Цитирай Първоначално написано от notlike Виж мнението
Братле, с риск да ти стане гадно, ще ти кажа истината - връщане назад НЯМА. Не мисля, че си заслужава да тъпчеш на едно място. Просто спри всякакъв контакт с нея и продължи напред. Когато ти каже нещо, кажи, че я обичаш твърде много и не можеш да бъдеш с нея просто приятел и ти трябва време, за да се освободиш от тези мисли. Тренирай нещо, занимавай се, запълвай си времето постоянно..това е с моите съвети, но другото - то зависи от теб. Ревността е порок, който ще бъде твой враг, докато умреш. Опитвай се да потискаш това чувство, повярвай ми. Учи се от грешките си. Никой не обича да го ревнуват прекалено много, а ти на това момиче си му затегнал яко коланите. Ако не е искала да е с теб, нямаше да бъде.
Това последното ми хареса: "Ако не е искала да е с теб, нямаше да бъде". Въпроса е там, че през цялата ни връзка аз съм бил един и същ, за тия 3 години все щеше да си тръгне веднъж за винаги, ако толкова го искаше. Поправка, тя си тръгна, но се върна. Какво я върна? Когато я питах, тя каза, че това не съм бил аз, а чувствата и желанието й да го направи.