- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Бяло течение при тийнейджърките?
Извинявам се, че публикувам тази тема. Знам, че има друга, в която всичко е описано много добре, но така и не намерих информация като за моя случай. Бялото ми течение започна някъде 1 година преди месечния ми цикъл и продължава и досега през целия месец. Това е някъде в продължение на 3-4 години. Спазвам отлична хигиена. Винаги е бяло, няма други цветове, нямам сърбежи, не усещам парене, но все пак се притеснявам. Момичета вие имате ли бяло течение на тази възраст? И ако сте имали успяхте ли да го отстраните или ходили ли сте на гинеколог?
ами като се притесняваш върви на гинеколог да ти вземе секрет и да види дали е безобидно. може да са гъби от някой душгел, интимен гел, ако си се разболяла и така... не се махат от самосебе си. изследването се казва микробиология и с направление ти излиза 5 лв всичката работа.
Ми то ние няма как да ти кажем дали е нормално или не. Ако те притеснява иди на лекар.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Иди на гинеколог. Там ще ти кажат от какво е и с какво да то третираш, за да изчезне, защото бялото течение може да е симптом на нещо по-сериозно.
Правили ли са ти операция на яйчниците?
Тогава е нормално, но не и да е постоянно.
Поне по това, което са ми казвали лекари.
Ако нямаш - бягай на гинеколог, че един Господ знае защо е.
Стига сте я плашили, едва ли е нещо сериозно, най-мн гъби.
Не водя полов живот.И няма от какво да са гъби, иначе да .. може би най-добре ще е да отида на гинеколог, просто малко се притеснявам от самия преглед.
мдааа и аз бях така-без цвят, без мирис, без парене, без сърбеж, нооо... кандидаотиди за една микробиология, гинеколозите не щипят не хапят и не ядат хора
не е задължително да водиш полов живот, за да имаш гъби.. на мен гинеколожката ми каза, че може от всичко-ароматизирани превръзки, ароматизирана тоалетна хартия, душ-гел, интимен гел дори, обществени тоалетни, мокри кърпички... ВСИЧКО..
Нямах в предвид, че се е получило от полов контакт, а че би било неприятно, ако водеше и да стигнеш до момента със събуването на гащичките. Но само няма да мине така или иначе
И мен много ме беше срам първия път когато ходих на преглед при АГ.
За да избегна съвсем притеснението отидох при жена гинеколог! Намери си и ти гинеколожка, но не забравяй да си вземеш направление от личния, че иначе ще се изръсиш много повече.
Успех!
xXxPETYAxXx, и мен много ме беше срам при първото посещение на АГ, но за всичко си има първи път, както ми каза моята АГ-всичко си има първи път, няма как да прескочиш първия и да отидеш на втория хаха) Но така или иначе някога се налага... И другото което ми каза-то жената не е като човека. И беше права хаха
)
Не, нямах предвид, че гъбичките се получават от половия акт. Исках да кажа, че не водя полов живот и също, че няма от какво да имам гъбички (например неспазване на хигиена и т.н.) Иначе и аз мисля да отида при жена гинеколожка. Благодаря много за отговорите
![]()
Мила, и аз това ти обяснявам. От всичко могат да се получат. Само да си се измила с душ-гел над допустимото pH и е възможно да ги имаш. Просто отиди на лекар както и ще направиш виждамМежду другото мъжете гинеколози са по-добри от жените гинеколожки
Но отиди при жена, и аз бях при жена
П.С-от антибиотиците също се получават, аз ако пия дори оспамокс и съм гъбясала... Просто някои жени организмът им е податлив на кандида![]()
Може и нищо да ти няма, не се шашкай толкова. Но задължително отиди да ти пуснат една микробиология, за да си спокойна и съответно ако има нещо, да го лекуваш.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
ами аз искам да попитам имам бяло течение близо от 3-4 месеца и ми бяха казали и аз бях чела че това означава че скоро ще ми идва. Вярно ли е ?
На мене гинеколога ми каза, че бялото течение не е нормално и че влагалището си отделя секрет, но не е нормално да изтича... Чела съм, че е толкова често срещано, че се смята за нормално. Трябва да ти се вземе секрет.
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
помогнете ми моля ви. от няколко месеца имам бяло течение но е търпимо и все отлагам да ида на лекар.Днес за пръв път ми се случи -имах кафеникаво течение след което стана розово и едва ли не както когато ми идва месечния цикъл,проблема е че ми дойде на 7-ми и сега е твърде рано.((