- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо на жените не им допада идеята "отворена връзка"?
Ама защо слагате всички под общ знаменател. Аз примерно не виждам лошо в тоя тип отношения, ако двамата не търсят връзка, отдаване и там всички други работи...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Моето разбиране за отворена връзка е: отношения с даден човек базирани основно на секса, без ревност, особени чувства и правото да си спиш с други хора, ако ти се прииска. Поне това разбирам аз. При ясно поставени условия в началото, не виждам причина за недоразумения. Вальо, като се запознаем и си поговорим малко, се надявам с Ина да ви се поизяснят нещата.. не говоря наизуст.![]()
Моето разбиране е същото. Не съм против тези връзки, просто не са за мен.
Не мога да си представя как ще съм с някой, ще правим секс, след 2 дни той ще прави секс с някоя друга и след още 2 дни ще прави пак секс с мен... някак не го възприемам.
Или пък си намира някоя друга да зарибява, ама тя не му пуска, а на него много му се чука и решава за по-лесно да се "види" с мен, за да не е на сухо. Ми ай нееееее!
Аз също не мога да си представя да спя с някого и да спя и с друг(и).
Вярвам, че една чисто сексуална връзка може да е моногамна. Тогава нямам нищо против - без любов и т.н., а просто привличане, страст и секс, но с 1 партньор.
Според мен не е идеята само ако "някоя не му пуска" или "че с тебе му е най-лесно". То пак може да си има страст, привличане, отдаване и при отворена връзка. Смисъл... то не пречи страстта и емоцията на страст и емоция с друг, ако се намери интересен такъв. И понеже интересни все се намират... ако си в отворена връзка поне не си изневерил.
Ако тръгнеш с тоя подход без да си предупредил недвусмислено, че ти друго не искаш - и то преди да се стигне до секс, не след това (!!!!) - това те прави изключително подъл и незаслужаващ внимание.
Дефинирай "ясно поставени".Първоначално написано от marilyn
За мен не е ясно поставено "ама нали... такова... аз не искам нищо сериозно" казано през глътките въздух, които единият си взима след секс.
Мерилин, не смятам, че говориш наизуст. Нещата са ми ясни на теория, но аз съм за чистата уговорка. Само ще се спи заедно или нещо повече? Аз така бих постъпила, очаквам същото отношение и към мен.
Ясно поставени са, когато се уговори дали всичко е само за секса и дали е проблем връзката да е отворена. И аз винаги държа да съм коректна в отношенията си с хората и да няма, "ама аз казах, ама аз си помислих". Казваш в началото още "искам само секс, нищо повече, ще спим и с други" и ако другият е съгласен не виждам лошо в тоя тип отношения.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Много си ме е устройвало, като са искали само това от мен. Някой ей така, като се вкара в комплексарския филм "не вижда другите ми качества, смята ги за недостатъчно добри за него".. може просто човекът да не търси сериозна връзка, да е приключил такава наскоро, да няма време и нерви да се въвлича в нещо по-сериозно, просто да си е такъв, да е полигамен, да обича разнообразието, да му харесва цялата игра със съблазняването. Абе може да са толкова много неща.. Дори няма нищо лошо в това съзнателно да можеш да прецениш, че човекът срещу теб не ти пасва в друго, освен в секса, макар че с тва няма да се съгласят много хора. Има моменти в живота, в които имаш сериозна връзка и се отдаваш, има и моменти, в които искаш да ебеш всичко, дето мърда и да пръскаш навсякъде тестостерон.
Един необвързан мъж и една необвързана жена спокойно могат да си направят една, според съвременнито средностатистическо разбиране за морал, чисто сексуална връзка.
Temet Nosce
벨야카
Защото "отворена връзка" е синоним на "приятели за секс", а никоя не иска да бъде само играчка.Всяка жена иска да се чувства обичана и ЕДИНСТВЕНА, а в отворената връзка това няма как да стане.
It’s funny how the people who know
me the least have the most to say..
А правиш ли разлика между ВРЪЗКА в която си свободен да спиш с когото си поискаш и между това да се чукаш с когото си поискаш за кеф, без да имаш връзка?
Когато с някого имаш отношения тип "отворена връзка", повярвай дори да не ти пука за човека пак ще се чувстваш тъпо малко или много, че той днес сутринта е правил секс с друга, а вечерта идва при теб, на сутринта пак с друга и така...
Просто никой не може да ме убеди, че ще се срещаш с ЕДИН човек(било то само за секс)и че няма да ти пука изобщо дали е*е други, щом правиш секс с него, значи дори чисто физически те привлича, което само по себе си значи, че не ти е напълно безразличен..
К'во ли се обяснявам и аз...За мен е така, не карам никой да мисли като мен.
It’s funny how the people who know
me the least have the most to say..
Моето си е мое. Освен това, ако момичето е от по-влюбчивите, като нищо ще вземе да се влюби и да започне да иска някои промени във взаимоотношенията.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Аз си го обяснявам така или си с един човек, или не си...Няма смисъл от "отворените връзки"