Здравейте пиша тук защото се нуждая от съвет. Искам да кандидатствам висше образование в чужбина и по точно архитектура. В момента съм десети клас и се колебая между Англия и Франция и трябва да реша бързо за да изучавам по-засилено съотвегно английския или френския. Английски изучавам от 1 клас, но лично на мен ми харесва много повече френския, който уча от 9 клас, но искарах ниво А1 което е почти нищо Английския го знам за B2, но съм го учила само в училище и нямам никакви сертификати за него. Чувала съм че французите били по-дръпнати с българите и ако кандитаства французин и българин на работа зимат французина дори и да не е толкова добър в работата колкото българина. Не знам дали това наистина е така и искам да ви питам ако знаете нещо от личен опит. Другото което е мисля че Франция има по-хубава природа (а аз често ходя по българските планини и ще ми е по-добре ако и там така се разстоварвам ). От друга страна пък съм чувала че в Англия образованието е на по-високо ниво и просто съм тотално объркана и не мога да реша. Бихте ли ми помогнали ?