.
Затворена тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 174
    Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    аз пък съдейки по себе си смятам че на мъжете повече не им допада идеята за отворена връзка
    някакси не си представям да съм окей да ебат момичето ми
    С тази разлика, че в неангажираща връзка не ти е момиче, нито ти си и момче, но то дори и в сериозна връзка не е хубаво да се възприемат хората като предмети! Аз пък съм ок за неангажираща връзка много би ми харесало!!!

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    отворената връзка е за по-тъпи и първични и инстинктивни парчета, защото в нея не се изисква отговорност, която пък води да се стараеш, което води до труд умствен и практически, което води до еволюция и очовечаване на връзката.
    Точно отворената връзка е вид духовно израстване да се научиш да споделяш хората, с които спиш и с другите, а не обладан от Егото да го искаш само за себе си и да изпитваш ревност, което е отрицателна емоция и обикновено проваля много връзки! Колкото до маймуните по-скоро може маймуната да е произлязла от човека в резултат на регрес от колкото обратното! Та смятам, че това са новият вид връзки и, ако така се получи би било много хубаво и много малко хора ще са депресирани от липсата на секс примерно или няма да се чувстват самотни и нежелани!
    П.П. Отговорността в една сериозна връзка се пада както на мъжа така и на жената! Уж искате равнопоставяне на половете, а едните са по-равни от другите! Още живеете с някакви остарели разбирания от 18 век наложени ви от някой друг, а не така както вие бихте искали!
    Последно редактирано от sladura89 : 03-24-2015 на 10:56

Мега фен
    аз искам разума да ми води пи*ката, а не пи*ката разума, при едното се чувствам повече човек, а при другото повече чоеекоподобно в регрес, думата "отворена", просто е троянски кон в операционната система (т.е. връзката) който предава короната и контрола на пи*ката ми да опредeля правилата.

отворената връзка е неуважение дори към себе си, не само към другия

да бе отворената връзка била за по-духовни,
    значи кучетата са доста духовни или пък инстинктивни без грам мозък.
    Последно редактирано от defender : 03-24-2015 на 11:25

defender... Кефиш ме :д

Повечето жени "уж" са Окей с отворените връзки, ама само "уж", винаги накрая има някаква драма, влюбване, или искане да променят ситуацията/намеренията на партньора.
    Някой някъде в темата беше коментирал, че такива връзки рядко завършват добре. Ами да, обикновено единият се влюбва и ето ти драми. След като е *толкова* трудно да се поддържа нещо, аз не разбирам защо изобщо трябва да се стартира. После само нерви и драми...

Това е моята мотивация да съм против, не искам нерви и драми. А и се познавам като момиче, че не мога да имам друга връзка, освен сериозна. Просто или се обиждам, или ми е несигурно, а и се познавам, че съм влюбчива. Със сигурност обаче познавам момичета, които биха се навили на такова нещо.. само не гарантирам дали в последствие няма да се влюбят, да ревнуват, или подобни неща, които се случват прекалено често, за да е лесно да бъдат избегнати.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на 102
    май некой бърка само секс и отворена връзка

не ги бъркам, за мен няма разлика
    в отворената връзка пак е "само секс", не държиш сметка на другия и т.н.

просто евфемизми на едно и също нещо - че не ти се ангажира само(изцяло) с друг човек, искаш да си правиш удоволствието без отговорности, както каза defender, и за това много се изкефих на мненията й, понеже разсъждавам по същия начин.

знам, че хора които са Окей с такива отношения си имат много подразделения, от "приятели с привилегии" до "само секс" или "отворена връзка" и др. подобни.

няма лошо щом хората са щастливи и ги кефи, просто за мен това не работи. или си с някого, или не си, такива схеми ми идват прекалено сложни

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sladura89 Виж мнението
    а не обладан от Егото да го искаш само за себе си и да изпитваш ревност,
    всъщност ревността и обсебването е друг израз на първичността, а в основата му е страх от страдание или самота. Когато гледаш на другия като на вещ, а не като живо същество със свободна воля (за което се иска акъл), и затова почваш да го обсебваш по свой образ и подобие, и мислиш, че имаш правото да го правиш.
    Човек, който не се старае да уважава свободната воля на другия във връзката той всъщност обича само себе си, не другия (това също е вид първичност).
    аз къде съм ти говорел, че в основата на връзката ви трябва да е страх.

