.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 174

Hybrid View

Голям фен Аватара на BamBamBo
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Аз пък винаги съм си искала човек баш за цял живот. Обичам да градя. Разнообразието си го намирам по други начини. Не чрез различни партньори.
    Wow,ако даваш всичко и се надяваш всичко да е вечено при всяко момче... 2,3 такива връзки и ще си разбита.
    A такова понятие като "отворена връзка" реално погледнато няма как да има.
    Ако има връзка,истинска връзка значи,че двамата се обичат и едва ли имат нужда от други хора,независимо дали до този етап са били или не са,стават моногамни,любовта те променя.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от BamBamBo Виж мнението
    Wow,ако даваш всичко и се надяваш всичко да е вечено при всяко момче... 2,3 такива връзки и ще си разбита.
    A такова понятие като "отворена връзка" реално погледнато няма как да има.
    Ако има връзка,истинска връзка значи,че двамата се обичат и едва ли имат нужда от други хора,независимо дали до този етап са били или не са,стават моногамни,любовта те променя.
    Ако щеш вярвай, досега съм имала само сериозни връзки. Тамън 3. Не съм се гръмнала досега, че са приключили. Винаги тръгвам с мисълта, че ще се раздавам докрай и че това ще бъде човека. Не ми харесва идеята да започвам връзка с идеята: Ем, сигурно ще се разделим един ден. Ако все пак се случи, съдба.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си