- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Връзка с ром
Моме, ако искаха да се образоват щяха да ходят на училище, а в момента тези, които ходят какво правят там? - Гаврят се с портретите на народните будители...
В селското стопанство като цяло има и добре заплатени позиции(не тези на берачи и т.н., а на трактористите), ама ако толкова се оплакваш, че си беден, ще се съгласиш и на най-зле платената работа, защото е по-добре от нищо. Познавам българи, които са много бедни, плюят държавата, но когато дойде времето ходят да берат кайсии, да сортират тиквени семки, а не само да оплюват. На тях да не им е лесно? Ама, като няма друго се примиряваш и с малкото, което има за момента.
Не казвам, че положението в България и политиката ни са невинни - напротив, под всякака критика са.
Но каквото е положението за българите, такова е и за останалите етноси, защо ние да се примиряваме с него, ама да искаме да се осигури по-добро бъдеще за ромите, на които им се предоставят достатъчно възможности за интеграция, които те не искат?!
Именно.
Винаги се намира някой, който да каже нещо от сорта на "всеки е различен, и те са хора" и т.н.Но никой не се замисля, че НИЕ, ги издържаме.Ние работим, а те живеят на наш гръб.И както каза, заради такива защитници сме на тоя хал.
Преди време и аз бях защитничка и все спорих, че не може всички да са еднакви, но след като станах свидетелка на многобройни ромски набези над българи (разбирайте обири), от които набези стана потърпевш и близък за мен човек - направо не мога да ги трая.Наречете ме расистка..
It’s funny how the people who know
me the least have the most to say..
Клиент влиза в бар и поръчва:
- Келнер, един ром.
- Момент - келнера излязъл за малко и се върнал с един циганин.
- Абе келнер, за какво ми го водиш тоя циганин, искам един малък ром.
- Момент - келнера след малко се върнал с малко цигане.
- Абе келнер, защо ми ги мъкнеш тия мангали? - ядосъл се клиента.
- Е ти за 2 лева Иван Костов ли искаш да ти доведа?
...
Каква е разликата между рома и циганина , едното е за пиене другото е за биене ...![]()
Мисля, че такава връзка би била прекрасна http://www.nokovandson.com/pics/zoom/2849.jpg
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.