 155
    Супер фен Аватара на D*Rose
    Еми негрите са най-добри на баскетбол и аз ги уважавам, но съм привърженик на арийската раса, ти какво, да не искаш да чукам негърки? Гледай си работата, и ти си същият трол като автора! А и негрите сигурно си плащат данъците... не като СГАНТА в България! Тия на сапун, веро, прах и други препарати!

Ромът е само един и той е спиртна напитка, останалото се отнася за мангалите!

Град
    Sofia/London
    Не знам какво лошо би имало да чукаш негърка? Ако е хубава, естествено! Риана бих я сплескал ако ми падне. Каква арийска раса, повечето българи са мургави, тъмнокоси и неособено високи. Аз например не съм особено мургав но съм с тъмна коса и не мисля, че има много арийско в мен. Какво значение има? Циганка също. Или би чукал испанка със същия цвят на кожата, но не циганка?

Докато българите се занимаваме с расизъм цели нации и раси ще ни изпреварят. Първо жълтата, после вероятно и черната.

Не, не не и не. Не си падам по мургави, ако ще да е не испанка, а французойка! Латиноамериканките, които доста хора смятат за секси, е мене не ме привличат, сорка Нямам идеал за момиче, нито търся такъв, но да не си кривя душата, бели, руси със сини очи ми харесват.

Цитирай Първоначално написано от D*Rose Виж мнението
    Не, не не и не. Не си падам по мургави, ако ще да е не испанка, а французойка! Латиноамериканките, които доста хора смятат за секси, е мене не ме привличат, сорка Нямам идеал за момиче, нито търся такъв, но да не си кривя душата, бели, руси със сини очи ми харесват.
    Всеки обича руси,бели и със сини очи А,моля ти се,ако ти дойде някоя негърка с перфектни размери и страхотно лице,ще ми е интересно да видя как ще и кажеш:"Изчезвай ма тъпа чернилко " Авторката по-добре да се гръмне,вместо да ходи с циганин.Една от бившия ми клас се,която е чиста,бяла българка,се беше хванала с един ПОЛУциганин.Всъщност първо беше с един,после се хвана с брат му и май още ходят,ама не ми пука.Та,за отрицателно време и падна успеха,започна да говори като циганка,започна да се държи като тях,започна да псува,абе мина в техните редици..Правете си изводите

Цитирай Първоначално написано от vladislavcheto Виж мнението
    Всеки обича руси,бели и със сини очи А,моля ти се,ако ти дойде някоя негърка с перфектни размери и страхотно лице,ще ми е интересно да видя как ще и кажеш:"Изчезвай ма тъпа чернилко "
    Така ли? Мислех, че съм само аз.

Няма да и кажа точно така, но ще я помоля да напусне.

Голям фен Аватара на _ivi_
    Град
    България
    Искам да ви разкажа една история - бях в Италия на море миналата година и се запознахме там с едни момчета.Казахме , че сме от България и те изглеждаха яко шокирани и ни забиха следния въпрос "Ама българите не сте ли черни?"
    Та чист циганин, не крадлив и образован не че няма, но са изключителна рядкост.За повечето важи "Вълка козината си мени, нрава не".Всяко сравнение с други раси е неуместно и не подлежи не коментар!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от _ivi_ Виж мнението
    Искам да ви разкажа една история - бях в Италия на море миналата година и се запознахме там с едни момчета.Казахме , че сме от България и те изглеждаха яко шокирани и ни забиха следния въпрос "Ама българите не сте ли черни?"
    Та чист циганин, не крадлив и образован не че няма, но са изключителна рядкост.За повечето важи "Вълка козината си мени, нрава не".Всяко сравнение с други раси е неуместно и не подлежи не коментар!
    Ти за съжаление не си единствената, от която чувам подобна история. И от други хора съм чувала как в чужбина си мислят, че българите сме цигани... Тъжно е!

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Цитирай Първоначално написано от FuCKkK13 Виж мнението
    щото сами са си изградили мнението на останалите.. няма човек,които да чуе циганин и да се сети за нещо хубаво ... сами са си виновни и вместо да се правиш на света вода ненапита си помисли кой ги е карал да крадат и как чрез своите действия са подтикнали хората да ги ненавиждат
    Така си е!

Не, не мисля, че ще те разберат. Добър или лош, преди всичко той е циганин.
    Humans need fantasy to be human.

Супер фен Аватара на s_E_x_Y_y_Y
    Град
    където купона никога не свършва
    щом имаш чувства към него защо си опряла до нас? ако го обичаш изобщо не би те бъркало от каква раса, националност и т.н. е ... следователно първо сама реши дали ти имаш проблем с това, що се отнася до приятелите ти какви приятели са те да те съдят за това с кого си и кого обичаш...
    Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....

