- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Шофиорски курсове
При мен преди 3 години бяха 500 лв.
Отделно само си заплащах БЧК-40 лв и май единият изпит по теория.
Хубаво е да се ходи на теория,въпреки че ви гарантирам,че повечето от нещата няма никога да ви потрябват.
Заради ненаучени листовки никой не е станал убиец на пътя, моля ви се.Работата на инструктора е милион пъти по-важна. Не те ли научи на поведение на пътя и как да реагираш в рискови ситуации, голяма работа, че ще знаеш всичките знаци перфектно.
Моят курс не помня вече колко беше, някъде между 500-600 в Пловдив и май всичко си беше включено.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Толкова е.
И двете неща са важни. Все пак без теорията го духаш за практиката. Едното върви с другото,какъвто и усет да имаш на пътя, като не знаеш знаците.Щото за съжаление и такива хора познавам...
maDamn
Филмирате се много каквото и да ви учи учителя ако някой влезе срещу вас в насрещното примерно ще се насерете и няма да знаете какво да правите ...
Има ситуации,които не зависят от теб. Тогава ,кво? Ти не би ли се "насрал"?
maDamn
Всеки ще се на сере в действителност ама тука всички са професионални шофьори..затова ме е яд![]()
Ми ядосвай се като те е яд
Аз си имам книжка и си карам,ама като не зависи нещо от мен ,кво да направя?Моя ли е вината? Говорим си нешата такива ,каквито са.
maDamn
апфф.. няма застраховани на пътя.
Дори и да си най-предпазливият шофьор,не се знае срещу теб какъв некадърник има.
Аха, е няма дерт, ще се справиш.
maDamn
Четеш всичко за съответната категория от тук - http://www.rta.government.bg/testovevodachi.html
Правиш тестови листовки тук - https://avtoizpit.com/
Това е може би най-доброто решение от интернет - без купуване на правилници и листовки. Във avtoizpit решавай една и съща листовка колкото се може повече и се опитай да запомниш отговорите.
Ако не се лъжа в сайта няма едни и същи листовки. Поне на мен никога не ми се е случвало да реша една, после да пусна другата и въпросите да са същите… ^^
Само че внимавайте , с тези е-листовки,защото в Светофар-а има грешки.
Аз лично съм решавала от помагалото и от интернет . И двете си имат предимства,но аз си предпочитам хартиените листовчици.
maDamn
От електронните варианти Автоизпит е най-доброто.
Аз там си проверявах колко точки съм изкарала след външния, че прекрасния ни наблюдател не ни каза.
Иначе и аз съм правила там - добри са.
maDamn