ПП: тоест връзка, в която всеки се старае да уважава свободната воля на другия не е равносилно на "отворена връзка".
    Последно редактирано от defender : 03-24-2015 на 12:23

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    в отворената връзка пак е "само секс", не държиш сметка на другия и т.н.

знам, че хора които са Окей с такива отношения си имат много подразделения, от "приятели с привилегии" до "само секс" или "отворена връзка" и др. подобни.
    само това ти е забавно
    другото е съсипване на клавиатура

хахаха you're cool when you're hating ; Д

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Аз лично не бих приела такава връзка, защото в моя "розов" свят , когато имаш връзка, значи има чувства, а щом имам чувства не мога да деля човека до себе си. Както и не мога да си представя да бъда с някой друг. Или сме само един с друг, или да вървим да си плющим на воля, без да си губим времето мислейки, че сме във връзка. Не съм от хората, които гледат на другия, като на вещ, не твърдя, че той е само мой, но не виждам смисъл да споделяме времето, мечтите, животите си, ако ще търсим задоволяване на сексуалните си желания другаде.
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен Аватара на Niakoitam
    sladura89 къде изкопа тази тема от археологията на форума отговаряйки на хора дето напоследък не съм забелязвал да посещават форума

И да,мнението ми от преди около 2 години,което прочетох е същото и не се е променило грам.Такова животно като антиподния израз "отворена връзка" НЕ съществува.Това е само държане на някакви резервни отношения на двама души колкото да не вземат да останат на сухо,когато са най в нужда.
    Защо ли все ми се струва,че тези дето толкова бленувате за тази така наречена връзка по-скоро подсъзнателно си мечтаете да попаднете в отношения дето си се чукате,с който и когато си пожелаете без да ви се прави проблем и драми за това,но по възможност ще ви е по гот отсрещната страна да си седи и да си мирува чакайки ви с отворени обятия.Ами ако попаднеш в положение дето все не може да ти се отвори парашута с някоя,а гаджето ти се челастри с по 10тима на седмица какво правим тогава?
    Ти лично би ли ми отпускал гаджето си отвреме навреме,така....колкото да не се чувствам самотен?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    да, думичката "отворена" звучи малко по-лицемерно и малко по-оправдателно (за да се престрашиш да го направиш) от думичката "неангажираща", която пък е по-откровена в случая, но звучи по-разобличаващо за намеренията ти.
    Просто "отворена" звучи малко по-извинително за пред себе си, просто игра на думи, но в съществото си едни и същи, ако махнем лицемерието на думите.
    Не, не е едно и също. Това, че вие не можете да го приемете, не значи, че не съществува.
    Това, че аз го приемам, не означава, че "бленувам за него".

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Не, не е едно и също. Това, че вие не можете да го приемете, не значи, че не съществува.
    Това, че аз го приемам, не означава, че "бленувам за него".
    Ми по-добре си бъдете приятели и с времето като видите, че си пасвате си имайте връзка (т.е. приятели и връзка да са две отделни неща), а отворена връзка какво е, връзка, ама не съвсем, това ме кара да съществувам в тая връзка в някакво раздвоено състояние.

или сме приятели или си пасваме и ставаме връзка, какви са тия апатични отворени връзки не знам
    Последно редактирано от defender : 03-24-2015 на 12:51

anonymous708973
    Guest
    Ами, ако наистина си любопитен, представи си, да речем... че намираш мега яката мацка, всичко й е наред, мила, умна, разбрана, дълго време сте били приятели, решавате да сте заедно, съответно и да правите секс, ама по ирония на съдбата се оказва с тотално различно либидо от твоето. Какво правиш? Биеш й шута?
    Или си представи... вече си във връзка, налага се ти или тя да замине много далече. Планът е да се съберете на едно място след 1-2-3 години. Какво? Няма да замине/ш? Ще заминеш с нея? Нека да го държим на реалистично ниво. Пасвате си бе, имате планове, като сте да едно място да живеете заедно и т.н., но и двамата сте силно сексуални и предпочитате да не стоите без секс с риск да иззлобеете и да си изядете нервите, току-виж да скъсате на 3000 км разстояние, примерно. И вместо да си изневерявате зад гърба, си отваряте връзката.

