.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Основа за сенки

Реших да си купя, защото всеки път когато нанасям сенки се събират след 2-3 часа в сгъвката на клепача и е много дразнещо. Препоръчайте ми някоя хубава марка и цена горе-долу.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Аз харесвам моята на АртДеко.. сенките ми издържат страшно дълго.. на мен по принцип не ми се събират в сгънката

Фен Аватара на krasawichka
    Град
    burGass maiina
    essence, artDeco
    Gledaii kak jiweqq *

За тази на Essence не съм чувала особено добри отзиви ... А на Манхатън знаете ли дали е добра?

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Какви пари вървят основите за сенки?
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    Като гледам има и от порядъка на 10-12 лева.

Супер фен Аватара на marble
    Защо не тази на есенс. За 5-те лева, които струва дори и магии прави. Ползвала съм и нея, и тази на арт деко. Тези дни съм решила да си взема тази на too faced.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy Виж мнението
    Обикновената на Артдеко е 12, а минералната- 16 лв.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от tjgirl Виж мнението
    А на Манхатън знаете ли дали е добра?
    Добра е.Около 10 лв. май беше.

Цитирай Първоначално написано от marble Виж мнението
    Защо не тази на есенс. За 5-те лева, които струва дори и магии прави. Ползвала съм и нея, и тази на арт деко. Тези дни съм решила да си взема тази на too faced.
    Както вече казах не съм чувала много добри отзиви за нея, а и аз не искам просто "да прави чудеса за 5 лева", а да дам повече пари, но за нещо, коеот наистина е добро.

Вземи си ArtDeco! Струва 12 лв, много е издържлива. От опит го казвам. И също съвет към момичетата с по-мазна кожа- преди да се гримирате задължително минете кожата на лицето с дегримьор, но да не е мазен. Също и клепачите. По кожата не трябва да има никакъв себум, иначе това проваля грима и той ще издържи много по-малко.

Супер фен Аватара на marble
    Не винаги повече пари означава по-добро качество, но като искаш да даваш пари си вземи primer potion на naked или eyeshadow insurance на too faced.

Цитирай Първоначално написано от profesionalen.grimior Виж мнението
    Вземи си ArtDeco! Струва 12 лв, много е издържлива. От опит го казвам. И също съвет към момичетата с по-мазна кожа- преди да се гримирате задължително минете кожата на лицето с дегримьор, но да не е мазен. Също и клепачите. По кожата не трябва да има никакъв себум, иначе това проваля грима и той ще издържи много по-малко.
    A вярно ли е, че много бързо се разсъхва и трябва да се използва по-бързо?

Не винаги повече пари означава по-добро качество, но като искаш да даваш пари си вземи primer potion на naked или eyeshadow insurance на too faced.

Така е, просто не съм чувала добри отзиви за нея.

Супер фен Аватара на j_adore2
    Artdeco или Gosh. На еднакви цени са. И двете съм ги ползвала и ми харесват. Като, че ли на Gosh е малко по - удобно, защото е като червило и се нанася по - лесно, но като качество и двете са супер.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Мега фен Аватара на strawberry88
    primer potion на naked или
    Оо, това нещо е уникално.Леля ми я има основата и я пробвах.Сложих си и на ръката да видя едни цветове как седят.После си мих ръцете със сапун.Търках много и не помръдна.Все едно току що съм ги нанесла сенките. :X

А вярно ли е, че се разсъхва бързо тази на ArtDeco и трябва да я използвам бързо? Изобщо вярно ли е това за осноивите?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си