.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 146

Question За или против аборта?

Здравейте, аз не съм в такава ситуация, но днес видях една снимка, която ме разчувства... искам да ви запитам вие за или против аборта сте? Ето линк към снимката : http://prikachi.com/images/843/5791843F.jpg

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Аз съм за правото на всяка жена да реши какво да прави с тялото си!
    Защото има безброй много случаи,в които млади жени са били изнасилени и са забременели. Независимо дали случаят е такъв , съм на мнение,че всяка жена трябва да може да избира.
    По-скоро съм за.
    maDamn

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Твърдо против!
    Но може би това е защото съм в период, в който искам бебченце
    Ся всички шИ мА нахранят, че съм обратен who gives a FUCK!
    Ще съм най-страхотният татко на земята!
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 01-27-2013 на 11:51
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

когато момичето е насилено, и аз съм на мнение ЗА. Но когато си го направил умишлено, и да го премахнеш... в такъв случай съм против!

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Аз съм "ЗА" - ако няма възможност да гледа дете или както казаха преди мен, ако бременността е резултат от насилие. По-добре едно дете да не се ражда, ако е нежелано.
    За мен не би било вариант да оставя дете за осиновяване, но по принцип това според някои това е по-хуманно от аборта.

Град
    Beyond reality
    Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Аз съм "ЗА" - ако няма възможност да гледа дете или както казаха преди мен, ако бременността е резултат от насилие. По-добре едно дете да не се ражда, ако е нежелано.
    За мен не би било вариант да оставя дете за осиновяване, но по принцип това според някои това е по-хуманно от аборта.
    Именно.
    maDamn

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Много пъти съм се замисляла дали съм за или против.И до ден днешен не съм взела страна.При положение,че след аборт,може вече никога да нямаш деца,си струва да помислиш.
    Определено съм против оставянето на деца в домове!

Давайте ми ги на мене тия бебоци, аз шИ сАм страОтен баща!
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 01-27-2013 на 12:07
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

^Айде моля ти се!
    Сигурна съм на 101%, че ако можеше да забременееш, без да го искаш и без да си готов за дете щеше да си ЗА абортите. Не може да си толкова против, при положение, че няма как да ти дойде на главата нежелана бременност! Ами, ако беше изнасилена девойка, ако беше ученичка на 15-16 години, ако приятелят ти беше те оставил, като е разбрал(за теб щастливата) новина, че ще става татко?!

Мега фен Аватара на TheBeliever
    ^Айде моля ти се!
    Сигурна съм на 101%, че ако можеше да забременееш, без да го искаш и без да си готов за дете щеше да си ЗА абортите. Не може да си толкова против, при положение, че няма как да ти дойде на главата нежелана бременност! Ами, ако беше изнасилена девойка, ако беше ученичка на 15-16 години, ако приятелят ти беше те оставил, като е разбрал(за теб щастливата) новина, че ще става татко?!
    А ако просто не искаш деца?

Твърдо За. Държа на правото си да реша дали да дам живот или не.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

^В предния си коментар казах, че е по-добре едно бебе да не се ражда, ако е нежелано.

В цитата просто изреждах примери, за които е напълно нелепо да си против аборта.
    Последно редактирано от xXxPETYAxXx : 01-27-2013 на 12:49

^В предния си коментар казах, че е по-добре едно бебе да не се ражда, ако е нежелано.

В цитата просто изреждах примери, за които е напълно нелепо да си против аборта.
    Мда де. Аз просто допълних още един пример.

PETYA права си разбирам те, но аз от гледна точка на сериозен момък, който иска детенце в скоро време
    (въпреки че съм млад) ти казвам, че съм против - независимо кое е девойчето не бих постъпил като насран гъз и да избягам!
    Ако бях момиче може би щях да мисля по друг начин.
    Но сега съм твърдо против! Опрем ли до решение обаче, естествено че мамата трябва да реши.
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    За.

