.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Преса за 10 лв??

От утре в кауфланд на промоция ще е някаква преса на crown. Ако някой я има да сподели дали е хубава. Ето тук може да я видите http://www.promooferti.com/кауфланд-...а-28-яну/

Мега фен Аватара на tori
    Щом е на кауфланд и струва 10 лева, каква си мислиш, че ще е?!

Мега фен Аватара на strawberry88
    Събери си повече пари.Това все пак е преса.Обработваш си косата с нея. Тази ще е пълен боклук.

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Щом е на кауфланд и струва 10 лева, каква си мислиш, че ще е?!
    Просто питам, що ме нападаш така?

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    tori
    Аз пък от личен опит мога да кажа, че съм имала такава преса - за 10 лв. от Кауфланд и си е работила прекрасно, даже все още си работи. Не цената определя качеството.

По темата:
    Лично тая преса нещо не ме грабна. По принцип не съм останала с добро впечатление от тия преси със сменяеми приставки. Някак. По - бавно работят, а приставката за изправяне на върши особено добра работа. Или поне аз съм останала с такова впечатление.

Аз преди години си бях взела една мъничка /без приставки/ от Кауфланд и проблеми не съм имала. Имам и със сменяеми приставки - единствено, заради вафлите съм я взела. Пробвала съм изправянето - не ми харесва.

Мега фен Аватара на teenems
    Аз лично бих казала да си събереш още 50-60лв. за някаква преса например на Ремингтон със защита.За електроуреди аз винаги съм залагала на сигурното качество,а не на цената.Все пак това не е блузка...
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Да, пресите с приставки НЕ изправят.

Имам една с приставки, хич не може да изправя, с вафли и къдрене се справя. ДОТАМ.

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Аз не бих си я взела. Имах една преса от Кауфланд за 14 лева /баща ми сметна за ненужен разход да дава повече/ и така в продължение на 2 години докато си взема нормална преса се изправях с тази. Изобщо не изправяше хубаво, отделно си направих косата на г*з, защото нямаше никакви защити.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от awr Виж мнението
    Просто питам, що ме нападаш така?
    Ми не те нападам ама както казаха сигурно няма защити и най-много да си нагориш косата. 10 лева на промоция е, все ми се струва, че има някаква врътка, за да я дават толкова евтино. Възможно е да е стар модел, да е с ниски градуси примерно, да имат адски много такива и така нататък.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Пресата ,за даизправя хубаво трябва да е само за изправяне.
    И не се залъгвайте,че има нещо от сорта на "преса със защита".
    Все си гориш косата. Просто слагай термо спрей/крем,поне малко помага.

Banned Мега фен
    братовчедка ми си купи маша за 10 лв. от там и е доволна даже машата е като моята само че аз я взех за 15 преди от обикновен магазин.. и си е с добро покритие.. виж хубаво характеристиките.. ако ти е нужна - вземи си я докато събираш пари за по-хубава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си