- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо на жените не им допада идеята "отворена връзка"?
пфффф...как успяхте да докарате "отворена връзка" до "приятели с привилегии"...двете неща нямат особено общо, да не кажа нищо...
аз съм окей с идеята...има хора, с които другото е безсмислено, болезнено или пък невъзможно...има моменти, когато друго поведение е неадекватно...и аз съм ревнива, и аз имам доста силни собственически чувства, но предпочитам да имам връзка, която му/ми позволява да се изчука/м пиянски с някоя/някой на парти, когато ме/го няма, отколкото да се лъжем, сърдим, караме при положение, че се знаем какви сме...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Жените са изключително силно загрижени за репутацията си, а отворена връзка би навредила повече на тази на жената отколкото на мъжа в нея. За всичко останало, не мисля, че има разлика как мъжете и жените го възприемат.
Как отворена връзка. На мен ще ми бъде страшно противно, като знам че гаджето ми може да е с коя ли не, докато аз стоя в къщи и си гледам филма или пък обратното. Като искаш ,,отворена връзка'', просто не се хващай с никой, същото е.Защото каква е разликата като си обвързан и можеш да си с всеки и като не си и пак можеш да си с всеки. Няма смисъл от такова нещо. Не е ли по-хубаво да сте си сама двамата? Никой не е казал, че това ще продължи много дълго, но като си с един човек си само с него.
^ Кой' го е страх от мечки, да не оди в гората, нали знаеш.
Разликата е, че отворената връзка, в основата си е връзка.
Отворените връзки са сложно нещо. Партньорите трябва да са напълно наясно с "правилата", да са на едно мнение, но в повечето случаи не завършва добре.
Осъществимо е сред по-зрели партньори.
Аз също не съм голям почитател на отворените връзки.
Не ме радва идеята други да спят с приятели. За щастие и на него не му се нрави.
На този етап абсолютно не. Така или иначе не вярвам, че този тип връзки имат някакви потенциал изобщо. Ако ти се прави секс, ей така за спорта, в дискотеката е пълно с навитаци. Но не виждам защо ще го наричаш връзка. Хем тъй, хем иначе.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аз си го обяснявам така или си с един човек, или не си...Няма смисъл от "отворените връзки"
Намери си някоя като Рабалка и ще й допадне, каквото й кажеш, сигурен съм.
"Отворена връзка", тва ми звучи като трябва ми жена за безплатен секс на повикване, когато имам нужда, която да няма претенции, че едновременно ще спа и с други (т.е. един вид ку*ва, но малко по-елегантно казано).
Последно редактирано от defender : 03-23-2015 на 23:49
А не ти ли звучи като трябва ми мъж на повикване за безплатен секс, когато имам нужда и който няма претенции! Не се сдухвайте ползата е взаимна и за двамата както единия се обажда на другия при нужда така е и обратното и, ако са свободни и разположени няма не искам изпълняват си договорката!
П.П. И все пак си мисля, че има разлика между приятели с изгода и отворена връзка! При отворената връзка мисля, че има чувства докато при секс приятелството не, там примерно има само желание, страст, възбуда такива неща, ако хората освен всичко са и приятели от доста време би присъствало и уважение!![]()
Последно редактирано от sladura89 : 03-24-2015 на 02:11
Не знам, аз лично не съм способна да деля. Ако някой иска да е с мен, трябва да се откаже от другите. Ако не може, значи не е за мен.
да, думичката "отворена" звучи малко по-лицемерно и малко по-оправдателно (за да се престрашиш да го направиш) от думичката "неангажираща", която пък е по-откровена в случая, но звучи по-разобличаващо за намеренията ти.
Просто "отворена" звучи малко по-извинително за пред себе си, просто игра на думи, но в съществото си едни и същи, ако махнем лицемерието на думите.
Последно редактирано от defender : 03-24-2015 на 10:03
аз пък съдейки по себе си смятам че на мъжете повече не им допада идеята за отворена връзка
някакси не си представям да съм окей да ебат момичето ми
но пък ако се съгласиш на такова нещо нямаш никво право да мрънкаш и да държиш сметка
отворената връзка, намалява отговорността към другия, а какъв мъж е тоя дето бяга от отговорност, мъж само физиологично.
то тва си е лезбо връзка.
аз ако бях жена нямаше да спя с мъж, който бяга от отговорност, изобщо няма да ми е кеф секса даже.
Последно редактирано от defender : 03-24-2015 на 10:15
като иска секс да се потруди за мене малко (т.е. да поеме отговорност към мене във връзката да положи труд, да се постарае в тая връзка това също е вид труд), то труда направил маймуната човек, с маймуна ли да спя. ай сиктир
баси льольото ше е тоз.
отворената връзка е за по-тъпи и първични и инстинктивни парчета, защото в нея не се изисква отговорност, която пък води да се стараеш, което води до труд умствен и практически, което води до еволюция и очовечаване на връзката.
Последно редактирано от defender : 03-24-2015 на 10:44