.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 174

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

Дефинирай "ясно поставени".
    За мен не е ясно поставено "ама нали... такова... аз не искам нищо сериозно" казано през глътките въздух, които единият си взима след секс.

Мерилин, не смятам, че говориш наизуст. Нещата са ми ясни на теория, но аз съм за чистата уговорка. Само ще се спи заедно или нещо повече? Аз така бих постъпила, очаквам същото отношение и към мен.
    Ясно поставени са, когато се уговори дали всичко е само за секса и дали е проблем връзката да е отворена. И аз винаги държа да съм коректна в отношенията си с хората и да няма, "ама аз казах, ама аз си помислих". Казваш в началото още "искам само секс, нищо повече, ще спим и с други" и ако другият е съгласен не виждам лошо в тоя тип отношения.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Ясно поставени са, когато се уговори дали всичко е само за секса и дали е проблем връзката да е отворена. И аз винаги държа да съм коректна в отношенията си с хората и да няма, "ама аз казах, ама аз си помислих". Казваш в началото още "искам само секс, нищо повече, ще спим и с други" и ако другият е съгласен не виждам лошо в тоя тип отношения.
    И аз съм много за тези връзки, даже в момента си търся точно нещо такова изморил съм се от сериозните връзки! А това дали двамата души ще правят секс само двамата или ще се виждат и с други това пак си се разбират в началото както се уговорят така!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си