.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 132

Тема: 14.02'13 :))

Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    На подарък като твоя не бих се зарадвала. Не ми е по вкуса.

Както аз съм правила скъпи подаръци, така съм и получавала такива. Както вече няколко човека казахме, но ти явно не успяваш да го разбереш, ценността на подаръка не е в парите, които си похарчил за него.

В интерес на истината най-ценен подарък за мен е едно малко мече, не по-голямо от дланта ми, което беше част от първият ми подарък от приятеля ми. Едва ли струва повече от десетина лева, но е с по-голяма сантиментална стойност от почивките, бижутата и всичко останало взети заедно.

А, от любопитство, ако тя се появи с "някаква шибана тениска" ти как ще реагираш, след като парите не са от значение?
    за съжаление знам че няма да се пояти така .. ! ;д уфф .. хора питам ва за помощ а вие тука се .. нахвърляте кат ... ;х

Цитирай Първоначално написано от laur0nx Виж мнението
    а как би се чувствала ти.. когато гаджето ти подари подарък .. подобно на моя.. а ти стоиш пред него кат некфа краставица с неква шибана тениска за 3лв?
    Сякаш слушам тъпите изказвания на Пацата от Биг брадър ,ама не...дори и той не би се изложил да разсъждава по тоя начин

Мега фен Аватара на TheBeliever
    за съжаление знам че няма да се пояти така .. ! ;д уфф .. хора питам ва за помощ а вие тука се .. нахвърляте кат ... ;х
    Каква помощ и какво нахвърляне? Изказваме си мнението, ти скачаш да обиждаш на "стиснати", "евтини" и т.н. Явно си взел решение. Какво очакваше от тази тема? Още показност?
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

колко пъти тряя повтарям че не съм богат .. ? колко пъти че да ви влезне в шибаните мозъци..
    Мозъците ни не са шибани.Шибаняк си ти,задето не разбираш в какво се крие истинската стойност на подаръците.
    Ще ме изкефи момата да ти подари парфюм от левчето .Здраво ще ти го начука.

anonymous708973
    Guest
    Емми.. не исках да съм груб от самото начало, но едни просто ме караха .. !
    А ти знаеш ли кво е да не познаваш баща си?
    Знаеш ли ти кво е да живееш без майка си цели 2 години .. и половина даже .
    А колко ли подаръка е получила тя според теб? ем същност тва не е важво .. все пак важното е да си щастлив по пътя .. втори ден ми е в този форум и вече ми омръзна от стиснати комплексари ..!!
    След като няма баща и майка, не мислиш ли, че има нужда от практичен подарък?
    Сигурна съм, че си е харесала нещо, а ти не си обърнал внимание, защото си убеден, че знаеш тя какво иска.
    Ще ти кажа принципа, от който аз се водя при избиране на подаръци. СЛУШАЛА СЪМ и съм внимавала, когато сме обикаляли насам-натам и знам какво е загледал човека.
    По тази логика, мадамата ти може да си е харесала уеб камера, хубава чанта, топла жилетка за зимата, спален комплект, определен парфюм, скъпа палитра за сенки, ако щещ.
    Дори и да има родители, ВИНАГИ ще се зарадва повече на нещо, което е искала, а най-много ще я зарадва фактът, че любимият й човек я е наблюдавал внимателно.

Да допълня: приятелят ми ми подари наргиле за рождения ден, суууперщастлива бях. Всеки път, като си го погледна или като пуша наргиле някъде навън, се сещам, че моето човече ме познава и се грижи за мен. Получавала съм и огромни пухкави пантофи, пак ми стана супермило. За Коледа не му бях дала никакъв жокер и ми подари уникално пончо - много меко, много красиво, нетипично и в любими цветове. Обожавам го.
    Ако ми беше подарил огромно плюшено нещо, щях да го мачкам 2 дни и после да се чудя къде да го събера.

