- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си върнем половинката?
Не мисля, че иска секс, защото винаги ми е казвала, че за нея секса не е важен. При една от последните ни срещи се скарахме за това, че не искаше да правим секс, а просто да си говорим. Аз и се разсърдих и се скарахме. Тя каза, че в цялата ни връзка главните неща са били секс и скандали, и че почти никога не сме говорили като приятели. Може би аз не съм описал точно нещата. Тя е наясно, че не ми харесва тази позиция с облагите, но и аз съм наясно, че не е това, което искаше тогава или сега. А колкото до цитата в кавичките, не се случва за първи път да ми го каже това, при първата ни раздяла беше убедена в същото нещо, но когато я оставих накрая и спрях да я търся, тя сама се върна при мен. Може би това е правилния начин да я върна и сега, не зная. Не знам защо го е казала и точно в момент, в който най-малко съм очаквал, но и за момент не бих се осъмнил в чувствата й. Но при всички положения, както тя, така и аз сме наясно, че не мога да се предам и да се откажа. Никога не съм го правил, никога няма и да го направя. Така, че съвети от рода на "забрави я, не се занимавай с нея" са просто излишни. Надявам се, че не съм засегнал никого с това изказване.
Благодаря за мнението все пак. Поздрави![]()
Последно редактирано от anonimen111 : 01-27-2013 на 21:40