.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 155 от общо 155
    Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Моме, ако искаха да се образоват щяха да ходят на училище, а в момента тези, които ходят какво правят там? - Гаврят се с портретите на народните будители...
    В селското стопанство като цяло има и добре заплатени позиции(не тези на берачи и т.н., а на трактористите), ама ако толкова се оплакваш, че си беден, ще се съгласиш и на най-зле платената работа, защото е по-добре от нищо. Познавам българи, които са много бедни, плюят държавата, но когато дойде времето ходят да берат кайсии, да сортират тиквени семки, а не само да оплюват. На тях да не им е лесно? Ама, като няма друго се примиряваш и с малкото, което има за момента.
    Не казвам, че положението в България и политиката ни са невинни - напротив, под всякака критика са.
    Но каквото е положението за българите, такова е и за останалите етноси, защо ние да се примиряваме с него, ама да искаме да се осигури по-добро бъдеще за ромите, на които им се предоставят достатъчно възможности за интеграция, които те не искат?!

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Заради такива като теб, които ги оправдават за невежеството и неграмотността им сме в това положение, цяла държава да се съобразява с тях, а не те с нас!
    Именно.
    Винаги се намира някой, който да каже нещо от сорта на "всеки е различен, и те са хора" и т.н.Но никой не се замисля, че НИЕ, ги издържаме.Ние работим, а те живеят на наш гръб.И както каза, заради такива защитници сме на тоя хал.

Преди време и аз бях защитничка и все спорих, че не може всички да са еднакви, но след като станах свидетелка на многобройни ромски набези над българи (разбирайте обири), от които набези стана потърпевш и близък за мен човек - направо не мога да ги трая.Наречете ме расистка..
    It’s funny how the people who know
    me the least have the most to say..

Повече от фен Аватара на greenblood
    Клиент влиза в бар и поръчва:
    - Келнер, един ром.
    - Момент - келнера излязъл за малко и се върнал с един циганин.
    - Абе келнер, за какво ми го водиш тоя циганин, искам един малък ром.
    - Момент - келнера след малко се върнал с малко цигане.
    - Абе келнер, защо ми ги мъкнеш тия мангали? - ядосъл се клиента.
    - Е ти за 2 лева Иван Костов ли искаш да ти доведа?
    ...

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Каква е разликата между рома и циганина , едното е за пиене другото е за биене ...

Мега фен
    Град
    <3
    Мисля, че такава връзка би била прекрасна http://www.nokovandson.com/pics/zoom/2849.jpg
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си