- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или против аборта?
фишере не се напрягай
Преди няколко месеца бих абортирала без да се замисля.
В момента ми е почтии безразлично дали ще родя, или ще абортирам. Ако случайно забременея от случаен тип.
--Майчинството първата година - че аз повече пари ще спестя, ако си седя да си гледам чавето, от колкото като ходя на работа.
-- Втората година - една детегледачка за 400-500лв, по 8 часа да го гледа, докато работя, и твай. После на ясла/кооператив/градина.
И тъкмо, като ми закъсняваше сега 8 дни - буквално бях окей и да съм бременна, и не. Бих си гледкала детенце сама.
Иначе, и аборт бих направила, ако моментът не е подходящ.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Аз съм свидетел точно на тази тенденция и ми иде да им обърша по не знам колко шамара. Като толкова не искат деца, да си затварят краката или да си вържат тръбите.
Масово пък в ученическите си години част от безмозъчните са правили кюретаж след кюретаж и като намерят принца и се оженят, тръгват по кабинети, лапароскопии и инвитро клиники.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Не знам дали е нормално или ненормално, и се надявам никога да не узнавам от първа ръка.
Но не е нормално странични хора да експлоатират това чувство по подобен начин. Вероятно е достатъчно трудно да живееш с последиците от деянието си и без наличието на такива "поучаващи" картинки.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Определено за.Няма смисъл всички около теб да се мъчат заради грешен избор.Аборта е добро решение.За съжаление усложнението да нямаш деца(възможно,не задължително) малко дърпа назад.И въпреки това смятам,че ако вземеш достатъчно предпази мерки няма опасност ( примерно комбинация от два контрацептивни мерки.Разбира се говорим,когато може.При изнасилвания не те питат пила ли си хапчета,презерватив да слагам ли.
Чакай сега, защо трябва да ангажираш всички около теб 'заради грешен избор'...Не казвам, че сума ти народ няма да направи точно това, но не е задължително да е така..Давам ти пример: 22-годишно момиче, отдавна отделено от родителите си, забременява от приятеля си, с който имат 4 години връзка. В момента, в който му казва, че е бременна, той я изоставя, но тя решава да си отгледа детето сама. Не ангажира абсолютно никой...
А и защо изборът да е грешен? Това, че искаш да отгледаш плода на твоята любов значи ли, че правиш грешен избор?
едит: Не ме разбирай погрешно..Твърдо за абортите съм. Просто не мисля, че е задължително да мъчиш всички с това бебе..;д