Голям фен Аватара на DeViLMaN
    Град
    У туй ве, там дето такова ...
    Циганите на сапун , турците под ножа.
    Народна мъдрост, която не е зле да спазвате ... защото тия ще ни съсипят нацията ...

А и негрите сигурно си плащат данъците... не като СГАНТА в България!
    няма да го коментирам това, понеже темата ще отиде много далеч от това, което авторката започна. Само ще кажа, че има черни и черни, някои дори са по-зле от циганите.

Повече от фен Аватара на greenblood
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Ако бях родена и отраснала в друга държава, естествено навън щях да говоря тамoшния език, защото така е редно и така биха ме възпитали родителите ми! Има разлика от това да отида сега, когато вече е по-трудно да науча езика им и това да съм живяла там цял живот!
    Ромите и всички останали етноси, родени и отраснали в България трябва да говорят на български, това че не са го научили показва само, че те сами не искат да се интегрират, а ние само им се четкаме! Не е правилно!

Заради такива като теб, които ги оправдават за невежеството и неграмотността им сме в това положение, цяла държава да се съобразява с тях, а не те с нас!
    Браво ето това е една истинска Българка! Дано има повече като теб да мислят по тоя начин.

Ако го харесваш , не виждам какво лошо има , че е ром . Кажи на приятелите си - за това са приятели , да те разбират

Голям фен Аватара на Kaena Smith
    Оставам с впечатлението,че асоциирате думата патриот с расист.

И понеже вините само хората... :
    http://e-vestnik.bg/10018

От 10-12-те милиони роми, които живеят в Европа, в Испания е втората по големина тяхна общност - според преценките това са 970 000 души или около 2 процента от населението на страната. А испанското правителството харчи почти 36 милиона евро годишно, за да ги приобщи. В Испания едва 5 процента от циганите живеят в катуни, а около половината роми имат собствен дом. Практически всички испански цигани имат достъп до здравни услуги и въпреки че данните не са опреснени, смята се, че поне 75 процента от тях имат стабилни доходи.

Освен това Испания инвестира в област, която според мнозина експерти е ключова за измъкване на ромите от мизерията: образованието. Почти всички циганчета се записват в начално училище (макар че само около 30 процента го завършват) и над 85 процента от циганите в страната могат да четат и пишат. “Усвояването на европейските фондове от Испания е добър пример за други страни членки,” заяви заместник-председателят на Европейската комисия и еврокомисар по правосъдието Вивиан Рединг в имейл до сп. “Тайм”. “Испанското правителство показа, че работи за интегриране на ромското население и вече видяхме някои добри резултати.”

За тези резултати е помогнал двупосочният подход на Испания към интеграцията, обединяващ достъпа до традиционни социални услуги с целеви програми за приобщаване. Така например ромите могат да получат достъп до общински жилища и финансова помощ, при условие че пращат децата си на училище и медицински прегледи. Освен това съществува програмата Acceder на Фондация Секретариат на ромите (Fundacion Secretariado Gitano), която според експертите е една от най-добрите интеграционни инициативи в Европа.

Програмата набира млади и безработни цигани, обучава ги на технически умения и им помага да получат еквивалент на гимназиална диплома. След обучението си те биват назначени на работа чрез серия споразумения с частни компании. Тази програма се оказа толкова успешна, че румънската Национална агенция за ромите се опитва да въведе нейна версия в Румъния.

Цитирай Първоначално написано от Kaena Smith Виж мнението

От 10-12-те милиони роми, които живеят в Европа, в Испания е втората по големина тяхна общност - според преценките това са 970 000 души или около 2 процента от населението на страната. А испанското правителството харчи почти 36 милиона евро годишно, за да ги приобщи. В Испания едва 5 процента от циганите живеят в катуни, а около половината роми имат собствен дом. Практически всички испански цигани имат достъп до здравни услуги и въпреки че данните не са опреснени, смята се, че поне 75 процента от тях имат стабилни доходи.

Освен това Испания инвестира в област, която според мнозина експерти е ключова за измъкване на ромите от мизерията: образованието. Почти всички циганчета се записват в начално училище (макар че само около 30 процента го завършват) и над 85 процента от циганите в страната могат да четат и пишат. “Усвояването на европейските фондове от Испания е добър пример за други страни членки,” заяви заместник-председателят на Европейската комисия и еврокомисар по правосъдието Вивиан Рединг в имейл до сп. “Тайм”. “Испанското правителство показа, че работи за интегриране на ромското население и вече видяхме някои добри резултати.”