Говорих с един пич по темата преди няколко години, той каза, че си живеят заедно с приятелката му, че са заедно от няколко години, че нещата вървят добре, но просто и двамата имат нужда от тая тръпка, от лова, да си докажат, че още стават. Затова чат-пат без да го навират в очите на другия излизат сами и правят one-night stand, нямат втора връзка/афера/любовник, както искаш го наречи. Било им правило да не правят мизерии, когато са двамата на едно място.

Докато "приятели с привилегии" /което пък аз не го разбирам, щото кой си спи с приятелите омг/ или т.нар. "секс приятели" е да ти пиша "здрасти, как си, имаш ли време в четвъртък да пийнем по едно вкъщи?" и след пиенето да станеш и да си заминеш. Голяма е разликата, не мислиш ли?

към пантера:

добре, при отворена връзка си с 1 човек, но от време на време правиш секс и с други, виждате се и т.н.
    при само секс отново е възможно да го има това нещо, за това аз не виждам къде точно е разликата. и в двата случая се виждаш с повече от 1 човек, т.е. не е "връзка" в класическия смисъл на думата.

и никой не отрича, че такива връзки съществуват, просто се чудя дали свършват добре и доколко могат да се поддържат

Мега фен
    сте силно сексуални
    ти наистина ли мислиш, че сексуалността ти може да ти отнеме свободата на ума.

тая заробваща "свръх сексуалност" на мен ми се струва някаква неуравновесеност тогава, като булимията, например?

ПП: демек човекоподобен регрес
    Последно редактирано от defender : 03-24-2015 на 13:15

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Пантерке,понеже бях забравил за тази тема въпреки,че съм писал някога,я прочетох отначалото до края.Съветвам те ако не си го направила да го направиш и ти,защото позицията ти е коренно различна от тази преди две години.Защо се е получило така? Какво те накара да си промениш на 180 градуса позицията?

Ами, ако наистина си любопитен, представи си, да речем... че намираш мега яката мацка, всичко й е наред, мила, умна, разбрана, дълго време сте били приятели, решавате да сте заедно, съответно и да правите секс, ама по ирония на съдбата се оказва с тотално различно либидо от твоето. Какво правиш? Биеш й шута?
    Оставам си нея с идеята,че тя не е моето момиче и опита по възможност да не се влюбвам до уши в нея доколкото е възможно.Ходим си,правим си секс и ако либидото и не се е променило,защото е решила,че се е влюбила в мен докато не съм си намерил такава,която съм решил,че е по подходяща за мен просто се хващам за другия клон и и бия шута.Ако се е стигнало до това положение и чак тогава реши да се променя заради мен...Ами да е жива и здрава....Мога и да и дам шанс...някога,но първо ще разбера какво ще се получи с другата,на която по дефаут либидото и е настроено според моите разбирания,а не се налага да го пренастройва в движение неясно с какъв резултат само заради мен.Ако иска и временно или за постоянно може да си остнаем дори добри приятели

Или си представи... вече си във връзка, налага се ти или тя да замине много далече. Планът е да се съберете на едно място след 1-2-3 години. Какво? Няма да замине/ш? Ще заминеш с нея? Нека да го държим на реалистично ниво. Пасвате си бе, имате планове, като сте да едно място да живеете заедно и т.н., но и двамата сте силно сексуални и предпочитате да не стоите без секс с риск да иззлобеете и да си изядете нервите, току-виж да скъсате на 3000 км разстояние, примерно. И вместо да си изневерявате зад гърба, си отваряте връзката.
    1-2-3 години без секс никой не е умрял.Ако са толкова сексуални може да го карат на самообслужване-той на чикии,а тя на секс играчки.Ако все пак не вярват,че ще издържат тези няколко години да са си верни,защото не могат да си задържат гащите вдигнати или,защото съдбата може да запознае поне единият от тях с човек,който да е в очите им много по пефектен от половинката им просто да скъсат и да не са си длъжни с нищо един на друг. И ако след тези години пътищата им отново се съберат и желанието им за връзка е отново същото амииии...да тръгнат отново какъв е проблем да започнат едно ново начало вместо да се водят гаджета хей така за разнообразие тези няколко години?

