- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПОМОЩ! Незабравима романтична вечер.
Здравейте тийнове! Имам малък проблем относно 14ти Февруари. Решила съм да подготвя специална вечер на приятеля ми. Тъй като сме заедно от 2 години, мисля че го заслужава. Та така. Той е буквален традиционалист. Не обича нищо специално и като го попитам какво би искал да му приготвя се започват едни мусаки едни бобове... всичко традиционно нищо специално. Тъй като не разполагам с фурна, бих искала да ви попитам някаква по-така рецепта свързана с пържене, задушаване, сваряване. Мислех си за нещо със рибка, но нямам и грам идея, а интернет изобщо не ми помага. Другия въпрос е: От къде бих могла да намеря от онези "летящи" фенери? Дали бих могла да ги намеря в магазините за сувенири/подаръци или направо да поръчам от интернет? Тъй като съм от краен квартал и не разполагам с кола и излишно време за търсене, задавам въпроса тук, за да мога направо да се насоча към определен магазин. А и самия град в който живея е отчайващо ограничен и това допълнително затруднява положението. Искам тази вечер да е наистина специална и бих се радвала на всеки отговор, идея или съвет. Целувки на всички отговорили!!
Едни вратни пържолки на скара ще зарадват традиционалиста. Пък и вървят чудесно с бутилка хубаво червено вино.
Кой град? По принцип фенери има в магазините, в които се продават парти-аксесоари.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Ами мисля, че фенерите може да ги намериш във фото студио(поне аз там съм виждала), но може би си струва да се провери и в книжарници, вериги хипермаркети и някои магазини за сувенири.
А за ястието - рибата на мен не ми харесва миризмата й, по-подходящо ми се вижда пилешко, но както си решиш.![]()
Говорех за рибката ХЕК ... Панирана не мисля, че би излъчвала аромата на пъстървата или скумрията например. Не се бях сещала за пилешко. Доста добра идея ми подхвърли!!
Ами, не обичам риба, за това и не съм особено запозната с видовете, но като чуя риба се сещам за миризма и кости...
Пилешкото много ми харесва със сметанов сос или с гъбен.![]()
^ Ако е традиционалист, надали ще му хареса сметана в манджата. ;д
Пилешки пържолки на скара звучи добре. Може да добавиш салата, пюре или картофи (пържени или варени). Ако обича сладки неща, направи и някакво малко десертче. Може и ягоди със сметана/шоколад.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Още една идея, за която 100% нямаше да се сетя - Ягодки и сметанка...
Той много много не разбира какво има в манджата, стига да му е вкусна, та сметаната не би му направила особено впечатление :Д
и аз искам да намеря от тези фенери, понеже и моят град не е кой знае колко голям ;s а съм го планирала от Нова година![]()
Сменяш вечерята. Или филма. Или секса.
Или партньора![]()
![]()
Аз си мислех зa първите три + обстановката. До четвъртото не сме стигнали още.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote