- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- няма под прикритиееее
заради някакви дето се правят че разбират,а всъщност не разбират даже и че нищо не разбират![]()
искам си под прикритие....
ама тоя път доста са се постарали
и все пак не беше добра идея да се престарават.. не мислех да ги убивам
Последните серии нещо яко издишаха, дано следващата да е по-добре.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Ох, в неделя само Под Прикритие ме държеше живичка,не знам....обожавам го тоя сериал.
maDamn
да, след такава стрелба с калашник умира едва един от трима.. ти остави това, ами как се появи Куката само той си знае. Най-логичното обяснение е да са му звъннали и....... ооо изненада - куката стига там преди полицията, ебаси филма. Друг е въпроса, че след такава престрелка човек обикновено би извикал линейкаПосле Косъма тръгва след онова Ренде и полицията тръгва след тях, пускат реклама и бум - Косъма хванал Рендето, а полицаите никви ги няма.
^
и още недомислици... Вече не ме държи в напрежение както преди.
Отивам да си срежа вените, спокойно![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
То пък щото едиииин филм. По-добре да съберат в една книжка сценария и да я кръстят "Тъпи изпростели български лафове и плоски шеги" и да не харчат пари за ефекти и инвентар. Единствената причина поради която съм посягала да си пусна този... сериал е Захари Бахаров. (\щот видиш ли го знам от театъра, а не от некви плиткоумни филмчета ала бг\ xD
dgdg
ревеш ли когато ферхунде е садната
не, плакала съм само в Иван Вазов и Сълза и смях, спрелтак ; )
dgdg
аз още предишния епизод не съм гледал ;О
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
на който не му харесва да не го гледа ..... ама едва ли ви харесват политиците с наизустените реплики щото ако измислят сами нещо най много да ги нарежда после цял народ ( не че сега не ги нарежда де)