- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Чуствам се нещастна
Ето я и моята история по-накратко чуствам се нещастна като си спомням...за първи път усетих тръпка към момче на 12, тогава много харесах един съученик,той беше душата на компанията и класа развеселяваше всички ,учителите и учителките все му се караха за това.Може би точно това ме накара да го забележа и така признавам си ,че тогава не бях влюбена в него просто го харесвах,с времето това харесване се превърна все по-силно и по-силно и вече на 15-16 някъде усетих как се влюбих в него.Проблема бе обаче ,че той не изпитваше нищичко към мен и не му пукаше за мен.Преди да се влюбя така в него той разбра ,че го харесвам от едно момче което ме усети и му каза после той момчето което харесвах толкова започна да ме прави за смях пред всички навсякъде където ме видеше и колкото и деца да имаше наоколо и пред приятелите си ,изглежда си бе вдигнал самочуствието на макс.Както и да е след време нещата се успокоиха и вече не ми се смееше ,така изведнъж в 9ти клас започна да ме гледа повече и така аз хлътнах повече,чуствата ми си бяха непокътнати...Обаче притърпях инцидент в учелище и липсвах дълго и така като се върнах научих че бил харесал някакво по-голямо момиче и след време тръгнаха а аз бях съсипана както и през цялото време ,това ми разби сърцето те бяха заедно пред мен а аз едва понасях всичко....реших да го забравя и така когато вече пътищата ни се разделиха и сменихме учелището всеки пое по свой път ....след това аз се промених външно и вътрешно нещо се пречупи в мен ......в новия ми клас забелязах едно друго момче пълна противоположност на другия тих и кротък заговорихме се веднъж и ми направи впечатление още от първия път...толкова различен...с него се чуствах толкова добре все едно времето спираше и бяхме само аз и той...ее имали сме разногласия ,но като ме погледне с онези красиви кафеви очи забравях всичко,а гласът му направо ме разтреперваше...отначало не изпитвах това към него просто ми харесваше а и още ме болеше от предишната ми несподелена любов...незнам обаче как да подходя с това момче той е по-срамежлив и не би направил 1вата крачко за това реших аз да го направя ,не искам да го изгубя и друга да се появи и да го вземе....разбрах че другата седмица ще играе мач с приятели и се питах дали да не отида и аз и след това ако стане да се приберем заедно да си поговорим и да му кажа че го харесвам и да го питам дали и той ме харесва..много ми се иска да го гушна или да го целуна едвам се сдържам...Какво да сторя като се влюбих за 2ри път?Дали този път ще е споделена любовта ми?
Ако бяхме врачки, веднага щяхме да ти кажем.
Давай малко по-смело, че да не вземат да ти отмъкнат и него.
Като се прибирате заедно, вместо да му казваш в прав текст, започни да му намекваш и следи реакциите му, по-лесно ще ти е да говориш.
Айде успех и да пишеш после, че ми стана любопитно![]()
Schhh! Hear the silence...
Една целувка или прегръдка според мен сами ще говорят вместо теб ,според мен по-скоро прегръдка![]()
Не е нужно да сме врачки. Отговорът е положителен.
Ами хвЪрлих тука 1 боб... Излезе, че трябва да му се обясниш в любов. Той и да не изпитва нищо, като му кажеш, ще почне да те харесва... Така показа боба, ако се обЪрка работата не е моя вината!
Недей изведнъж да казваш, че го харесваш.
Водили сте някакъв разговор, но по-добре би било да излезете някъде, да си поговорите и тогава вече, евентуално като си разбрала нещичко за него, да решиш дали да пробваш или не.
Ти от краката за главата,всяко нещо изисква време.Не може без да опознаеш човек да кажеш,"влюбена съм в теб",най-малкото ще го изплашиш,няма как да си и сигурна ,че той ще отвърне на чувствата ти.Според мен,опитай се да прекарваш повече време с него,да го опознаеш ,както и той теб и тогава ,ако нещата са писани ще се случат.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Предприеми нещо.
Говори си с момчето, излезте някъде само двамата..такива неща.
Как така се влюбваш без да си го опознала като човек?