За тези резултати е помогнал двупосочният подход на Испания към интеграцията, обединяващ достъпа до традиционни социални услуги с целеви програми за приобщаване. Така например ромите могат да получат достъп до общински жилища и финансова помощ, при условие че пращат децата си на училище и медицински прегледи. Освен това съществува програмата Acceder на Фондация Секретариат на ромите (Fundacion Secretariado Gitano), която според експертите е една от най-добрите интеграционни инициативи в Европа.

Програмата набира млади и безработни цигани, обучава ги на технически умения и им помага да получат еквивалент на гимназиална диплома. След обучението си те биват назначени на работа чрез серия споразумения с частни компании. Тази програма се оказа толкова успешна, че румънската Национална агенция за ромите се опитва да въведе нейна версия в Румъния.
    Нали знаеш,че това става в Западна Европа ?

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    няма да го коментирам това, понеже темата ще отиде много далеч от това, което авторката започна. Само ще кажа, че има черни и черни, някои дори са по-зле от циганите.
    Мани не го коментирай... плюс това успелите негри са повече от успелите мангали. Това да ти говори нещо?

Мани не го коментирай... плюс това успелите негри са повече от успелите мангали. Това да ти говори нещо?
    Ти не четеш ли какво съм казала? Има черни и черни, вярно има много повече преуспели черни отколкото цигани.
    Но за разлика от теб, познавам доста черни, виждам ги как се държат в реалния живот, не само по телевизията, така че отлично знам за какво говоря.
    Колкото до българските цигани, вече си дадох мнението, няма какво да добавя.

Цитирай Първоначално написано от vladislavcheto Виж мнението
    Нали знаеш,че това става в Западна Европа ?
    Целях да покажа,че не всичко зависи само от обикновените хора,било то българи или не.Както и,че доброто отношение,има резултат.
    И най-вече правилният подход!

не знам, на мен ще ми е кофти... Всичко си зависи от хората, а пък в крайна сметка какво толкова се допитваш до другите, ти би трябвало да си познаваш приятелите. Аз лично няма да съм очарована, ако някоя моя приятелка си намери гадже ромче. ... съжалявам ...

халоооу Ричи .. марето мангеш ? ;дддд

Повече от фен Аватара на greenblood
    Цитирай Първоначално написано от Kaena Smith Виж мнението

Мамкаим мръсна цял живот на помощи. И дори и внимание искате да им обръщаме.

Цитирай Първоначално написано от greenblood Виж мнението
    Мамкаим мръсна цял живот на помощи. И дори и внимание искате да им обръщаме.
    Не ми казвай,че от целия текст и статия се хвана за това?!
    Впрочем,прочети пак последния абзац.

http://btvnews.bg/svetut/blgarskite-...oto-u-nas.html

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    В България има и много българи без работа, Вие предлагате да се осигурява на ромите?
    Имаш ли представа колко е минималната заплата в Западна Европа и колко е у нас?!
    Тук никой не ги спира да работят според образованието си - т.е. хамалска работа или както пишеше в статията "в сферата на селското стопанство и строителството." Ама булшинството от тях не желае да работи недобре платена работа, а предпочита да чака помощите, братята да изпратят пари от Испания, Белгия и т.н., да събира и продава желязо и други метали...

Много се отклонихме от темата, но поне пак да кажа, че ако някоя приятелките ми се хване с ром - много ще ѝ меля сол на главата, но това е практически невъзможно, защото те са също доста против този етнос.

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Тук никой не ги спира да работят според образованието си - т.е. хамалска работа или както пишеше в статията "в сферата на селското стопанство и строителството." Ама булшинството от тях не желае да работи недобре платена работа, а предпочита да чака помощите, братята да изпратят пари от Испания, Белгия и т.н., да събира и продава желязо и други метали...

Ето как отново стигнахме до ключовото образование.Смяташ ли,че ако имаха добро такова,нямаше да работят в по-добри условия и за по-големи доходи?Най-малкото,мисленето им щеше да е поне малко по-различно.
    А относно селското стопанство,не са много и българите,които биха се занимавали с него,така че,защо да очакваме от ромите да го правят?

Каквото и да говорим,всичко опира до манталитета им.И докато той не се промени,те и дори ние,ще сме в едно и също положение....

Има и свестни рУми, ама то да излизаш с такъв си е нормално? ?
    Сигурно вече та я скачал по селски, хмм? Ама пък чудното е, че ако си някоя хубава и излизаш с циганин е направо срамота, и приятелите ти ще избягат освен ако и не те са такива.. Иначе ако го обичаш - няма лошо!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си