Знаеш ли какво е комплексар? Човек, който прикрива липсата на нещо с наличието на нещо. Превод: Опитваш се да купиш любовта на приятелката си със скъпи подаръци. Зле.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 01-28-2013 на 19:41

Цитирай Първоначално написано от Буря Виж мнението
    Мозъците ни не са шибани.Шибаняк си ти,задето не разбираш в какво се крие истинската стойност на подаръците.
    Ще ме изкефи момата да ти подари парфюм от левчето .Здраво ще ти го начука.
    ако стане дума за парфюм .. вече ми подари любимия ми парфюм, който струва 80лв .. и то без повод.. така че споко

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    След като няма баща и майка, не мислиш ли, че има нужда от практичен подарък?
    Сигурна съм, че си е харесала нещо, а ти не си обърнал внимание, защото си убеден, че знаеш тя какво иска.
    Ще ти кажа принципа, от който аз се водя при избиране на подаръци. СЛУШАЛА СЪМ и съм внимавала, когато сме обикаляли насам-натам и знам какво е загледал човека.
    По тази логика, мадамата ти може да си е харесала уеб камера, хубава чанта, топла жилетка за зимата, спален комплект, определен парфюм, скъпа палитра за сенки, ако щещ.
    Дори и да има родители, ВИНАГИ ще се зарадва повече на нещо, което е искала, а най-много ще я зарадва фактът, че любимият й човек я е наблюдавал внимателно.

Да допълня: приятелят ми ми подари наргиле за рождения ден, суууперщастлива бях. Всеки път, като си го погледна или като пуша наргиле някъде навън, се сещам, че моето човече ме познава и се грижи за мен. Получавала съм и огромни пухкави пантофи, пак ми стана супермило. За Коледа не му бях дала никакъв жокер и ми подари уникално пончо - много меко, много красиво, нетипично и в любими цветове. Обожавам го.
    Ако ми беше подарил огромно плюшено нещо, щях да го мачкам 2 дни и после да се чудя къде да го събера.
    щом казваш .. значи ще й подаря наргиле да ме .... ;дд

ако стане дума за парфюм .. вече ми подари любимия ми парфюм, който струва 80лв .. и то без повод.. така че споко
    Чудно.Щом момиче без родители има материалната възможност да ти прави подаръци за 80 лв,при това без повод,защо толкова искаш да и завиждат,че си и подарил най-скъпия подарък ?Нещо послъгваш май,ама нищо.Мен не ме бърка.Лошото е,че не умееш да оценяш самият жест,който носи подаръка,а се ръководиш от цената му.За теб най-важна е цената.Може да е най-тъпия подарък,но щом е скъп,значи е хубав.Доста плиткоумно разсъждение.Поздрави!

Работата е там, че теб не те интересува толкова нейното щастие. ТИ СИ МАТЕРИАЛИСТ И ГЛЕДАШ НА НЕЩАТА САМО ОТ МАТЕРИАЛНА ГЛЕДНА ТОЧКА, С 30-40 ЛЕВА МОГА ДА НАКАРАМ МОМИЧЕТО ДО СЕБЕ СИ ДА СЕ ПОЧУСТВА МНОГО ПО ОБИЧАНА И ЩАСТЛИВА ОТ ТВОЯТА КАТО И ПОДАРИШ НЕЩА ЗА 200 ЛЕВА.
    НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ БЕ!
    И ТОВА ЗА ПАРФЮМА В КОЛКО ПОСТА ЩЕ ГО НАПШЕШ?

anonymous708973
    Guest
    Защо ли се занимавам...
    Такива като тебе после обясняват как жените търсели само пари. Ами като нямаш какво друго да предложиш, така ще е.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Ще ти кажа нещо,което няма да ти хареса:
    Богат или не,няма значение.Това не променя факта че си Тъпанар.И няма за какво да се обиждаш.
    Ти си човек,който няма какво да предложи на момичето.Изхвърляш се със скъпи подаръци с единствената цел да ѝ е гадно ако те изгуби,да покажеш чрез скъпите подаръци,едва ли не,че си уникален и с това се изчерпват всичките ти качества.
    Другото което е,че го правиш за хорското мнение (да ѝ завиждат необвързаните).
    Да им покажеш,че са могли да те имат,но са те изпуснали.Предполагам са те отхвърляли и това е начин да ги накараш да съжаляват че са те "изпуснали"...
    Приятелю,в голяма заблуда си.Няма лошо да глезиш момичето,но го прави заради нея и себе си.
    Не винаги скъпият подарък се свежда до цената...
    Последно редактирано от GLaDOS : 01-28-2013 на 20:47
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Double facepalm..
    ..

