izvinqvam se za negramotnosta koqto nabliudavate, no nqmam kirilica na kompiutara, a tozi kirilizator na abv ne vurshi rabota

Здравеите Аз съм на 16 и ще ви споделя възмоjно по наи-краткия начин как стоят нещата. Има едно момиче с което си пишем ейедневно, както и се виjдаме всеки ден... тя се дурйи провокативно ии трябва да си пулен глупак за да не видиш, че си пада по теб.Прегрущаме се, гледаме се в очите, смеем се всичко е перфектно, но това въпросно момиче прави това с които си поиска... праща целувки и сурчица по интернет като топъл хляб... мислех си, че сум по-спецялен от другите нещасници ама явно не е така... ясно ми е, че няма да се получи ии гледам да не общувам много с нея вече, но проблема е там, че когато я видя просто ме привлича супер много... като се усмихне и ми омекват коленета, а знам, че си прави ташак с мен (наи-вероятно) опитвам се да не се занимавам с нея, но просто не мога...Тук идва и вашата част...даите някои сувет, кво да я правя..

izvinqvam se za negramotnosta koqto nabliudavate, no nqmam kirilica na kompiutara, a tozi kirilizator na abv ne vurshi rabota