- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прочетете
ЗдравейтеИмам си приятел,който много обичам.заедно сме вече 3 почти 3 години.знам,че за това време е нормално да си омръзнем и да търсим нови свалки и закачки.Наскоро разбрах,че е излизал няколко пъти с негова колежка.Попитах го по какъв повод са се срещали и той ми каза,че са излязли просто така и са си говорели за работата.След това разбрах,че се чуват по телефона,че са си писали СМС-и вечер дори и много рано сутринта( 3 4ч.)Той не ми е казвал нищо такова криел е от мен,триел е всички СМСи и обаждания.Когато разбрах за всичко това вече не си мислех,че са само колеги.Отново го попитах,той каза,че няма нищо не е това което си мисля и т.н обичал само мен не искал да ходи при друга,тогава го попитах защо са си писали и са се чували и той ми каза,че било просто така за закачка,дори не и е казал,че имаме сериозна връзка.Не знам дали дам у вярвам,той не ми казва нищо.Чувтствам се много обидена от това,че някой ме е лъгал още по особено той.Сега му казах,че не искам да излизаме известно време.,Много ми липсва и ми е трудно,това ме глозга отвътре....Как да постъпя?Да се разделим ли ?
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!