- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 14.02'13 :))
След като няма баща и майка, не мислиш ли, че има нужда от практичен подарък?
Сигурна съм, че си е харесала нещо, а ти не си обърнал внимание, защото си убеден, че знаеш тя какво иска.
Ще ти кажа принципа, от който аз се водя при избиране на подаръци. СЛУШАЛА СЪМ и съм внимавала, когато сме обикаляли насам-натам и знам какво е загледал човека.
По тази логика, мадамата ти може да си е харесала уеб камера, хубава чанта, топла жилетка за зимата, спален комплект, определен парфюм, скъпа палитра за сенки, ако щещ.
Дори и да има родители, ВИНАГИ ще се зарадва повече на нещо, което е искала, а най-много ще я зарадва фактът, че любимият й човек я е наблюдавал внимателно.
Да допълня: приятелят ми ми подари наргиле за рождения ден, суууперщастлива бях. Всеки път, като си го погледна или като пуша наргиле някъде навън, се сещам, че моето човече ме познава и се грижи за мен. Получавала съм и огромни пухкави пантофи, пак ми стана супермило. За Коледа не му бях дала никакъв жокер и ми подари уникално пончо - много меко, много красиво, нетипично и в любими цветове. Обожавам го.
Ако ми беше подарил огромно плюшено нещо, щях да го мачкам 2 дни и после да се чудя къде да го събера.
Знаеш ли какво е комплексар? Човек, който прикрива липсата на нещо с наличието на нещо. Превод: Опитваш се да купиш любовта на приятелката си със скъпи подаръци. Зле.
Последно редактирано от PinkPan7her : 01-28-2013 на 19:41
Чудно.Щом момиче без родители има материалната възможност да ти прави подаръци за 80 лв,при това без повод,защо толкова искаш да и завиждат,че си и подарил най-скъпия подарък ?Нещо послъгваш май,ама нищо.Мен не ме бърка.Лошото е,че не умееш да оценяш самият жест,който носи подаръка,а се ръководиш от цената му.За теб най-важна е цената.Може да е най-тъпия подарък,но щом е скъп,значи е хубав.Доста плиткоумно разсъждение.Поздрави!
Работата е там, че теб не те интересува толкова нейното щастие. ТИ СИ МАТЕРИАЛИСТ И ГЛЕДАШ НА НЕЩАТА САМО ОТ МАТЕРИАЛНА ГЛЕДНА ТОЧКА, С 30-40 ЛЕВА МОГА ДА НАКАРАМ МОМИЧЕТО ДО СЕБЕ СИ ДА СЕ ПОЧУСТВА МНОГО ПО ОБИЧАНА И ЩАСТЛИВА ОТ ТВОЯТА КАТО И ПОДАРИШ НЕЩА ЗА 200 ЛЕВА.
НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ БЕ!
И ТОВА ЗА ПАРФЮМА В КОЛКО ПОСТА ЩЕ ГО НАПШЕШ?
Ще ти кажа нещо,което няма да ти хареса:
Богат или не,няма значение.Това не променя факта че си Тъпанар.И няма за какво да се обиждаш.
Ти си човек,който няма какво да предложи на момичето.Изхвърляш се със скъпи подаръци с единствената цел да ѝ е гадно ако те изгуби,да покажеш чрез скъпите подаръци,едва ли не,че си уникален и с това се изчерпват всичките ти качества.
Другото което е,че го правиш за хорското мнение (да ѝ завиждат необвързаните).
Да им покажеш,че са могли да те имат,но са те изпуснали.Предполагам са те отхвърляли и това е начин да ги накараш да съжаляват че са те "изпуснали"...
Приятелю,в голяма заблуда си.Няма лошо да глезиш момичето,но го прави заради нея и себе си.
Не винаги скъпият подарък се свежда до цената...
Последно редактирано от GLaDOS : 01-28-2013 на 20:47
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Double facepalm..
..
Ти, понеже си много велик, а ние тука сме евтини и стиснати, нека ти кажа следното.
Когато разбереш ТОЧНО какво искаше да ти обясни пантерата, тогава сам ще разбереш какво да й подариш.
Ако наистина държи на теб - ако щеш и 1000 лева за мечка дай, няма да се впечатли.
Жестът ще бъде нещото, което ще я накара да лети.
Самото ти изражение, докато й го подаряваш.
Дори един букет да е, нещо малко и семпло - важен е човекът, не предметът.
Последно редактирано от Wednesday666 : 01-28-2013 на 20:48
Един път си и подарил мечка , защо ще и подаряваш пак , няма значение че е по голяма банално става . А пък за тези пари които видях горе можеш да направиш много повече неща .
Изобщо няма никакво значение колко струва подаръка , трябва да е от сърце .
Психодиспансер София
Телефон: 981 12 25
какво?
1.Ти си православен християнин. Защо се изхвърляш за католически празници?
2.Вие ходите от 3 месеца, мамка му. Защо си мислиш, че тя ще те обича повече, ако й купиш 1000 мечки или рози? Временно ще е така, ще е заблудена от материалното, ще си мисли , че й харесва. Но после, ако на самата нея, не й е добре с теб, няма да те спасят никакви мечки или халки.
3.Предпочитам да ми подари една току-що скъсана роза, да ми напише поема или нещо такова. Обичам малките и прости неща. Мечки, шоколади, рози и пр. всеки може да купи, всеки би намерил пари за любимия човек. Въпросът е колко ще се сетят да обърнат внимание на незначителното..
P.S. Купи й и една възглавничка, която пее и е във формата на сърце, розово при това. Да не изпуснеш някой от 5-те най-банални подаръка за невероятно превъзходния празник "Свети Валентин".
Момче, не са важни материалните неща. Да , хубаво е да направиш подарък на приятелката си, (силно казано,заедно сте от 3 месеца само) но не е необходимо да е нещо толкова грандиозно. След като един път си и подарявал мечка,за какво и е втора по-голяма? Третият път истинска ли ще и подариш?
Аз лично бих избрала букета от рози,шоколад и любимия човек до мен. Не ми трябват мечки, зайци,сърца и каквото и да е друго,за да съм щастлива и ''всички да ми завиждат"
Вместо рози и шоколад можеш да и купиш букет от бонбони![]()
Е ти вече като си и купил една мечка, защо и е втора?! Просто няма смисъл. Вземи и нещо от което би имала полза, от колкото някви мечки..
Глиган или патка ще й свърши добра работа,може да се научи да готви.
Само да добавя, че постоянно натякваш, че няма родителите. Да, кофти е, но това не означава, че трябва да се държиш с нея по някакъв по-различен и специален начин, да я свръхобгрижваш и свръхзащитаваш. По този начин няма да компенсираш липсата на родители. Ако нейното семейство беше като твоето, щеше ли да се държиш по същия начин с нея?
Освен това не смяташ ли, че ще се изчерпаш от идеи с времето. Все пак на година има по 5-6 повода за правене на подаръци, ако и правиш и без повод, то тогава след 2-3.. 5 години какво ще й подаряваш? Или всеки път ще купуваш все по-голяма и по-голяма мечка, докато накрая, както казаха по-рано, ще й вземеш истинска?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.