.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 132

Тема: 14.02'13 :))

Автора на моменти стана смешен..
    Осъзнай се малко бе човек.. Не е важно ти да си с най-невероятния подарък и да си незабравим/неповторим/незаменим...

Така като гледам ти си си наумил, че ще вземеш всичките тези неща. ОК .. не можем да ти променим мнението.
    Да.. това може да я зарадва, но щом си решил да си харчиш парите за толкова големи неща, които няма да покажат любовта ти или загрижеността ти към нея, а това, че си материалист и парадираш с големи подаръци и искаш да си в центъра на вниманието на всички.

Никога не бих се възхищавала след като се разделим с такъв човек, който постоянно ми подарява ненужни огромни неща или едва ли не да съжалявам, че вече няма да има кой да ми подарява такива работи...

Не знам.. както решиш.. твоя си работа.

Като е станало въпрос за мечки... Да знаете някакъв сайт, от който мога да поръчам голям мечок, че в града ми не мога да намеря,а и моята много си пада по такива плюшки.

П.П. - да не отварям нова тема, реших да питам тук. Дано не е проблем.

Цитирай Първоначално написано от Буря Виж мнението
    Чудно.Щом момиче без родители има материалната възможност да ти прави подаръци за 80 лв,при това без повод,защо толкова искаш да и завиждат,че си и подарил най-скъпия подарък ?Нещо послъгваш май,ама нищо.Мен не ме бърка.Лошото е,че не умееш да оценяш самият жест,който носи подаръка,а се ръководиш от цената му.За теб най-важна е цената.Може да е най-тъпия подарък,но щом е скъп,значи е хубав.Доста плиткоумно разсъждение.Поздрави!
    знаеш ли. . омръзна ми от теб .. ! ти не си никой, така че .. спри се ! не ме интересуват точно твоите мнения .. за мен не цената е важна .. нали точно затова съм готов да дам тези пари ..аз просто искам да получи един незабравим подарък! Тва че на теб ти подаряват дрънкулки за по 1 лев с думите 'това ми идва отвътре' и ти вече си готова да им влезнеш в леглото .. това не при всички е така

Цитирай Първоначално написано от Kirkataaa Виж мнението
    Работата е там, че теб не те интересува толкова нейното щастие. ТИ СИ МАТЕРИАЛИСТ И ГЛЕДАШ НА НЕЩАТА САМО ОТ МАТЕРИАЛНА ГЛЕДНА ТОЧКА, С 30-40 ЛЕВА МОГА ДА НАКАРАМ МОМИЧЕТО ДО СЕБЕ СИ ДА СЕ ПОЧУСТВА МНОГО ПО ОБИЧАНА И ЩАСТЛИВА ОТ ТВОЯТА КАТО И ПОДАРИШ НЕЩА ЗА 200 ЛЕВА.
    НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ БЕ!
    И ТОВА ЗА ПАРФЮМА В КОЛКО ПОСТА ЩЕ ГО НАПШЕШ?
    ш пиша на колкото си искам поста .. тва теб не те интересува.. ти с тея 30-40 лв можеш я накараш да се почувства като такава.. но си такъв скапан скръндза, че не би го направил!

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Защо ли се занимавам...
    Такива като тебе после обясняват как жените търсели само пари. Ами като нямаш какво друго да предложиш, така ще е.
    ихихи.. а това къде съм го казал? ако ш си измисляме .. кажи че и аз да почна ..

Цитирай Първоначално написано от GLaDOS Виж мнението
    Ще ти кажа нещо,което няма да ти хареса:
    Богат или не,няма значение.Това не променя факта че си Тъпанар.И няма за какво да се обиждаш.
    Ти си човек,който няма какво да предложи на момичето.Изхвърляш се със скъпи подаръци с единствената цел да ѝ е гадно ако те изгуби,да покажеш чрез скъпите подаръци,едва ли не,че си уникален и с това се изчерпват всичките ти качества.
    Другото което е,че го правиш за хорското мнение (да ѝ завиждат необвързаните).
    Да им покажеш,че са могли да те имат,но са те изпуснали.Предполагам са те отхвърляли и това е начин да ги накараш да съжаляват че са те "изпуснали"...
    Приятелю,в голяма заблуда си.Няма лошо да глезиш момичето,но го прави заради нея и себе си.
    Не винаги скъпият подарък се свежда до цената...
    отказа ми само една .. а съм ходил с ... вече нз броя .. но това не ме интересува .. важното е че сега съм с нея и съм по-щастлив от всякога ..

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Че ти не си спирал, как да започваш.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Цитирай Първоначално написано от fenkaaa Виж мнението
    И аз мисля,че избързваш.Измисли нещо друго,примерно букета+вечеря
    най-после ЧОВЕК! ;д но нямам възможност за вечеря .. тя не е от града както казах.. а и сме на 16

Цитирай Първоначално написано от Eskapel4o Виж мнението
    Един път си и подарил мечка , защо ще и подаряваш пак , няма значение че е по голяма банално става . А пък за тези пари които видях горе можеш да направиш много повече неща .

Изобщо няма никакво значение колко струва подаръка , трябва да е от сърце .
    какво например? дай идейки ..

Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    Психодиспансер София
    Телефон: 981 12 25
    аа..? кво се възбуждаш ;д

Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    Момче, не са важни материалните неща. Да , хубаво е да направиш подарък на приятелката си, (силно казано,заедно сте от 3 месеца само) но не е необходимо да е нещо толкова грандиозно. След като един път си и подарявал мечка,за какво и е втора по-голяма? Третият път истинска ли ще и подариш?
    Аз лично бих избрала букета от рози,шоколад и любимия човек до мен. Не ми трябват мечки, зайци,сърца и каквото и да е друго,за да съм щастлива и ''всички да ми завиждат"
    емм .. например кво .. ? дай идейка

Цитирай Първоначално написано от ManuelaK Виж мнението
    Вместо рози и шоколад можеш да и купиш букет от бонбони
    много добра идея .. но няма от къде да го купя това .. може би интернет?

Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    Глиган или патка ще й свърши добра работа,може да се научи да готви.
    и кво ся .. от къде на й намеря глиган? теб ли да те подаря

Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa Виж мнението
    Само да добавя, че постоянно натякваш, че няма родителите. Да, кофти е, но това не означава, че трябва да се държиш с нея по някакъв по-различен и специален начин, да я свръхобгрижваш и свръхзащитаваш. По този начин няма да компенсираш липсата на родители. Ако нейното семейство беше като твоето, щеше ли да се държиш по същия начин с нея?
    Освен това не смяташ ли, че ще се изчерпаш от идеи с времето. Все пак на година има по 5-6 повода за правене на подаръци, ако и правиш и без повод, то тогава след 2-3.. 5 години какво ще й подаряваш? Или всеки път ще купуваш все по-голяма и по-голяма мечка, докато накрая, както казаха по-рано, ще й вземеш истинска?
    и аз да добавя, че. . .ако семейството й беше като моето .. щях да я съжелявам .. или пък изобщо нямаше да се занимавам с нея ..

Цитирай Първоначално написано от Wednesday666 Виж мнението
    Аз викам от ся да й вземе истинска мечка.
    Гризли по възможност.
    Или може някоя бяла, тамън ще си е направил труда да иде до северните арктични крайбрежия, какъв подарък само!
    или пък теб да те подаря ? няма голяма разлика

Защо си толкова злобно настроен към всички?

Това, че не всички споделят твоето мнение за раздаване... не означава, че трябва да нападаш всички..

Теб никой не те напада пряко.. напада решението ти да купуваш толкова ненужни и големи подаръци.
    Успокой се малко..

И защо според теб малкия сантиментален подарък, който може да означава много повече от твоя подарък за даден човек, прави човека скръндза?
    Последно редактирано от passion. : 01-29-2013 на 13:09

Цитирай Първоначално написано от WhyAlwaysMe? Виж мнението
    Като е станало въпрос за мечки... Да знаете някакъв сайт, от който мога да поръчам голям мечок, че в града ми не мога да намеря,а и моята много си пада по такива плюшки.

П.П. - да не отварям нова тема, реших да питам тук. Дано не е проблем.
    твя ми трябва и на мене .. ;д в града питах в един детски магазин .. казаха ш поръчаме ела към 14ти .. но сайта и на мен ми трябва ;д

Супер фен Аватара на minchorna
    Цитирай Първоначално написано от laur0nx Виж мнението
    и кво ся .. от къде на й намеря глиган? теб ли да те подаря
    заБАВЕН си,ако искаш изтегли и кредит,барем и подариш кола,че да и завиждат повече

Цитирай Първоначално написано от passion. Виж мнението
    Защо си толкова злобно настроен към всички?

Това, че не всички споделят твоето мнение за раздаване... не означава, че трябва да нападаш всички..

Теб никой не те напада пряко.. напада решението ти да купуваш толкова ненужни и големи подаръци.
    Успокой се малко..

И защо според теб малкия сантиментален подарък, който може да означава много повече от твоя подарък за даден човек, прави човека скръндза?
    Остави. Няма смисъл.

Горкото момиче. Дано по-скоро осъзнае с какъв меркантилен пикльо се е захванала.

are u f*cking kidding us?!?!?!?!?! ...

прекалено много се изхвърляш... един подарък от 5 лв. може да бъде много по-полезен от всичко това, което си решил ти.. да може да е най-красивата и тази, която прекалено много обичаш... тогава и го покажи, но не по този начин.. едва ли не я правиш материалистка... по-добре я заведи някъде [ледена пързалка, ресторант, кино, театър... нещо], или пък и подари цвете в саксия.. много по интересно е от откъснато... ще си го гледа няма да го изхвърли като увехне.. или пък нещо, което ще и върши работа... не мисля, че има смисъл от същата мечка, но по-голяма и куп скъпи неща с нея... недей.. покажи и, че и малките неща могат да направят човек щастлив

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    какво например? дай идейки ..

букет 21 рози, шоколад/бонбони.
    няма нужда от всички останали глупости

Цитирай Първоначално написано от POLLINA Виж мнението
    букет 21 рози, шоколад/бонбони.
    няма нужда от всички останали глупости
    Ааа, недей. Сега ще те изкара и теб евтина и скачаща в леглото за дрънкулки от 1 лев.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    В тва отношение съм бетон, никой няма кво да ми каже.

и аз да добавя, че. . .ако семейството й беше като моето .. щях да я съжелявам .. или пък изобщо нямаше да се занимавам с нея ..
    И какво излиза сега? Че си с нея, защото няма родители?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си