Оставям настрани изнасилвания и бла-бла. Няма по-висша форма на тъпотия и простотия от това да не си мръднеш пръста, за да предотвратиш нежелана бременност.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Според-зависи от ситуацията, от възможностите, от възрастта на родителите.
    В ситуация, в който родителите са непълнолетни, което веднага означава, че нямат възможност да задържат това дете, да се грижат за него, съм за. Но в ситуация, в която родителите са достатъчно големи и зрели, готови и имащи възможност да се грижат за частта от тях, съм против. Но каквото и да кажем, и изпишем по темата - всеки сам за себе си решава какво да прави със себе си, с тялото си, с частта, от тях.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Тъжното е обаче, че масово жени правят по 2-3 аборта, което показва пълна липса на предпазливост и загриженост.
    Аз съм свидетел точно на тази тенденция и ми иде да им обърша по не знам колко шамара. Като толкова не искат деца, да си затварят краката или да си вържат тръбите.
    Масово пък в ученическите си години част от безмозъчните са правили кюретаж след кюретаж и като намерят принца и се оженят, тръгват по кабинети, лапароскопии и инвитро клиники.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Пример:
    В момента съм с нова приятелка (има няма седмица) и ми е рано да говоря каквото и да било,
    но да кажем че мине поне година и забременее, ще я оставя да реши, НО аз ще искам това дете !
    Друг е въпроса, че ще ни е трудно и т.н. Но ще се справим някак си!
    Но аборта няма да го забравя никога. Това си е човешки живот, страшни много ще ме боли!

Това е чисто хипотетично да не ме изядете сега с парцалите
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 01-27-2013 на 13:18
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на xoxi
    AnarchyBoy, това да искаш дете няма нищо общо с това дали ще си за или против аборта.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на cweeet
    Цитирай Първоначално написано от paolina13 Виж мнението
    когато момичето е насилено, и аз съм на мнение ЗА. Но когато си го направил умишлено, и да го премахнеш... в такъв случай съм против!
    ok
    Ако си го направил УМИШЛЕНО (НАРОЧНО), защо ти е да го премахваш,след като си го искал?
    logic much?
    Aко е било НЕУМИШЛЕНО (ИНЦИДЕНТ),тогава съм напълно ''за''.Случват се и такива неща.
    besides, едва ли зиготата/ембриона може да размишлява и обича,такива картинки според мен са абсолютно безсмислени.
    inb4 h8

Супер фен Аватара на nymphadora
    Оф, какви са тия позиции "против съм, ама ако става дума за еди какво си съм за"...

Твърдо "за" аборта съм. Никой не може да принуди жена да роди и отгледа дете. По-добре аборт, отколкото да го родиш и да го оставиш в дом за деца.
    Никой не е застрахован от гафове. Тъжното е обаче, че масово жени правят по 2-3 аборта, което показва пълна липса на предпазливост и загриженост. Не знам как го допускат, наистина, отвратително е. Ако един ден ми се наложи да правя аборт, недай си Боже, ще го преживея адски тежко и най-вероятно цял живот ще се обвинявам след това.
    Моето мнение е абсолютно същото.
    Спомням си като малка как бях твърдо против,но откакто водя полов живот и разбрах нещата,си промених мнението.

Град
    Beyond reality
    И аз като бях на 13-14 си ги мислех по друг начин,ама крайно много ми се промени мирогледа,особено след като започнах да водя полов живот.
    maDamn

За картинката която постнах, наистина си е така! Тя не може да размишлява, вярно, но това е просто тема, в която искам да видя колко хора са За и колко Против, защото все пак, ако направиш аборт, може вече да не можеш да забременееш!

Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    ...Но в ситуация, в която родителите са достатъчно големи и зрели, готови и имащи възможност да се грижат за частта от тях, съм против.
    Дори и да не го искат?!
    Е да, има случаи, в които една непланирана бременност е шокираща новина в първите дни, но след като я възприемат родителите решават, че искат да запасят детето.
    Но това си е лично решение и няма как мнението на някой друг да е от значение. Хубаво е, че има алтернативи все пак.

А картинката цели да провокира точно майчиния инстинкт, не друго.
    По-скоро се опитва да вмени чувство за вина. При това по доста грозен начин.

Супер фен Аватара на cweeet
    абсолютно се опитва да вмени чувство за вина по доста глупав начин.Написах,че са безсмислени,понеже всеки човек има глава на раменете и може да мисли и дори да стават гафове, жените сами вземат решенията какво да правят и такива картинки,вменяващи вина са безсмислени.

плс,чети какво пиша и не се превъзнасяй особено,оки?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си