.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

ХОРА НУЖДАЯ СЕ ОТ СЪВЕТ ОТНОСНО ПРОБЛЕМ !

Значи, хора ..
    Имам червен будилник, много е хубав .. Някои казват, че е ретро, но аз си го обичам и след него тичам !!! Ама той малко полудя будилника, защото все пак е стар, на много години е .. И по едно време аз както си спя през нощта майка ми влиза в стаята ми и БАМ! с тигана по главата ми ! И аз - кво, кво и тя : ЗАСЛУЖАВАШ СИ ГО, ДЪЩЕ ! После ми изгаси лампата и аз заспах отново ! ОБАЧЕ В МОМЕНТА ЗНАМ КАКВО ЩЕ СТАНЕ - МАЙКА МИ ЩЕ МИ КОНФИСКУВА АЛАРМАТА. Моля ми, ако отида на боулинг по джапанки и там вътре влезна боса, че онези тъпи обувки всички са ги обували и ме е гнус, ще ми направят ли проблем и ще го сметнат ли за напълно нормалко? МОЛЯ ЗА БЪРЗ ОТГОВОР, ПРИЯТЕЛКИТЕ МИ СЕ ОТЧАЯХА! МОЛЯ ВИ, ПОБЪРЗАЙТЕ .
    I phone you, tube ! ) D

ВСИЧКИ В МЕНЕ СЕ ЗАРИЧАТ И В МУСТАЦИТЕ МИ ТИЧАТ
    I phone you, tube ! ) D

Голям фен Аватара на CryToDie
    Град
    Razgrad
    К'во беше ся т'ва ??

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Загубата на един будилник, не може да върне липсата на мозъка ти.

Get a life.!

Цитирай Първоначално написано от perry_the_platypus Виж мнението
    Get a life.!
    Какво get a life, бе? Ти get a life, защото непрекъснато си в този форум по цял ден, нямаш ли някакви по-интересни занимания? Боже, опази.
    I phone you, tube ! ) D

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    А ти нямаш ли си по-интересни занимания, от това да спамиш форума с малоумните си теми и да ръсиш простотия и елементарщина навсякъде? ;=)
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Голям фен Аватара на pepa97
    нищо не разбрахх.......будилник ? обувки за боулинг ?? хахахаха

Голям фен
    Аз съм играл боулинг, бос, мисля че няма да ти направят проблем.
    Но най-интересно ще ми бъде, ако някак си мога да те вкарам при кеглите и да пращам топките при теб, а ти да ги поемаш с главата си, както майка ти ти е праскала тигана в главата ЩЕ БЪДЕ ЯКО НАЛИ.

Голям фен Аватара на heartlesandfreaky
    Град
    Plewen
    Цитирай Първоначално написано от GeGaSa Виж мнението
    Аз съм играл боулинг, бос, мисля че няма да ти направят проблем.
    Но най-интересно ще ми бъде, ако някак си мога да те вкарам при кеглите и да пращам топките при теб, а ти да ги поемаш с главата си, както майка ти ти е праскала тигана в главата ЩЕ БЪДЕ ЯКО НАЛИ.
    хахахах! сорри за спама, обаче не се сдържах, евала! хД Аман от малоумници без работа.
    "You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
    Albus Dumbledore.

Деца,разберете,че хората,дето влизат за по половин час на ден да напишат някое друго мнение,не са безживотните.Безживотни сте вие,които като си търсите забавление,не можете да измислите по-добър вариант от това да влезете в някакъв форум и да пишете най-големите простотии,които ви дойдат на акъла.И после да гледате как хората ви се дразнят.И да,тъжен и е и говори зле за живота ви като цяло фактът,че това ви забавлява по някакъв начин.

anonymous895156
    Guest
    Какъв беше смисълът на това? Нямаш ли си стойностни занимания?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си