Ти, понеже си много велик, а ние тука сме евтини и стиснати, нека ти кажа следното.
    Когато разбереш ТОЧНО какво искаше да ти обясни пантерата, тогава сам ще разбереш какво да й подариш.
    Ако наистина държи на теб - ако щеш и 1000 лева за мечка дай, няма да се впечатли.
    Жестът ще бъде нещото, което ще я накара да лети.
    Самото ти изражение, докато й го подаряваш.
    Дори един букет да е, нещо малко и семпло - важен е човекът, не предметът.
    Последно редактирано от Wednesday666 : 01-28-2013 на 20:48

Мега фен Аватара на fenkaaa
    И аз мисля,че избързваш.Измисли нещо друго,примерно букета+вечеря

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Един път си и подарил мечка , защо ще и подаряваш пак , няма значение че е по голяма банално става . А пък за тези пари които видях горе можеш да направиш много повече неща .

Изобщо няма никакво значение колко струва подаръка , трябва да е от сърце .

Супер фен Аватара на minchorna
    Психодиспансер София
    Телефон: 981 12 25

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    Психодиспансер София
    Телефон: 981 12 25

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Необвързаните винаги ще я ревнуват заради мен .. Но 'обвързаните' просто са като нас.. имат всичко, което искат.. е поне влюбените да кажем ..

какво?

1.Ти си православен християнин. Защо се изхвърляш за католически празници?
    2.Вие ходите от 3 месеца, мамка му. Защо си мислиш, че тя ще те обича повече, ако й купиш 1000 мечки или рози? Временно ще е така, ще е заблудена от материалното, ще си мисли , че й харесва. Но после, ако на самата нея, не й е добре с теб, няма да те спасят никакви мечки или халки.
    3.Предпочитам да ми подари една току-що скъсана роза, да ми напише поема или нещо такова. Обичам малките и прости неща. Мечки, шоколади, рози и пр. всеки може да купи, всеки би намерил пари за любимия човек. Въпросът е колко ще се сетят да обърнат внимание на незначителното..

P.S. Купи й и една възглавничка, която пее и е във формата на сърце, розово при това. Да не изпуснеш някой от 5-те най-банални подаръка за невероятно превъзходния празник "Свети Валентин".
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Момче, не са важни материалните неща. Да , хубаво е да направиш подарък на приятелката си, (силно казано,заедно сте от 3 месеца само) но не е необходимо да е нещо толкова грандиозно. След като един път си и подарявал мечка,за какво и е втора по-голяма? Третият път истинска ли ще и подариш?
    Аз лично бих избрала букета от рози,шоколад и любимия човек до мен. Не ми трябват мечки, зайци,сърца и каквото и да е друго,за да съм щастлива и ''всички да ми завиждат"

Повече от фен
    Вместо рози и шоколад можеш да и купиш букет от бонбони

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението

Повече от фен Аватара на TheMan9191
    Е ти вече като си и купил една мечка, защо и е втора?! Просто няма смисъл. Вземи и нещо от което би имала полза, от колкото някви мечки..

Супер фен Аватара на minchorna
    Глиган или патка ще й свърши добра работа,може да се научи да готви.

Само да добавя, че постоянно натякваш, че няма родителите. Да, кофти е, но това не означава, че трябва да се държиш с нея по някакъв по-различен и специален начин, да я свръхобгрижваш и свръхзащитаваш. По този начин няма да компенсираш липсата на родители. Ако нейното семейство беше като твоето, щеше ли да се държиш по същия начин с нея?
    Освен това не смяташ ли, че ще се изчерпаш от идеи с времето. Все пак на година има по 5-6 повода за правене на подаръци, ако и правиш и без повод, то тогава след 2-3.. 5 години какво ще й подаряваш? Или всеки път ще купуваш все по-голяма и по-голяма мечка, докато накрая, както казаха по-рано, ще й вземеш истинска?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa Виж мнението
    Или всеки път ще купуваш все по-голяма и по-голяма мечка, докато накрая, както казаха по-рано, ще й вземеш истинска?
    Аз викам от ся да й вземе истинска мечка.
    Гризли по възможност.
    Или може някоя бяла, тамън ще си е направил труда да иде до северните арктични крайбрежия, какъв подарък само!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си