Говорих с един пич по темата преди няколко години, той каза, че си живеят заедно с приятелката му, че са заедно от няколко години, че нещата вървят добре, но просто и двамата имат нужда от тая тръпка, от лова, да си докажат, че още стават. Затова чат-пат без да го навират в очите на другия излизат сами и правят one-night stand, нямат втора връзка/афера/любовник, както искаш го наречи. Било им правило да не правят мизерии, когато са двамата на едно място.
    Амчи що.Какъв е проблем двамата да проверяват колко са вървежни и след това да си водят "любовите" вкъщи и да правят диви оргии заедно? Това са си чисто и просто курварщина и курвалък облечени в луксозни и скъпи костюмчета от думи за да бъде по морално смилаемо от обществеността.Ами като имат деца евентуално и хептен евентуално си писнат?
    Друг е въпроса,че това си е жива игра с чувствата на хората,които използват за да се почувстват вървежни.Ами ако някой пък реши,че на всяка цена и с всякакви средства ги иска за себе си какво правим тогава? Или това са излишни подробности дето те като много умни и много над нещата ама въобще не ги интересуват?

Докато "приятели с привилегии" /което пък аз не го разбирам, щото кой си спи с приятелите омг/ или т.нар. "секс приятели" е да ти пиша "здрасти, как си, имаш ли време в четвъртък да пийнем по едно вкъщи?" и след пиенето да станеш и да си заминеш. Голяма е разликата, не мислиш ли?
    Всъщност и това малко не го разбирам,но все пак ми се струва една идея по приемливо.Приятели,приятел и.Хубаво.Хайде като приятели ще си взаимопомагаме със сексуални удоволствия хей така приятелски просто докато няма някой друг,че нещо и двамата ни сърби,но е по престижно и по готино да кажем,че сме правили секс с някого отколкото,че си го караме на самозадоволяване.
    Докато това с отворената връзка за мен е някакво фалшиво имитиране на връзка и любов за пред хората,които всъщност не са в никаква връзка и няма никаква любов реално,а е като приятелството с привилегии само дето там уж било между приятели,които просто не им стиска да са заедно и уж си помагат,а тук е партньорство между двама,които искат все пак да си имат нещо сигурно,което да не се води само приятелство със секс,а връзка с любов за замазване на очи.
    Последно редактирано от Niakoitam : 03-24-2015 на 13:48
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Друг е въпроса,че това си е жива игра с чувствата на хората,които използват за да се почувстват вървежни.Ами ако някой пък реши,че на всяка цена и с всякакви средства ги иска за себе си какво правим тогава? Или това са излишни подробности дето те като много умни и много над нещата ама въобще не ги интересуват?
    Изрично написах one-night stand, тоест третият човек е там точно веднъж. Не се позволяват повторни контакти именно за да се избегнат всякакви усложняващи ситуацията чувства.

Иначе ще ти последвам съвета, не знаех, че съм писала по темата
    Eдит: Прочетох си постовете и съм изумена - не само че мнението ми не е на 180 градуса различно, а е НАПЪЛНО същото, не знам какво си чел и какви интерпретации си вадиш от... да не казвам къде. Казала съм, че двете неща са различни; казала съм, че съм за чистите и недвусмислените уговорки.
    Даже съм дала пример със същия тоя пич.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 03-24-2015 на 14:54

Мега фен
    Изрично написах one-night stand, тоест третият човек е там точно веднъж. Не се позволяват повторни контакти именно за да се избегнат всякакви усложняващи ситуацията чувства.
    тоест спала си с цялата компания, но имаш връзка само с един от тях.

