- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 14.02'13 :))
Автора на моменти стана смешен..
Осъзнай се малко бе човек.. Не е важно ти да си с най-невероятния подарък и да си незабравим/неповторим/незаменим...
Така като гледам ти си си наумил, че ще вземеш всичките тези неща. ОК .. не можем да ти променим мнението.
Да.. това може да я зарадва, но щом си решил да си харчиш парите за толкова големи неща, които няма да покажат любовта ти или загрижеността ти към нея, а това, че си материалист и парадираш с големи подаръци и искаш да си в центъра на вниманието на всички.
Никога не бих се възхищавала след като се разделим с такъв човек, който постоянно ми подарява ненужни огромни неща или едва ли не да съжалявам, че вече няма да има кой да ми подарява такива работи...
Не знам.. както решиш.. твоя си работа.![]()
Като е станало въпрос за мечки...Да знаете някакъв сайт, от който мога да поръчам голям мечок, че в града ми не мога да намеря,а и моята много си пада по такива плюшки.
П.П. - да не отварям нова тема, реших да питам тук. Дано не е проблем.![]()
знаеш ли. . омръзна ми от теб .. !ти не си никой, така че .. спри се !
не ме интересуват точно твоите мнения .. за мен не цената е важна .. нали точно затова съм готов да дам тези пари ..аз просто искам да получи един незабравим подарък! Тва че на теб ти подаряват дрънкулки за по 1 лев с думите 'това ми идва отвътре' и ти вече си готова да им влезнеш в леглото .. това не при всички е така
![]()
Че ти не си спирал, как да започваш.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Защо си толкова злобно настроен към всички?
Това, че не всички споделят твоето мнение за раздаване... не означава, че трябва да нападаш всички..
Теб никой не те напада пряко.. напада решението ти да купуваш толкова ненужни и големи подаръци.
Успокой се малко..
И защо според теб малкия сантиментален подарък, който може да означава много повече от твоя подарък за даден човек, прави човека скръндза?
Последно редактирано от passion. : 01-29-2013 на 13:09
are u f*cking kidding us?!?!?!?!?! ...
прекалено много се изхвърляш... един подарък от 5 лв. може да бъде много по-полезен от всичко това, което си решил ти.. да може да е най-красивата и тази, която прекалено много обичаш... тогава и го покажи, но не по този начин.. едва ли не я правиш материалистка... по-добре я заведи някъде [ледена пързалка, ресторант, кино, театър... нещо], или пък и подари цвете в саксия.. много по интересно е от откъснато... ще си го гледа няма да го изхвърли като увехне.. или пък нещо, което ще и върши работа... не мисля, че има смисъл от същата мечка, но по-голяма и куп скъпи неща с нея... недей.. покажи и, че и малките неща могат да направят човек щастлив![]()
В тва отношение съм бетон, никой няма кво да ми каже.
![]()