Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
yeap

Може и да ти е готино, че си имаш приятелче с привилегии, но след известно време може би да се почувстваш засегнат/зле от това, че някой иска просто секс от теб и не вижда другите ти качества, или просто ги смята за не достатъчно добри за него..
Много си ме е устройвало, като са искали само това от мен. Някой ей така, като се вкара в комплексарския филм "не вижда другите ми качества, смята ги за недостатъчно добри за него".. може просто човекът да не търси сериозна връзка, да е приключил такава наскоро, да няма време и нерви да се въвлича в нещо по-сериозно, просто да си е такъв, да е полигамен, да обича разнообразието, да му харесва цялата игра със съблазняването. Абе може да са толкова много неща.. Дори няма нищо лошо в това съзнателно да можеш да прецениш, че човекът срещу теб не ти пасва в друго, освен в секса, макар че с тва няма да се съгласят много хора. Има моменти в живота, в които имаш сериозна връзка и се отдаваш, има и моменти, в които искаш да ебеш всичко, дето мърда и да пръскаш навсякъде тестостерон.

Един необвързан мъж и една необвързана жена спокойно могат да си направят една, според съвременнито средностатистическо разбиране за морал, чисто сексуална връзка.