как стават нещата, мъжете еднодневки как ги сваляш, как подбираш, или как свари, важното е да има член.
    ми то тогава що не си вземеш нещо с ток или пък успокоителни.
    баси либидото.

anonymous708973
    Guest
    Ама не ми говори във 2л, ед.ч, аз не ги върша такива :д

Както и да е, аз се постарах да обясня, барем наистина ви е интересувало, споделих оскъдните си впечатления по темата, не познавам много хора с подобна практика, че да направя списък с плюсове и минуси; вече вие си решавате дали го оставяте в графа "побъркани хора" или "абе, не е моето нещо, ама разбирам за какво става дума".

Мега фен
    таман щях да ти предлагам, язък.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    аз искам разума да ми води пи*ката, а не пи*ката разума, при едното се чувствам повече човек, а при другото повече чоеекоподобно в регрес, думата "отворена", просто е троянски кон в операционната система (т.е. връзката) който предава короната и контрола на пи*ката ми да опредeля правилата.

отворената връзка е неуважение дори към себе си, не само към другия

да бе отворената връзка била за по-духовни,
    значи кучетата са доста духовни или пък инстинктивни без грам мозък.
    Медал! Медал за този човек! Defender обобщи мнението ми по темата.

I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Град
    Dreamland
    ти наистина ли мислиш, че сексуалността ти може да ти отнеме свободата на ума.

тая заробваща "свръх сексуалност" на мен ми се струва някаква неуравновесеност тогава, като булимията, например?

ПП: демек човекоподобен регрес

Ако не правиш секс, ще умреш, ти не знаеш ли! Това е най-ужасното нещо на света.

Деградация.
    Последно редактирано от dreamwalker : 03-24-2015 на 15:21
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Град
    Dreamland

Както и да е, аз се постарах да обясня, барем наистина ви е интересувало, споделих оскъдните си впечатления по темата, не познавам много хора с подобна практика, че да направя списък с плюсове и минуси; вече вие си решавате дали го оставяте в графа "побъркани хора" или "абе, не е моето нещо, ама разбирам за какво става дума".
    Тъй като не разбирам за какво става дума, слагам в графа "побъркани хора".

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    sladura89 къде изкопа тази тема от археологията на форума отговаряйки на хора дето напоследък не съм забелязвал да посещават форума

И да,мнението ми от преди около 2 години,което прочетох е същото и не се е променило грам.Такова животно като антиподния израз "отворена връзка" НЕ съществува.Това е само държане на някакви резервни отношения на двама души колкото да не вземат да останат на сухо,когато са най в нужда.
    Защо ли все ми се струва,че тези дето толкова бленувате за тази така наречена връзка по-скоро подсъзнателно си мечтаете да попаднете в отношения дето си се чукате,с който и когато си пожелаете без да ви се прави проблем и драми за това,но по възможност ще ви е по гот отсрещната страна да си седи и да си мирува чакайки ви с отворени обятия.Ами ако попаднеш в положение дето все не може да ти се отвори парашута с някоя,а гаджето ти се челастри с по 10тима на седмица какво правим тогава?
    Ти лично би ли ми отпускал гаджето си отвреме навреме,така....колкото да не се чувствам самотен?
    Първо в такава връзка не сте гаджета, а секс приятелчета и никой не го бърка какво прави другия през останалото си време. Двамата се виждат за да правят секс, за да го прави с тебе и още 10 това, значи че трудно се насища сексуално и ако ти не можеш да я наситиш няма лошо да го прави с още няколко! Не съм от хората дето биха предпочели, тя да си мирува, а аз да го правя с още не знам си колко, ако бях привърженик на това щях да търся секс за веднъж, а не приятели с изгоди, имам предвит, че ако се случи да спиш с друга няма да се чувстваш нещо виновен, а не че ще тръгнеш да се чукаш с всичко живо!
    Хубавото и на тази връзка е, че ще се опознаете няма да се притеснявате като на първа среща! Ще знаете добре какво му харесва на другия и как да го докарате до максимално удоволствие, ще си имате доверие разбира се и може да си споделяте нещо, все пак доверието е важно дори и в такъв тип връзки!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си