Не очаквай разбиране и кой знае каква подкрепа от приятели и роднини. Да, най-вероятно няма да те отлъчат, но най-много да станеш център на подигравки. Ти самата вече си го знаеш това, и именно това е причината да не си им казала все още. Не знам как бих реагирала ако моя приятелка ми каже, че приятелят и е циганин, но няма да изпадна във възторг, това е сигурно. Може би съм предубедена, но не е като да няма причина за това. Като цяло от тяхното племе нищо хубаво не съм виждала. Чувала съм за по-добри случаи, хора които малко или много са се издигнали и са успели, но те са просто единици и пак на тях се гледа като на цигани в обществото.
Някой гледам намеси и черните (както вие им викате "негри"), ами и от тях има супер много издънки, тези които живеят в гетата са бетер наще цигани. Има и много, които са нормални, аз лично имам достатъчно черни приятели и азиятци, и латиноси, но никога не бих тръгнала с някой от тях. Просто някак си не ми се връзва бяло момиче да ходи с някой черен, както и бяло момче да ходи с черна. Имам една много близка приятелка - бяла , руса, ама само черни ги харесва. Не го одобрявам това, не харесвам приятеля и, но не бих и обърнала гръб, приятелки сме си, просто съм решила, че тя има лош вкус и това е