.
Затворена тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 174
    Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    пфффф...как успяхте да докарате "отворена връзка" до "приятели с привилегии"...двете неща нямат особено общо, да не кажа нищо...

аз съм окей с идеята...има хора, с които другото е безсмислено, болезнено или пък невъзможно...има моменти, когато друго поведение е неадекватно...и аз съм ревнива, и аз имам доста силни собственически чувства, но предпочитам да имам връзка, която му/ми позволява да се изчука/м пиянски с някоя/някой на парти, когато ме/го няма, отколкото да се лъжем, сърдим, караме при положение, че се знаем какви сме...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от cherinka Виж мнението
    Леле, стара моя дружке, започнал си да философстваш като недоебана к*рва.
    Недоебан съм, никога не ми е достатъчно (изключенията се броят на пръстите на ръцете ми)

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Жените са изключително силно загрижени за репутацията си, а отворена връзка би навредила повече на тази на жената отколкото на мъжа в нея. За всичко останало, не мисля, че има разлика как мъжете и жените го възприемат.

Как отворена връзка. На мен ще ми бъде страшно противно, като знам че гаджето ми може да е с коя ли не, докато аз стоя в къщи и си гледам филма или пък обратното. Като искаш ,,отворена връзка'', просто не се хващай с никой, същото е.Защото каква е разликата като си обвързан и можеш да си с всеки и като не си и пак можеш да си с всеки. Няма смисъл от такова нещо. Не е ли по-хубаво да сте си сама двамата? Никой не е казал, че това ще продължи много дълго, но като си с един човек си само с него.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    ^ Кой' го е страх от мечки, да не оди в гората, нали знаеш.

Разликата е, че отворената връзка, в основата си е връзка.
    Отворените връзки са сложно нещо. Партньорите трябва да са напълно наясно с "правилата", да са на едно мнение, но в повечето случаи не завършва добре.
    Осъществимо е сред по-зрели партньори.
    Аз също не съм голям почитател на отворените връзки.

Не ме радва идеята други да спят с приятели. За щастие и на него не му се нрави.
    На този етап абсолютно не. Така или иначе не вярвам, че този тип връзки имат някакви потенциал изобщо. Ако ти се прави секс, ей така за спорта, в дискотеката е пълно с навитаци. Но не виждам защо ще го наричаш връзка. Хем тъй, хем иначе.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    Бургас*
    Аз си го обяснявам така или си с един човек, или не си...Няма смисъл от "отворените връзки"

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    Просто въпрос на израстване е.
    Правилно просто хората трябва най-после да израстнем достатъчно!

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Ясно поставени са, когато се уговори дали всичко е само за секса и дали е проблем връзката да е отворена. И аз винаги държа да съм коректна в отношенията си с хората и да няма, "ама аз казах, ама аз си помислих". Казваш в началото още "искам само секс, нищо повече, ще спим и с други" и ако другият е съгласен не виждам лошо в тоя тип отношения.
    И аз съм много за тези връзки, даже в момента си търся точно нещо такова изморил съм се от сериозните връзки! А това дали двамата души ще правят секс само двамата или ще се виждат и с други това пак си се разбират в началото както се уговорят така!

Banned Супер фен
    Намери си някоя като Рабалка и ще й допадне, каквото й кажеш, сигурен съм.

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Да бе. Значи ако се чукам за моя си кеф, пак ще съм негова играчка?

Много плоска женска логика.
    И аз така викам доста проста логика!

Цитирай Първоначално написано от Violenza Виж мнението
    Е има много ясно. То всякакви има.
    Аз и по-горе казах, че на такава връзка не бих се навила и че ясно разграничавам нея от 'приятели с привилегии'
    Просто коментирам грешната женска логика, че все трябва да се чувстват използвани, 'щото мъжа е тоя, дето го вкарва.
    То е така, че мъжа го вкарва, ама кой изпитва по-вече удоволствие от секса! Давам пример: Като те сърби ухото и го почешеш на кое ти става по-хубаво на пръста или на ухото!

