.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 174

Hybrid View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    sladura89 къде изкопа тази тема от археологията на форума отговаряйки на хора дето напоследък не съм забелязвал да посещават форума

И да,мнението ми от преди около 2 години,което прочетох е същото и не се е променило грам.Такова животно като антиподния израз "отворена връзка" НЕ съществува.Това е само държане на някакви резервни отношения на двама души колкото да не вземат да останат на сухо,когато са най в нужда.
    Защо ли все ми се струва,че тези дето толкова бленувате за тази така наречена връзка по-скоро подсъзнателно си мечтаете да попаднете в отношения дето си се чукате,с който и когато си пожелаете без да ви се прави проблем и драми за това,но по възможност ще ви е по гот отсрещната страна да си седи и да си мирува чакайки ви с отворени обятия.Ами ако попаднеш в положение дето все не може да ти се отвори парашута с някоя,а гаджето ти се челастри с по 10тима на седмица какво правим тогава?
    Ти лично би ли ми отпускал гаджето си отвреме навреме,така....колкото да не се чувствам самотен?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    sladura89 къде изкопа тази тема от археологията на форума отговаряйки на хора дето напоследък не съм забелязвал да посещават форума

И да,мнението ми от преди около 2 години,което прочетох е същото и не се е променило грам.Такова животно като антиподния израз "отворена връзка" НЕ съществува.Това е само държане на някакви резервни отношения на двама души колкото да не вземат да останат на сухо,когато са най в нужда.
    Защо ли все ми се струва,че тези дето толкова бленувате за тази така наречена връзка по-скоро подсъзнателно си мечтаете да попаднете в отношения дето си се чукате,с който и когато си пожелаете без да ви се прави проблем и драми за това,но по възможност ще ви е по гот отсрещната страна да си седи и да си мирува чакайки ви с отворени обятия.Ами ако попаднеш в положение дето все не може да ти се отвори парашута с някоя,а гаджето ти се челастри с по 10тима на седмица какво правим тогава?
    Ти лично би ли ми отпускал гаджето си отвреме навреме,така....колкото да не се чувствам самотен?
    Първо в такава връзка не сте гаджета, а секс приятелчета и никой не го бърка какво прави другия през останалото си време. Двамата се виждат за да правят секс, за да го прави с тебе и още 10 това, значи че трудно се насища сексуално и ако ти не можеш да я наситиш няма лошо да го прави с още няколко! Не съм от хората дето биха предпочели, тя да си мирува, а аз да го правя с още не знам си колко, ако бях привърженик на това щях да търся секс за веднъж, а не приятели с изгоди, имам предвит, че ако се случи да спиш с друга няма да се чувстваш нещо виновен, а не че ще тръгнеш да се чукаш с всичко живо!
    Хубавото и на тази връзка е, че ще се опознаете няма да се притеснявате като на първа среща! Ще знаете добре какво му харесва на другия и как да го докарате до максимално удоволствие, ще си имате доверие разбира се и може да си споделяте нещо, все пак доверието е важно дори и в такъв тип връзки!

Супер фен Аватара на sladura89
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Е аз така обичам да изравям стари теми, които са ми интересни! И ги чета!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си