.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 155

Hybrid View

Повече от фен Аватара на Delvecchio
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Ако бях родена и отраснала в друга държава, естествено навън щях да говоря тамoшния език, защото така е редно и така биха ме възпитали родителите ми! Има разлика от това да отида сега, когато вече е по-трудно да науча езика им и това да съм живяла там цял живот!
    Ромите и всички останали етноси, родени и отраснали в България трябва да говорят на български, това че не са го научили показва само, че те сами не искат да се интегрират, а ние само им се четкаме! Не е правилно!

Заради такива като теб, които ги оправдават за невежеството и неграмотността им сме в това положение, цяла държава да се съобразява с тях, а не те с нас!
    Всъщност основите на сегашното положение са поставени от комунистическото правителство,което сме имали.Позволявано им е да не си плащат данъците срещу работа,която повечето Българи не биха вършили.След промените никой не се сети да им каже,вече няма да е така.Продължиха си по старому,но тяхна ли е вината или на правителството ни,което не ги е накарало да се променят.Образованието е много,много важно!Един образован човек,който дори да не му е заложено генетично(като при мургавите ни приятели) да разсъждава,може да бъде научен на елементарна култура именно в училище.Не искат да ходят?Ами притиснете ги,бе.Спрете им помощите,наложете им глоби,пратете им съдия изпълнител,да видите после циганчетата,как тичат към училището.Друг е въпросът,че образователната ни система не е достатъчно добра.Съвсем дръга тема е,че благодарение на расизма на Българите(дори да има основание в повечето случеи) предизвиква един затворен кръг.Те са гадни и не искат да се интегрират,да де,ама ако има такива,които искат,ние не ги приемаме,факт!И аз спадам към тази категория и аз не бих приел някой мой близък да има нещо общо с някой от тях,но знам,че предубеждението е форма на глупост.Ако трябва да има някаква промяна,ние трябва да я започнем,нали все пак сме,по-културни...нещо повече от тях.

Град
    Sofia/London
    Хм, четейки тая тема, се убеждавам днешните тийнове колко са оглупели. Повечето биха приели циганин, ако говори и пише на български добре и ако се къпел, а пишат толкова неграмотно, че ме е срам да чета.

Според мен темата така или иначе е трол и то много успешен - гледам на авторката й не й дреме много дали ще отговорите или не, след като разлая кучетата.

Други говорят за чиста раса, все едно българите не са едно от най-омешаните племена, и все едно има някакво значение кой от коя раса е. Тоя с коженото яке, по би ме било страх дъщеря ми/моя приятелка да излиза с теб, отколкото с циганин. Тоя дето не харесвал негрите, на аватара ти са ти трима негри, които играят баскебол. Вероятно ги мразиш? Бихте ли предпочели некъпани и смръдливи българи (много са) пред чист и спретнат, и културен КАКЪВТОИДАЕ?

Голям фен Аватара на DeViLMaN
    Град
    У туй ве, там дето такова ...
    Циганите на сапун , турците под ножа.
    Народна мъдрост, която не е зле да спазвате ... защото тия ще ни съсипят нацията ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си