Цитирай Първоначално написано от espada Виж мнението
    Намери си някоя като Рабалка и ще й допадне, каквото й кажеш, сигурен съм.
    Е такава си търся де или пък и да не е точно като нея просто и тя да търси неангажираща връзка или така нареченото секс приятелство!

Мега фен
    "Отворена връзка", тва ми звучи като трябва ми жена за безплатен секс на повикване, когато имам нужда, която да няма претенции, че едновременно ще спа и с други (т.е. един вид ку*ва, но малко по-елегантно казано).
    Последно редактирано от defender : 03-23-2015 на 23:49

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    "Отворена връзка", тва ми звучи като трябва ми жена за безплатен секс на повикване, когато имам нужда, която да няма претенции, че едновременно ще спа и с други (т.е. един вид ку*ва, но малко по-елегантно казано).
    А не ти ли звучи като трябва ми мъж на повикване за безплатен секс, когато имам нужда и който няма претенции! Не се сдухвайте ползата е взаимна и за двамата както единия се обажда на другия при нужда така е и обратното и, ако са свободни и разположени няма не искам изпълняват си договорката!

П.П. И все пак си мисля, че има разлика между приятели с изгода и отворена връзка! При отворената връзка мисля, че има чувства докато при секс приятелството не, там примерно има само желание, страст, възбуда такива неща, ако хората освен всичко са и приятели от доста време би присъствало и уважение!
    Последно редактирано от sladura89 : 03-24-2015 на 02:11

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Отворена връзка е нещо коренно различно от неангажираща връзка, секс приятелство или както там му викат.
    Само 4-5 поста преди теб е обяснена разликата.

Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Щото е тъпо, освен ако и двамата не търсят някакви неангажиращи отношения. Съмнява ме да има момиче, което да се почувства добре при мисълта, че освен с нея, гаджето ѝ си дели леглото и с други и тя е съвсем наясно с това.

И това изобщо не означава, че всяка от нас е с нагласата с гаджето ѝ да са заедно во веки веков.
    +1

www.fitnesspro.bg

Мега фен Аватара на tori
    Не знам, аз лично не съм способна да деля. Ако някой иска да е с мен, трябва да се откаже от другите. Ако не може, значи не е за мен.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Отворена връзка е нещо коренно различно от неангажираща връзка, секс приятелство или както там му викат.
    Само 4-5 поста преди теб е обяснена разликата.
    да, думичката "отворена" звучи малко по-лицемерно и малко по-оправдателно (за да се престрашиш да го направиш) от думичката "неангажираща", която пък е по-откровена в случая, но звучи по-разобличаващо за намеренията ти.
    Просто "отворена" звучи малко по-извинително за пред себе си, просто игра на думи, но в съществото си едни и същи, ако махнем лицемерието на думите.
    Последно редактирано от defender : 03-24-2015 на 10:03

Мега фен Аватара на 102
    аз пък съдейки по себе си смятам че на мъжете повече не им допада идеята за отворена връзка
    някакси не си представям да съм окей да ебат момичето ми

Мега фен Аватара на 102
    но пък ако се съгласиш на такова нещо нямаш никво право да мрънкаш и да държиш сметка

Мега фен
    отворената връзка, намалява отговорността към другия, а какъв мъж е тоя дето бяга от отговорност, мъж само физиологично.

то тва си е лезбо връзка.

аз ако бях жена нямаше да спя с мъж, който бяга от отговорност, изобщо няма да ми е кеф секса даже.
    Последно редактирано от defender : 03-24-2015 на 10:15

Мега фен Аватара на 102
    гуд уан

Мега фен
    като иска секс да се потруди за мене малко (т.е. да поеме отговорност към мене във връзката да положи труд, да се постарае в тая връзка това също е вид труд), то труда направил маймуната човек, с маймуна ли да спя. ай сиктир

баси льольото ше е тоз.

Мега фен
    отворената връзка е за по-тъпи и първични и инстинктивни парчета, защото в нея не се изисква отговорност, която пък води да се стараеш, което води до труд умствен и практически, което води до еволюция и очовечаване на връзката.
    Последно редактирано от defender : 03-24-2015 на 10:44

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си