- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Основа за сенки
Реших да си купя, защото всеки път когато нанасям сенки се събират след 2-3 часа в сгъвката на клепача и е много дразнещо. Препоръчайте ми някоя хубава марка и цена горе-долу.![]()
Аз харесвам моята на АртДеко.. сенките ми издържат страшно дълго.. на мен по принцип не ми се събират в сгънката
За тази на Essence не съм чувала особено добри отзиви ... А на Манхатън знаете ли дали е добра?
Какви пари вървят основите за сенки?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Защо не тази на есенс. За 5-те лева, които струва дори и магии прави. Ползвала съм и нея, и тази на арт деко. Тези дни съм решила да си взема тази на too faced.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Вземи си ArtDeco! Струва 12 лв, много е издържлива. От опит го казвам. И също съвет към момичетата с по-мазна кожа- преди да се гримирате задължително минете кожата на лицето с дегримьор, но да не е мазен. Също и клепачите. По кожата не трябва да има никакъв себум, иначе това проваля грима и той ще издържи много по-малко.
Не винаги повече пари означава по-добро качество, но като искаш да даваш пари си вземи primer potion на naked или eyeshadow insurance на too faced.
Artdeco или Gosh. На еднакви цени са. И двете съм ги ползвала и ми харесват. Като, че ли на Gosh е малко по - удобно, защото е като червило и се нанася по - лесно, но като качество и двете са супер.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
А вярно ли е, че се разсъхва бързо тази на ArtDeco и трябва да я използвам бързо? Изобщо вярно ли е това за осноивите?